reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hey
Martyno masz rację to 4 górne.
Co do torby do szpitala, to chyba już wszystko napisałyście, ja też polecam body i śpiochy takie, które się w kroku rozpinają.
Serce mi też podpowiada, że czas na dzidzię, ale rozum zaprzecza.:no:

reklama
jeszcze raz wielkie dzieki za porady :)
dziś mam zamiar zgromadzić wszystko w jednym miejscu i spróbować upchnąć do torby:-D

caroli - a jak Twoje pakowanie? :-)

Hej kobietki!

Dopiero teraz wpadłam do Was poczytać bo miałam z rana zachciewajkę na pucowanie domku :-) Normalnie jak nigdy. A Wy ciężaróweczki nasze - macie już syndrom wicia gniazdka?

Anja - no ja Ci z całego serduszka życzę aby to nie było na @ :-D

A filmu nie będę streszczała - powiem tylko, że to jeden wielki efekt WOW i nowy wymiar kina. Cameron po raz kolejny baaardzo wysoko podbił poprzeczkę dla reszty reżyserów. Naprawdę warto obejrzeć i koniecznie w kinie w wersji 3D.
Gdy oglądałam trailer to troszkę się podśmiewałam, że to bajka, kreskówka dla dorosłych, że misz masz Gwiezdnych Wojen z Pocahontas. No a wczoraj w kinie siedziałam cały czas z szeroko rozdziawioną paszczą.
Jedna rada, nie siadajcie zbyt blisko ekranu, warto szybciej kupić bilety i usiąść dalej bo nie mogłam objąć wzrokiem całego ekranu, zwłaszcza gdy działo się sporo w całym kadrze.
Mąż ma ochotę pójść jeszcze raz i raczej pójdzie - pierwszy raz mu się to zdarza, więc to chyba pewien wyznacznik jakości Avatara :tak:

Miłego dnia cioteczki, zmykam opłaty zrobić. Buziaczki!

Dzień dobry:)
my po basenie, teraz odpoczywamy w domku.

u mnie tantum rose nie było potrzebne, za kazdym siusiu wchodzilam pod prysznic, mialam swoje "koło ratunkowe" i wlasciwie to przez pierwsze dni bylo pomocne, nie odczuwalam bólu. nawet lekarz przy obchodzie stwierdził,ze ja "gimnastyczka" jestem,bo siedze bez klopotow. wychodzi,ze ile kobiet tyle przypadków. warto sie zabezpieczyc na kazdy wypadek:szok:

nocka przespana bez pobudki a dzis usmiech,mysle,ze to zabkowanie bedzie takie dlugodystansowe...

pozdrawiam

No pięknie Kasiu :-) Będziemy trzymać kciuki :tak:

Emkajot, gdzie chodzicie na basen?
Mi też pomagał prysznic po każdej wizycie w toalecie no i bez koła to by się nie dało, nie dość, że szycie to jeszcze hemoroidy :baffled:

Przeszłyśmy się z Patką pieszo na pocztę i do biblioteki. Po raz pierwszy samodzielnie przeszła taki dystans długi.
Ale mam atak głoda po spacerze, idę coś wszamać.

hej
Iza ja tez pod ogromnym wrażeniem tego filmu , wprost byłam zachwycona :tak:.
Adla Patki wielkie gratki , dziel;na dziewuszka już z niej jest...mój to do tej pory leń śmierdzący i schody to wielkie halo:wściekła/y:.

Kasiu bede trzymać kciuki;-):tak:.
ja dzisiaj od 5.30 na nogach bo Czarka do przedszkola do Gdyni zawoziłam , mały nawet sie nie burzył , momo , że miał miesiąc przerwy, ciekawe jak sie zachowywał.:-p
ja juz po podpisaniu umowy , dostałam podwyżke , ale szok:szok: jestem happy , ale lenistwo sie dzisiaj we mnie obudziło ..nie chce mi się pracować:-p.
muszę wam sie jednak przyznać , że już mu powiedział o ciaży w grudniu, był taki dzień , że facet doprowadził mnie do szefskiej pasji i miałam juz dosć tego typa:wściekła/y:i stwiardziłam , ze nic nie zyskam pracując w takiej atmosferze i nie ch mnie zwolni ....a on nie , i , że mi gratuluje...:shocked2:mimo to chce , żebym tu pracowała....

milego dnia....
a co u Cris???

reklama
No no Aniu widocznie jesteś super hiper pracownikiem, nic tylko gratulować! No i facecik troszkę zyskał w moich oczach, że Ci umowę przedłużył, no chyba że jest totalnie pod kreską :-p;-) Jesteś mu niezbędna :-D

No to teraz na zwolnionko? hihi.

A do tego 450D jaki masz obiektyw? Kitowy?

EDIT:
Emkajot, pewnie już pisałaś, ale jakoś mi umknęło, jak masz na imię? Ja uwielbiałam chodzić z Patusią na basen, niestety ceny nas troszkę przeskoczyły. My chodziłyśmy do Liceum Jezuitów w Gdyni.

I Dziuba się zapadła pod ziemię, pewnie wije gniazdko :)

Ostatnia edycja:
Do góry