reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

wlasnie wrocilam tez od gina..:-):-):-)
slyszalam serduszko,widzialam malego czlowieczka - sztuk 1, nozki, raczki, glowka- cud!
badanie bardzo dokladne, gino swietny.. za 3 tyg prenatalne:tak:
jestesm mega szczesliwa!!!!:-D

reklama
Aniu super:tak::-Dale sztuk 1:confused::-p, he he spodziewalaś sięsztuk2;-), bo ja troche w strachu bylam:baffled: po pierwszym usg:cool2:

Ana - sorki, że Ci smaka narobiłam, ze względu na ciężarówki chyba już nie będę się chwalić więcej procentami. Tym bardziej, że po połowie już nie trafiam w klawisze :-p

Anja - :-D No to dziś same dobre wieści :-D:-D:-D Oby Cię taki nastrój euforii przez wszystkie miesiące ciąży nie opuszczał.

sofusLozko1Prv2Big.jpg

Była burza mózgów przed chwilą z moim meniastym i jemu podoba się takie cuś. Ma zabezpieczenie na dole i jakbyśmy kiedyś wprowadzili się na większy metraż, dzieci będą miały osobne pokoje to łóżka można na 2 rozłożyć.

Właśnie szwagierka podwiozła Jarkowi nową komórkę, jakieś dotykowe cudeńko hihi.

Anja wspaniałe wiadomości!!! sztuk 1 :-D:-D i trzymam kciuki za wyniki pre- a tak zapytam oczywiscie nie musisz odpowiadac- konieczne badania pre czy tylko chcecie dla swojego spokoju? pytam,bo my tez bedziemy za 2-3 lata starac sie o rodzenstwo dla Tymka ...

Ana po mamusi mam nogi i to wyszło im najlepiej ;) hihihi
praca swoja droga- on ma bzika krawatowego:)
A jak Twoj brzuszek się czuje???

Ja teraz szykuje sie do załozenia aparatu korekcyjnego na zeby- 17tego mam pierwsza wizyte u ortodonty.

Wyro 1 klasa!

Moj synek jakos nie ma zamiaru isc spac:baffled: broi u tatusia na kolanach przed komputerem :szok: musze go położyc i siebie chyba tez.
Zycze stosunkowo miłej nocy:-D:-D:-D

u mnie od 4 pokolen sa blizniaki:-Dufff ominelo mnie. wiesz nie tyle zabjcza perspektywa 3ki dzieci ponizej 3 r.z:cool::cool::cool:
ale komplikacji ciazy blizniaczej,donoszenie w terminie etc... wystarczajaco stresu z pojedyncza ciaza jak dla mnie.

piwo tez bym sobie wypila, na razie pije cole:baffled::szok:

styczniowki rozpakowane, wiec nastepna Ana:-D..potem ja,mamnadzieje,ze to szybko zleci, Aniu na kiedy masz termin

to dobranoc:tak:
Izka mi sie tez widzi , a to ikeowska sztuka czy nie , bo tam tez widzialam z akimis dodatkami.

Z TYM TERMINEM TO JAKAŚ PORAŻKA ....bo wedlug miesiączki na 25 lipca , ale ciągle wychodzi na usg , że dzidiza większa:confused2:, i juz do tego nie dojde czy ja się walnelam w dacie czy co, wiem dokladnie , kiedy mo maz byl w pl tylko przez 7 dni mnie atakowal , więc 17 albo 25, a ty ?

Ostatnia edycja:
juz uciekam!

Anja tez piłam cole w ciazy- musiałam , kawe zreszta tez i gin pozwolił albo jedna mocniejsza albo dwie lurki.

uciekam juzzzzzzzzzzzzzzzzzz

mi w ciąży z Czarkiem colę do szpitala przemycali bo bez tego ani rusz teraz tylko kleko , kefir i koktajle mleczne:eek: calekiem inne upodobania:tak:

reklama
Anja wspaniałe wiadomości!!! sztuk 1 :-D:-D i trzymam kciuki za wyniki pre- a tak zapytam oczywiscie nie musisz odpowiadac- konieczne badania pre czy tylko chcecie dla swojego spokoju? pytam,bo my tez bedziemy za 2-3 lata starac sie o rodzenstwo dla Tymka ...

Ana po mamusi mam nogi i to wyszło im najlepiej ;) hihihi
praca swoja droga- on ma bzika krawatowego:)
A jak Twoj brzuszek się czuje???

Ja teraz szykuje sie do załozenia aparatu korekcyjnego na zeby- 17tego mam pierwsza wizyte u ortodonty.

Wyro 1 klasa!

to usg prenatalne, nie inwazyjne,ale i tak chce robic badanie paap z krwi- mam skonczone 32 lata, wiec dla wlasnego poczucia luzu:tak:

aparat nosilam 3 lata:baffled::baffled::baffled:

Iza- bardzo fajne to lozko;-)

Do góry