reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
jj457k.jpg

GRATULACJE:)!!!!!!
W dniu Twojego przyjścia na świat
życzę Ci, aby każda łza w
Twoim życiu była łzą szczęścia,
a uśmiech Twój zjednywał
wszystkie serca wokół.

2qmlml2.jpg

Super Karolinko! Wielkie, przeogromne gratulacje! :-):-):-)

Ja się tylko melduję po zabiegu - wszystko poszło dobrze, ze znieczuleniem miejscowym, więc po zejściu ze stołu operacyjnego do razu heja do domu :-D Rewelacja. Trochę mnie boli, ale na razie jakoś nie sięgnęłam po przeciwbólowe, spałam cała noc bez problemu. W szpitalu w Kartuzach - trochę folklor - wszyscy mówili "jo" ;-) - ale to dlatego że operuje też tam mój chirurg i było bez kolejki - w Gdańsku dwa miechy czekania. No to teraz się trochę obijam i goję. :happy2:

świetny ten filmik :-)
Oliwka sobie śpi,a ja powoli szykuję się do kosmetyczki:-)

kasia super,że zabieg się udało i na lekarza fajnego trafiłaś.

ivi jak Tymuś?

Mam pytanie może któraś mi pomoże...

Nie wiem jaki kolor krawatu-bo nic innego mój mąż nie założy ma mieć Grzesiek.
Ja mam suknię ecri kwiaty będą pomarańczowe a garnitur ma taki jak na cywilnym zdjęcie by Iza ze ślub cywilnego...

marta1.jpg

Ostatnia edycja:
Witajcie!

Pozytuje ale nie mam czasu napisac DZIS JEDNAK JUZ MUSZE!!!

WSPANIAŁA WIADOMOSC! CAROLINKO GRATULACJE OGROMNIASTE! MACIUSIU SAMEGO ZDRÓWKA I SZCZĘSCIA W CALYM TWOIM ZYCIU!
AZ ŁEZKA SIE KRECI!

Al sa i te złe wiadomosci- kurcze co sie dzieje ! ciagle jakies piep... choróbska! niech zostawia nasze dzieci w spokoju! bardzo współczuję Wam kochane ale trzeba myslec pozytywnie! moze obedzie się bez operacji i moze uczulenie szybko przejdzie!

My tak wygladalismy na cywilnym:

maz mial jeszcze kapelusz

jak masz pomaranczowe kwiaty to dobrze byłoby gdyby dodatki tez były w tym kolorze, to wspołgra ze sobą i tworzy z was jednosc- a o to chodzi.

Ostatnia edycja:
reklama
KAROLINA GRATULACJE :-)
Dużo zdrówka i uśmiechów,
Pisków, wrzasków i zabawy moc,
Radości z tupotu malutkich nóżek,
Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu,
ząbka, słowa i kroku
Porozrzucanych wszędzie klocków,
Przytulenia okrąglej główki
I uścisków małych rączek !!!
----------------------------------
Z okazji narodzin Waszego synka
życzymy mu zdrowia i beztroskiego
dzieciństwa, a Wam rodzicom -
wygranej w toto-lotka i
wielkiej cierpliwości.

Ja już rano jak się tylko obudziłam, miałam jakies takie przeczucie, że Maciuś jest na świecie :-)

Marta
a może jakis odcien pomaranczowego po prostu?? Chyba najlepiej bedzie pasował :-)

Do góry