reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Dzień doberek

emkajot współczuję przygód z mieszkaniem.My mieliśmy inny problem,bo z zalewaniem łazienki,ale poradziliśmy sobie :-)

anja w Polsce jest znieczulica.Ciekawe ile by ten face tam leżał gdyby Łukasz się nim nie zainteresował.
p.s powiem Ci,że już z 4 ciotki do mnie dzwoniły i mam Ci przekazać,że masz niesamowitą urodę :-) i Twój mąż powinien Cię pilnować :-D

ana ważne,że macie już mieszkanko chociaż ja remont w naszym mieszkaniu wspominam źle...A jak tam drugi synuś się ma?

martyna a to nie opryszczka na oku?

Cris a co to za szkoła rodzenia?O takiej ilość par na zajęciach nie słyszałam...

nas po staremu zaraz jedziemy załatwić kilka spraw...
Humor nadal nie najlepszy...
Tak mi do wiosny tęskno...

Witajcie Trójmiastki :-)
po niesamowicie długiej nieobecności się odzywam (ostatnio pisałam w początkach ciąży :zawstydzona/y:)
nie ukrywam że troszkę za namową Martynki Was czytam (piszemy razem na paździochach 2008 ;-)) i wiem że super zgrane babki jesteście :tak:
zobowiązuję się pisać regularnie i wkręcić z czasem na jakieś spotkanie bo mi dziecko (to młodsze ;-)) w domu dziczeje i na wszystkich oprócz domowników i dziadków krzykiem reaguje :sorry:
pozdrawiam

O Mirella milo Cię tu widziec :-)
To ja potwierdzam że tą panią znam z paździoszkow 2008 :-) hihi

Ja dalej z Patrykiem pokłócona, dzisiaj sie nawet nie odezwał... Wieczorem była u mnie mamuska i sobie troche pogadałysmy, wyzaliłam się na mojego M, a mama wysłuchała, zrozumiała i w 100% mnie poparła, więc mi się lzej zrobiło i jakos tak utwierdziła mnie ze ja mam racje... No nic chyba mamy jakis kryzysik... A wszystko dlatego ze moim zdaniem dla niego sa od jakiegos czasu praktycznie nie wazne relacje rodzinne (głownie miedzy nami...) Ehhh faceci... Bez nich źle, a z nimi jeszcze gorzej....

Widziałam u Jolki na NK fotki z wesela Marty....... AAAAAAA ja tez chce :-D

A ja sobie własnie dokanczam piwko - zółtego redsika... Zaraz do wyrka :-) No i mamuska wzieła sobie psa na 2 dni, wiec chociaz z tym mam luzik.

Ok uciekam
Buzka ciotki klotki

czesc kobitki, wpadlam tylko by napisac,ze niestety |Antonio bedzie mial operacje na fefluks. dzis jedziemy go zapisac, pewnie w czerwcu sie uda. mam troche dola..biedaczek maly:(

Dzień dobry :-)
ja wczoraj zabrałam się w auto i pojechałam po chodzik i do selgrosa po jakies zakupy , wieczorem wyjmujemy chodzik z kartonu a on uszkodzony:angry: wiec dziś M wymieni.
U nas ciągle na scieżce wojennej ale jakoś spokojniej, chwilowe zawieszenie broni?? Teraz mamy spór o fotelik do auta- on chce tylem do kierunku 0-18 kg a ja znalazłam też fajny i dobry 9-36kg ale przodem i ma b.dobre noty w crash testach ... oczywiście on kupi to co chce.
Mój to taki:
new 2010! FOTELIK KIDDY COMFORT PRO 9-36 z misiem! (936314503) - Aukcje internetowe Allegro
on chce ten:
BeSafe iZi Kid ISOfix JAKOŚĆ I BEZPIECZEŃSTWO (930778986) - Aukcje internetowe Allegro
zapewne kupimy ten "jego ale ta kolorystyka jest :no:
no a jakie Wy macie?? jaki kolor się sprawdza naj? wiadomo,że jedzenie itd w aucie i wszytko w chrupakach,...

leki i dieta nie działają, wiec jedynym rozwiazaniem jest operacja. maly ma ciagle napady kaszlu, wymiory no i charczy jak przy astmie. nie wspomne o kolejnych zapaleniach oskrzeli.. juz chyba 9 razy byl chory. operacja konieczna. po ostatnim badaniu go zakwalifikowano,bo refluks ma potężny!

jesli chodzi o fotelik,to zdecydowanie wole gdy pogczas jazdy mozna zrobic pozycje lezącą. to wielka wygoda gdy nagle malec zasypia.. odpinanie pasow i cudowanie bedzie beznadzieją. my mamy maxi cosi i jestem bardzo zadowolona,bo dziecko wysoko siedzi. po za tym jest dosc szeroki i miesci sie Antonio w zimowych kubrakach.

Jaśminka konczy dzis 2 miesiace. procz skazy bialkowej i anemi ma tylko kolki;) oby nie bylo gorzej. ostatnio sprawdzano jej oczka i bedzie widziala-ufff...teraz jeszcze sluch zbadamy. ciagle gdzies trzeba jezdzic.
moj maz ywplywa za 2 tyg wiec juz robimy zakupy bym nie dzwigala sama.. bo z 2 dzieci bedzie co robic..

Ciekawe jak Carolinka i Iw?:tak:

Anja a jak dziś "rozmowy klozetowe" oby już przeszły. Ja mięsa prawie wcale nie jem a w ciąży to mięso na odległość wyczuwałam.

Marcia ja też chce do wiosny!
nowa octavia jest ok:) podoba mi się nowoczesny i trochę agresywny design i niemiecka solidność. sama jezdziłam jakiś czas superbem i jest ok a octavia to mniejszy superb. ja jestem na tak. sama dla siebie chcialabym chrystlera 300c ale to amerykaniec wiec duza awaryjnosc. stawiam na japonce i niemce, chciałabym subaru.

reklama
ja mam taki fotelik Maxi Cosi Tobi ten niebieski. ani ciemne ani jasne sie nei sprawdzają. ale ten nawet niezly. co do auta to mam skodzine i jestem przeszczesliwa. meisci mi sie do bagaznika wszystko!! nawet nasz bliźniaczy wozek!!!

Do góry