reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

ivi trzymajcie się...Mam nadzieję,że szybko Was wypiszą.

aredzimska :) cieplutko Amelka miała na Hawajach :-)

ana zdrówka dla Czarusia.A jak tam maleństwo?

kasia super,że dobrze się czujesz :-)

No a u nas wieczorem pojawiła się gorączka.Na 99% od zębów,bo wczoraj Oliwka miała jedną luźniejszą kupkę,ślini się na potęgę i wszystko wkłada do buzi.Teraz śpi i zobaczymy co będzie dalej.

Wczoraj byliśmy kupić krawat mi krawat jest w kolorze ecri koszula też ale nic się ze sobą nie zlewa,bo krawat ma delikatne wzorki.
Nastąpiła też zmiana kwiatów,bo na giełdzie nie ma pomarańczowych kali i będzie gruba orchidea.
Czekam dzisiaj na paczkowego bo w poniedziałek wysłano do mnie buty priorytetem i dojść nie mogą,ale u nas Pan roznoszący paczki zawsze robi jakieś numery.Jak nie dojdzie do 17.30to pojadę na pocztę.Jak nie dojdą to chyba boso pójdę :baffled:

Powiem Wam,że zaczynam się lekko stresować.Dzisiaj jeszcze idę do księdza,bo muszę ustalić o której można udekorować kościół.Muszę ustalić plan działania dla wszystkich i chyba wsio.We wtorek fryzjer,czwartek kosmetyczka chyba z 4 godziny tam będę no i czekamy do 13 :-)
Idę sprzątać póki mała śpi
Miłego dnia

reklama
Marciaag to nieźle masz zaplanowany czas .... :-D

Ach pamiętam te przygotowania do ślubu i wesela aż głowa boli. Kościół sami stroiliśmy, salę weselną też więc miałam co robić. Na szczęście znajomi nie zawiedli i nam ostro pomagali w dmuchaniu 300 balonów :-D :-D :-D

300 balonów :szok: wow
dobrze,że my nic nie musimy dmuchać :tak:
W restauracji już wszystko przygotują więc tym się nie martwię.
Kościół i samochód też będzie dekorowany przez profesjonalistów
No i będą skrzypce,ale muszę jeszcze dzisiaj z księdzem załatwić sprawę organisty,bo chcemy nie tego z naszej parafii tylko takiego co grywa i ma ponagrywane płyty z koncertów w katedrze Oliwskiej :-)
Ten nasz to tak wyje,ze chyba bym się ze wstydu spaliła jakby skrzypek ładnie grał a on nie potrafił ładnie zagrać na organach...

Dobre z tym ślimakiem...
Ja już też słyszałam,że marchewka to owoc,bo w Hiszpanii robi się dżem z marchewki a dżem może być tylko z owoców a nie warzyw i tak marchewka jest owocem,ale nie wiem ile w tym prawdy a ile nie...

Oliwka już usnęła.Biedna męczy się przez te zębiska.Dobrze,że Grzesiek będzie dzisiaj o 15,bo ciężko jest cokolwiek zrobić...

Hej dziewczyny:)

ivi bedzie wszystko dobrze!!!!buziaki dla Tymusia!

Kasiu jak perszing już chcesz zasuwać :) wspaniale,ze dobrze już się czujesz!

Marta tyle stresu a zobaczysz,ze bedzie tak jak sobie wymarzyłaś!
Tymo tez miewa chwile ,ze nie moge nic zrobic - tak się męczą te nasze dziecinki:baffled:

Mamo w boju - uwielbiam takie nauki:)))) slimaki hehe

ja już po spacerku plus zaliczyłam poczte, dziś mam w domu na noc gościa- starszy syn mojego męza na małą degustację przyjezdza a mi sie nie bedzie chcialo go odwozic wiec zostaje.
Poza tym dostałam prezen od meza na walentynki- garaz:) ale sie ciesze:) teraz chce jakies cabrio do niego hihi:-D

chyba zostanie pomarańczowy na scianach- w dwóch odcieniach- dzieki za podpowiedz:).

Hej laski!

Sory za absencję ale jakoś mnie gania od rana, i energia roznosi :-)

Ivi trzymam kciuki, niech się Tymuś poopala, na pewno szybko wróci do formy, a Wy do domku. Duży buziak!

Kasia - szacuneczek jak zwykle Ty nasza sexi-doktorko :-D

Emkajot - ależ proszę Ciebie bardzo, czy taki może być?
lamborghini_reventon_roadster_2010_3.jpg

Zdrówka dla wszystkich chorych, niedomagających :tak: i uściski dla całej reszty pięknych pań :-D

P.S. W ramach sportów zimowych odśnieżyłam kawałek chodnika przed sklepem zatoka, bo przejść ciężko a wózkiem przejechać to jak po plaży :baffled: Oczywiście nasłuchałam się, że mogłam się wcześniej za to zabrać :sorry2: no w sumie mogłam hihi :-p

reklama
Cris- no co ty nie wiedzialas.. a rybki sa takkie zdrowe:-D
btw kiedys jadlam slimaki bleeee:baffled:,wode zabie udka jezeli mam juz byc szczera:-p

dzisiaj powiedzialam mojej mamie o ciazy, powiedziala " fajnie"
ale chyba byla w szoku:nerd: bo potem w pracy do lukasza" ze sie cieszy i taka sympatyczna widomosc":cool2:

luki z nadia na rytmice a ja mam mega lenia- sptzratnelam rano chate i po co????
juz wyglada jak po huraganie- pierdziele NIC nie robie:no:

milego wieczorka laseczki

Do góry