reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
cześć dziewczynki :)
szczególnie witam nową trójmiastkę! :-) to mój brzusio na tych zdjęciach ;-) z niecierpliwością czekamy na synusia.. :-)

caroli- super zdjęcia :) ja dziś też na spacerku byłam, ale bez aparatu ;-) przynajmniej piesa się wyszalała na śniegu :-D A jak u Ciebie z dopinaniem kurtki? Bo ja już w żadną się nie zapinam i po prostu zakładam jedną warstwę dodatkowo pod kurtkę i staram się jak najbardziej okryć... A mały rozrabia;-)

Iza - cieszę się że moja rada podsmażenia gołąbków się przydała:-)

Marciaag - pamiętaj że sosik w którym się gołąbki gotowały trzeba jeszcze doprawić ;) trochę soli, pieprzu ziołowego, ja daję jeszcze trochę vegety.. i zagęszczam mąką :tak: jest pyszny do ziemniaczków:tak:

kochane informuję oficjalnie że od dzis wróciłam do ... okularów! Ubaw po pachy :-D mój mąż odebrał dziś nowe oprawki od optyka.. Chciałam wrócić do okularów abym nocą, gdy do Tymcia będę wstawać, nie musiała soczewek zakładać:-)

niestety nie :) obecnie mieszkamy w Leśniewie, między Wejherowem a Puckiem :tak: straszna wiocha, ale tu jest cudnie i - co najważniejsze - tu stoi nasz domek :-)

Carolina - BOSKIE zdjęcia robisz tym swoim Canonierem :tak::-) Zwłaszcza ten oblodzony pień przypadł mi do gustu i seria ze zmasowanym atakiem mew na łabądka. Ach ja też miałam dziś w planach wypad do Gdyni i porobienie troszkę zdjęć ale nastąpiła nagła zmiana planów.
Obcięłam się w niedzielę. DD też zaliczył fryzjera.

Chłopy poszli do kina, Petunia już śpi, a ja czytając opisy gotowania gołąbków zaczynam być coraz bardziej głodna ;)

moja córeczka urodziła sie dokładnie w 34 i 4 dniu ciąży. termin mialam na 5 lutego. 24 grudnia przyszla na świat Jaśminka . dlatego od 3 tyg lezy w szpitalu.. moze jutro bedzie z nami. juz nie mgoe sie doczekac.

reklama
dziekuej za komplement-dzis bylismy w urzedzie w gdansku i juz zatwierdzone. jest JAŚMINA!!!!

co do tygodni-to brdzo mi sie dluzy. juz chce ją miec blisko. taka maleńka-miodzio:)

Do góry