reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

dziewczyny oddam cyca i syna na pół nocy, ktoraś chętna?:-D Mały dzis cały dzień na mnie wisi. Odłożony pod lampy - natychmiast ryczy i chce cyca. Gorszy dzień.. albo zdrowieje:-D
Mały chińczyk odchodzi w niepamięć, zostało trochę zółtego jeszcze na brzuszku, pleckach i oczywiście buźka. Ciekawe czy w poniedziałek będą mu badać poziom bilirubiny- i jeśli tak, to jak wysoki będzie..?:-)

Mały dziś waży 3540g, czyli znów trochę więcej niż wczoraj:-)

Iza - super! ale miałas reklamę rewelacyjną!:-)

reklama
Ja jestem chętna :blink: Tymuś pewnie mamusi potrzebuje bo znudziły mu się okularki i pobyt na Hawajach :-) tak serio to niedługo czekają Cię skoki rozwojowe 3 i 6 tydzień oraz 3 i 6 miesiąc.Ja dobrze pamiętam ten w 3 tygodniu życia :tak:

Trzymamy kciuki żeby Was w poniedziałek wypisali,bo w domu najlepiej :-)

iza niedługo autografy będziesz rozdawać :-)

emkajot ivi fajne te Wasze płyty.Po ślubie pochodzimy po sklepach i pooglądamy jakieś :-)

No a ja już nie mam na nic siły idę się myć i luli luli...
Miłej nocki

Dzisiaj ciąg dalszy głupich snów i tak chyba do ślubu będzie...

Byliśmy dzisiaj u organisty i u kościelnego :-) Wszystko załatwiliśmy Kościelny super dziadek :-) taki mega sympatyczny :-) Dzięki Cris :tak:
Wieczorem Grzesiek pójdzie do proboszcza umówić się z nim na czwartek na spotkanie w piątek spowiedź i wsio a i jeszcze jutro mamy spotkanie z naszym księdzem...

Chyba pójdę się położyć,bo strasznie chce mi się spać.
Oliwia dzisiaj w kościele zobaczyła Pana z długą siwą brodą i w padła w taką histerię,że ciężko było ją uspokoić nie wiem co się jej stało...

Miłego popołudnia

Hello,
Marcia ty to się masz z tymi snami:-D:-D:-D oby do ślubu i bedzie koniec!
Z tymi płytami to raczej kazda dobra- ja obstawiłam amice,bo chcialam najwieksza za rozsądna cene. No i co fajnego - wszystkie nowe gary trzeba było kupić:tak: bo wczesniej mialam elektryczna i gary nie byly na indukcję.

My dzis kosmos w domu- przestawianie mebli i przygotowania do wtorkowego remontu:baffled: az mnie sieka jak sobie pomyślę o tym pyle po cekolu:baffled::baffled::baffled:
kolory do pokoiku tez juz wybrane :) odcien ciepłej pomarańczy i banana. bedzie smacznie!

Hello,
Marcia ty to się masz z tymi snami:-D:-D:-D oby do ślubu i bedzie koniec!
Z tymi płytami to raczej kazda dobra- ja obstawiłam amice,bo chcialam najwieksza za rozsądna cene. No i co fajnego - wszystkie nowe gary trzeba było kupić:tak: bo wczesniej mialam elektryczna i gary nie byly na indukcję.

My dzis kosmos w domu- przestawianie mebli i przygotowania do wtorkowego remontu:baffled: az mnie sieka jak sobie pomyślę o tym pyle po cekolu:baffled::baffled::baffled:
kolory do pokoiku tez juz wybrane :) odcien ciepłej pomarańczy i banana. bedzie smacznie!

nas czeka MEGA remont,az strach pomyslec, w sumie mam remont y od 4lat ciagle cos:baffled:
teraz robimy duza lazienke przerabiana z kuchni ktora jest demolka teraz,uzywamy innej kuchni ,a z lazienki ktora mamy - bedzie mini jadalnia:tak:
podlogi w korytarzu,okna i cala reszte drugiej czesci chaty:cool2:
nie weim jak to psychicznie wytzrymam,juz nie mowiac o finansach bojak zaczelismy liczycl lazienke to:baffled::baffled::baffled:a nie chce dac tanich baterii czy sanitrow.
a chcialam jeszcze kominek - odlozymy chyba na pozniej:szok:chyli czekaja nas 2 remonty:cool::cool:

Ostatnia edycja:
ha ha ANJA u mnie remont górnej łazienki stanal- bo moze zmienimy to mieszkanie wiec szkoda inwestowac- ale pokoik tymka musi byc...brakuje mi tu parapetow w livingu i własnie w tymka pokoiku, gorna lazienka to schowek na wszystko...i tak od dwóch lat w niedoróbce...i tak jak ty musze miec dobrej jakosci sprzet,bo tanie mieso jedza psy. W najblizszym czasie okaze sie czy bedzie nas stac na zmiane mieszkania(znalezlismy juz dwa i oba sa ok 110m plus maja wielkie tarasy po 70m!i jedno oddaja we wrzesniu a drugie w grudniu 2010- ale jeszcze koszt wyposazenia w sumie wyjdzie duza bańka:baffled:) wszystko wisi ...
a tu wstepny kolor w pokoiku Tymka:
9lg0vp.jpg

Ostatnia edycja:
fajny kolor ,nadi ma jasny zielen taki WASABI taki o

ja marze o domu,mieszkanie jest duze 130ale to mieszkanie- ja marze o ogodzie i garazu, wiadomo jakie sa ceny mieszkan w miescie- tragedia:szok:
a wyprowadzic sie na wies- jakos nie wiem, mamy dylemat , bo ja bardzo miejskie zwierze:-D

edit : IZA cos dla ciebie
http://nasza-klasa.pl/profile/30023365/gallery/album/2/16

Załączniki

• dus.jpg
    dus.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 24
Ostatnia edycja:
Anju u mnie prędzej dom można postawić,bo już działka jest ale ja nie chce domu - ciagle jakies klopoty a to rynna a to dach a to ogrzewanie ...itd... mieszkanie mniej kłopotliwe. mieszkanie 130 to super wielkie:) ja mam 80m . ale to które znaleźliśmy jest super właśnie dzięki tym tarasom 70metrów. smigam do Wyra:) kolorek zielony jest ładniutki ale padło na owoce:)

reklama
ja domu i ogrodu nie oddałabym za żadne skarby.. Tylko do miasta wolałabym mieć bliżej ;-)

marciaag - na szczęście ostatnia noc była nienajgorsza i cyca nie musiałam sprzedawać:-D ciekawe jaka będzie dzisiaj:-D

prosze trzymajcie kciuki... jutro kontrola poziomu bilirubiny.. i jak będzie ok to do domu!!:-):-)

Do góry