reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Kasiu,bronisz sie w moje urodziny....;-)bylam juz na 2ch obronach mag i dok na biotech-fajnie bylo:-D

Co do schodow -zachcialomi sie na waxach zobaczyc wodospady- genialny pomysl,wszytko bylo by cacy ale okazalo sie 380:szok: schodow, ale jak juz bylismy namiejscu goraco chcielismy sie wbasenach wykapac...

lukasz niosl spacerowke a ja z nadia za raczke:nerd: mala sie wycfanila i chwycila za raczke jakas dziewuszke co szla z mama,tamta wymiekla nadia wziela jej siostre za reke i szlysmy tak....do 210szchoda:tak::tak::tak:potem sie zmeczyla, ja lecialam na twarz dodad,ze trohecieplo bylo:-preszte schodow
lukasz ja wniosl razemz wozkiem...ludzie mu zdjecia robili:-D:-D:-D

w drodze powrotnej znisl klospa i wozekz 380schodow w 36C upale- wariat:shocked2:

to byly jedyne wodospady co zaliczylsimy:cool::dry:

reklama
No no Aniu widocznie jesteś super hiper pracownikiem, nic tylko gratulować! No i facecik troszkę zyskał w moich oczach, że Ci umowę przedłużył, no chyba że jest totalnie pod kreską :-p;-) Jesteś mu niezbędna :-D

No to teraz na zwolnionko? hihi.

A do tego 450D jaki masz obiektyw? Kitowy?
Iza grubsza sprawa w tej mojej pracy:wściekła/y:,
a co do obiektywu to nic specjalnego nie dokupowałam:-(

Cześć Laseczki,

no widzę, że się tutaj nieźle rozpisałyście :happy2: to teraz moja kolej :-)

Martynka - super, że mogliście spędzić Sylwka poza domem, sami! W ogóle imprezki wyjazdowe są super, ja swoje baaardzo mile wspominam! :tak:
I jak tam Rafałek? Grzeczny, czy rzeczywiście dziadkowie bardzo rozpuścili przez ten krótki czas? ;-) Zdrówka życzę! Aby choróbsko Cię nie rozłożyło!

ivi - i jak tam problemy ze spaniem? Polepszyło się? Ty jeszcze do pracy chodzisz? Niemożliwa jesteś!
Jeśli chodzi o wyprawkę do szpitala to ja zapytałam położną, co dokładnie mam wziąć, aby nie było za dużo - może i Ty tak zrób. Położna, z którą rozmawiałam wypowiedziała mądre zdanie: "proszę wziąć tylko tyle, ile jest Pani w stanie sama unieść w torbie, resztę można dostarczyć później". Poza tym, ja na Twoim miejscu wzięłabym jeden komplet 56 i jeden 62, a resztę przygotuj i zostaw w domku - jak już Mały się urodzi to najwyżej Mąż Ci przywiezie do szpitala. A body? - ze względu na porę roku, wzięłabym na długi rękaw, poza tym nie trzeba wtedy już tak przykrywać dzidziolka.
A jeśli chodzi o moją torbę, to właśnie kończę ostatnie prania i zamierzam ją spakować, chociaż przyznam, że tak w głębi duszy to się stresuję i jakoś tak mimowolnie to odkładam w czasie... :sorry2:

Iza i Ana - widzę, że szykują się lekcje fotografowania... ehhh, jak ja bym chciała mieć lustrzankę i trzeskać takie fotki jak Ty, Iza...

Kasia - Tobie również zazdroszczę wyjazdu i czasu spędzonego na miłej zabawie. Ja czekam cierpliwie na czas, kiedy i ja będę mogła to sobie odbić ;-)
22 stycznia - kurcze, nie wiem, czy powinnam ryzykować wyjazd do Gdańska, zastanowię się... :happy2: Ale póki co, już trzymam kciuki!:tak::tak:

Ana - gratuluję umowy i podwyżki - super! Bardzo się cieszę! No i dobrego samopoczucia życzę - abyś nie musiała tak często tej swojej "koleżanki" ściskać ;-)

Gosiaczek - smutno, że na taką babę-teściową trafiłaś, ale wierzę, że uda Wam się rozwiązać wszystkie problemy i już nigdy nie będziesz się musiała stresować kobitą! Tego Ci życzę z całego serca! A swoją drogą, to bym ją chyba udusiła normalnie, ehh...

Marta - jeszcze lekko ponad miesiąc i już Wasz ślub będzie :happy2: ehh, jak ten czas leci!
Super, że Oli dobrze waży! Szkoda tylko, że ta skaza się przypętała. Ale trzymam kciuki, aby lekarz dobrze zdiagnozował i objął leczeniem!
No i widzę, że Ty również nie możesz o teściowej dobrego słowa powiedzieć... ehh.... Ja to chyba powinnam gdzieś podziękowanie wysłać, że "dostałam w prezencie" takich fajnych teściów :happy2: naprawdę nie mam do czego się przyczepić.
"ivi caroline czekam na Wasze maluszki jak bym sama miała rodzić..." - :-)

Anja - mam nadzieję, że z Twoimi piersiami to jednak nic poważnego!

WildWind - cały czas trzymam kciuki za Jaśminkę, aby jak najszybciej mogła wyjść do domku. Normalnie nie mogę się napatrzeć na zdjęcia, słodzinka straszna :happy2:
No a waga? Cóż, pocieszę Cię, że ja również będę musiała się za siebie ostro wziąć, więc może razem będzie nam raźniej ;-)
ooo, i widzę, że Antek całkiem nieźle rośnie, super!
A czy się denerwuje? Staram się tego po sobie nie pokazywać, ale tak :happy2: Generalnie ja już tak mam, że zawsze stresuję się rzeczami, gdzie nie wiem czego mam się spodziewać, a tutaj dodatkowo jeszcze kiedy...

emkajot - gratuluję pierwszego ząbka! :happy2:

Iza - gratulacje dla Pati, zuch dziewczynka! :happy2:

Miłego dnia, buziole

Iza my też chodziliśmy na basen u Jezuitów, ale niestety zrezygnowaliśmy bo nie zawsze nam pasowało, a nie chcieli nas wpuszczać bez wykupionego karnetu.
Kasia trzymam kciuki za obronę.
Ana fajnie, że przedłużyli ci umowę.

No to muszę zaliczyć Avatar hm ciekawe czy w multikinobaby będą grać?

Mały mi już 2,5 h śpi w nocy będzie wariował:wściekła/y:

Iza na imię Beata,miło mi:blink: nie umknęło- nie pisałam:)

ja mam lustrzanke ale wstyd sie przyznac wogole nie potrafie jej obsługiwac- strzelam na automacie albo portret lub na bez lampy.. ta ma symbol canon ds 126181 i dodatkowo drugi obiektyw do dali tylko nie wiem który to symbol, bo za duzo tu cyferek- głąb totalny jestem w tej materi. taka stara a taka głupia.

zajęcia na basenie sa kosztowne,bo za 3 miesiace zapłacilismy 330zl jakos- a zajecia raz w tygodniu 30min:wściekła/y: moglyby byc dluzsze. i chodzimy juz 3 miesiace:)

Ania- zostaniesz pracownica roku:-D dam glowe ,ze jescze na porodowce bedzie ci dupe zawracal jakis mega waznym projektem, telefoniki od szefcia przy partych - bezcenne:-D

Karo- to prawdopodobnie gruczoly zwapnione:baffled: ale i tak sie stresuje:confused:
btw niezly post walnelas....:shocked2:

Ania - niezły ten Twoj szef tylko właśnie czy nie bedzie Tobie zawracał gitary? z tego co wiem to jest obowiązek przedłuzenia umowy cięzarnej - chyba,ze zakład pracy jest w likwidacji.

Czesc Dziewczyny...
Nie wiem czy pamietacie (pewnie nie:no:;-)), ale wpadalam tu kiedys dawno dawno temu i tak mi sie ostatnio to forum przypomnialo. Pomyslalam, ze napisze kilka slow. Tak mi jakos smutno i nudno w te zimowe dni, a u Was zasze tak cieplutko :tak::-).
Gratulacje dla wszystki swiezo upieczonych i przyszlych Mam.
Pozdrawiam

Kelebek-dzieki.
dzis bylam 5 minut u Jaśminy i akurat lekarz ja badal. okazuje sie,ze jest naprawde w dobym stanie. czekamy tylko az uzyska 2 kg z haczykiem jak to powiedzial pan doktor. jesli bedize dobrze to moze juz za ok tydzien pojdzie do domku. trzymajcie kciuki

reklama
Aniu - bardzo mocno zaciskam kciuki! Na pewno dla Jaśminki lepiej będzie, jak szybciutko znajdzie się w domku, blisko mamusi, taty i braciszka :-) Dobrze, że masz takie dobre wieści.

Kelebek, oczywiście, że Cię pamiętam, trudno byłoby zapomnieć oryginalne imię Twego synka :-) Co tam u Was pomijając chandrę zimową? Jak się miewa Turgut?

Właśnie wróciliśmy od teścia, ma dziś 71 urodzinki. Zanieśliśmy torcik, wypiliśmy winko :-D Teraz mąż mnie naciąga na nocny seansik filmowy zatem bywajcie :cool2: Dobrej nocki!

Do góry