reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Dzień doberek

emkajot współczuję przygód z mieszkaniem.My mieliśmy inny problem,bo z zalewaniem łazienki,ale poradziliśmy sobie :-)

anja w Polsce jest znieczulica.Ciekawe ile by ten face tam leżał gdyby Łukasz się nim nie zainteresował.
p.s powiem Ci,że już z 4 ciotki do mnie dzwoniły i mam Ci przekazać,że masz niesamowitą urodę :-) i Twój mąż powinien Cię pilnować :-D

ana ważne,że macie już mieszkanko chociaż ja remont w naszym mieszkaniu wspominam źle...A jak tam drugi synuś się ma?

martyna a to nie opryszczka na oku?

Cris a co to za szkoła rodzenia?O takiej ilość par na zajęciach nie słyszałam...

nas po staremu zaraz jedziemy załatwić kilka spraw...
Humor nadal nie najlepszy...
Tak mi do wiosny tęskno...

Witajcie Trójmiastki :-)
po niesamowicie długiej nieobecności się odzywam (ostatnio pisałam w początkach ciąży :zawstydzona/y:)
nie ukrywam że troszkę za namową Martynki Was czytam (piszemy razem na paździochach 2008 ;-)) i wiem że super zgrane babki jesteście :tak:
zobowiązuję się pisać regularnie i wkręcić z czasem na jakieś spotkanie bo mi dziecko (to młodsze ;-)) w domu dziczeje i na wszystkich oprócz domowników i dziadków krzykiem reaguje :sorry:
pozdrawiam

O Mirella milo Cię tu widziec :-)
To ja potwierdzam że tą panią znam z paździoszkow 2008 :-) hihi

Ja dalej z Patrykiem pokłócona, dzisiaj sie nawet nie odezwał... Wieczorem była u mnie mamuska i sobie troche pogadałysmy, wyzaliłam się na mojego M, a mama wysłuchała, zrozumiała i w 100% mnie poparła, więc mi się lzej zrobiło i jakos tak utwierdziła mnie ze ja mam racje... No nic chyba mamy jakis kryzysik... A wszystko dlatego ze moim zdaniem dla niego sa od jakiegos czasu praktycznie nie wazne relacje rodzinne (głownie miedzy nami...) Ehhh faceci... Bez nich źle, a z nimi jeszcze gorzej....

Widziałam u Jolki na NK fotki z wesela Marty....... AAAAAAA ja tez chce :-D

A ja sobie własnie dokanczam piwko - zółtego redsika... Zaraz do wyrka :-) No i mamuska wzieła sobie psa na 2 dni, wiec chociaz z tym mam luzik.

Ok uciekam
Buzka ciotki klotki

czesc kobitki, wpadlam tylko by napisac,ze niestety |Antonio bedzie mial operacje na fefluks. dzis jedziemy go zapisac, pewnie w czerwcu sie uda. mam troche dola..biedaczek maly:(

Dzień dobry :-)
ja wczoraj zabrałam się w auto i pojechałam po chodzik i do selgrosa po jakies zakupy , wieczorem wyjmujemy chodzik z kartonu a on uszkodzony:angry: wiec dziś M wymieni.
U nas ciągle na scieżce wojennej ale jakoś spokojniej, chwilowe zawieszenie broni?? Teraz mamy spór o fotelik do auta- on chce tylem do kierunku 0-18 kg a ja znalazłam też fajny i dobry 9-36kg ale przodem i ma b.dobre noty w crash testach ... oczywiście on kupi to co chce.
Mój to taki:
new 2010! FOTELIK KIDDY COMFORT PRO 9-36 z misiem! (936314503) - Aukcje internetowe Allegro
on chce ten:
BeSafe iZi Kid ISOfix JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO (930778986) - Aukcje internetowe Allegro
zapewne kupimy ten "jego ale ta kolorystyka jest :no:
no a jakie Wy macie?? jaki kolor się sprawdza naj? wiadomo,że jedzenie itd w aucie i wszytko w chrupakach,...

leki i dieta nie działają, wiec jedynym rozwiazaniem jest operacja. maly ma ciagle napady kaszlu, wymiory no i charczy jak przy astmie. nie wspomne o kolejnych zapaleniach oskrzeli.. juz chyba 9 razy byl chory. operacja konieczna. po ostatnim badaniu go zakwalifikowano,bo refluks ma potężny!

jesli chodzi o fotelik,to zdecydowanie wole gdy pogczas jazdy mozna zrobic pozycje lezącą. to wielka wygoda gdy nagle malec zasypia.. odpinanie pasow i cudowanie bedzie beznadzieją. my mamy maxi cosi i jestem bardzo zadowolona,bo dziecko wysoko siedzi. po za tym jest dosc szeroki i miesci sie Antonio w zimowych kubrakach.

Jaśminka konczy dzis 2 miesiace. procz skazy bialkowej i anemi ma tylko kolki;) oby nie bylo gorzej. ostatnio sprawdzano jej oczka i bedzie widziala-ufff...teraz jeszcze sluch zbadamy. ciagle gdzies trzeba jezdzic.
moj maz ywplywa za 2 tyg wiec juz robimy zakupy bym nie dzwigala sama.. bo z 2 dzieci bedzie co robic..

Ciekawe jak Carolinka i Iw?:tak:

Anja a jak dziś "rozmowy klozetowe" oby już przeszły. Ja mięsa prawie wcale nie jem a w ciąży to mięso na odległość wyczuwałam.

Marcia ja też chce do wiosny!
nowa octavia jest ok:) podoba mi się nowoczesny i trochę agresywny design i niemiecka solidność. sama jezdziłam jakiś czas superbem i jest ok a octavia to mniejszy superb. ja jestem na tak. sama dla siebie chcialabym chrystlera 300c ale to amerykaniec wiec duza awaryjnosc. stawiam na japonce i niemce, chciałabym subaru.

reklama
ja mam taki fotelik Maxi Cosi Tobi ten niebieski. ani ciemne ani jasne sie nei sprawdzają. ale ten nawet niezly. co do auta to mam skodzine i jestem przeszczesliwa. meisci mi sie do bagaznika wszystko!! nawet nasz bliźniaczy wozek!!!

Do góry