Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
ivi trzymajcie się...Mam nadzieję,że szybko Was wypiszą.
aredzimska
cieplutko Amelka miała na Hawajach :-)
ana zdrówka dla Czarusia.A jak tam maleństwo?
kasia super,że dobrze się czujesz :-)
No a u nas wieczorem pojawiła się gorączka.Na 99% od zębów,bo wczoraj Oliwka miała jedną luźniejszą kupkę,ślini się na potęgę i wszystko wkłada do buzi.Teraz śpi i zobaczymy co będzie dalej.
Wczoraj byliśmy kupić krawat mi krawat jest w kolorze ecri koszula też ale nic się ze sobą nie zlewa,bo krawat ma delikatne wzorki.
Nastąpiła też zmiana kwiatów,bo na giełdzie nie ma pomarańczowych kali i będzie gruba orchidea.
Czekam dzisiaj na paczkowego bo w poniedziałek wysłano do mnie buty priorytetem i dojść nie mogą,ale u nas Pan roznoszący paczki zawsze robi jakieś numery.Jak nie dojdzie do 17.30to pojadę na pocztę.Jak nie dojdą to chyba boso pójdę![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Powiem Wam,że zaczynam się lekko stresować.Dzisiaj jeszcze idę do księdza,bo muszę ustalić o której można udekorować kościół.Muszę ustalić plan działania dla wszystkich i chyba wsio.We wtorek fryzjer,czwartek kosmetyczka chyba z 4 godziny tam będę no i czekamy do 13 :-)
Idę sprzątać póki mała śpi
Miłego dnia
aredzimska
ana zdrówka dla Czarusia.A jak tam maleństwo?
kasia super,że dobrze się czujesz :-)
No a u nas wieczorem pojawiła się gorączka.Na 99% od zębów,bo wczoraj Oliwka miała jedną luźniejszą kupkę,ślini się na potęgę i wszystko wkłada do buzi.Teraz śpi i zobaczymy co będzie dalej.
Wczoraj byliśmy kupić krawat mi krawat jest w kolorze ecri koszula też ale nic się ze sobą nie zlewa,bo krawat ma delikatne wzorki.
Nastąpiła też zmiana kwiatów,bo na giełdzie nie ma pomarańczowych kali i będzie gruba orchidea.
Czekam dzisiaj na paczkowego bo w poniedziałek wysłano do mnie buty priorytetem i dojść nie mogą,ale u nas Pan roznoszący paczki zawsze robi jakieś numery.Jak nie dojdzie do 17.30to pojadę na pocztę.Jak nie dojdą to chyba boso pójdę
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Powiem Wam,że zaczynam się lekko stresować.Dzisiaj jeszcze idę do księdza,bo muszę ustalić o której można udekorować kościół.Muszę ustalić plan działania dla wszystkich i chyba wsio.We wtorek fryzjer,czwartek kosmetyczka chyba z 4 godziny tam będę no i czekamy do 13 :-)
Idę sprzątać póki mała śpi
Miłego dnia