reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

WildWind gratulacje! oby szybko wrociła do domku,bo w domku najlepiej! duuuuuuuuuuuuuuzo zdrówka!

Marciaag dobrze,ze juz zeszlo i zeby wiecej nie wrocilo, musialas sie czuć fatalnie.

My dzis znów na zakupy,bo nadal nie kupilismy dla męza spodni i jakis nowych marynarek.. tym razem chyba galerie bałtycka nawiedzimy- nie znosze jej ale tam duzo sklepów.

reklama
hej , laseczki , ale wie , Ania urodziła:-D,
ANIU GRTATULACJE I DUZO ZDROWKA DLA JAŚMINKI:tak::happy2:!!!!

JA 0bżarta wypczywam p0 świetach...teraz wzięłam url0p , mąż jeszcze jest więc c będe w pracy siedzieć:-p.Wybraźcie sbie , że brzuch mi wywalił , juz nie da sie ukryć ..:shocked2::-D, Czarusk juz wymysla imie , mały r0jber;-).

G0siaczku duz zdrwka , by t nic pważneg0:no:, ale prezent super dstałas fiu fiu:-p:-D:-)!!!!ja w kńcu wycyganiłam aparat i przez całe swięta szalałam jak nigdy:blink:.
Marciaag a na czym byłaś w kinie? my wczraj na avatar, super film , wrażenia niesamwite...chyba dzidzia też przeżywała:-p.tak na marginesie t super wygladasz , nie pznałam CIę:szok::happy2:.
a jak wasze plany na sylwka?my w d0mu:-(

No to Aniulka teraz czekamy na nowe piękne zdjęcia zrobione nowym aparatem. Pochwal się jaki masz?
Też chcę męża na Avatar wyciągnąć ale na razie chyba się nie złoży.

Marta - już po kolędzie? Jak było tym razem?

Emkajot - mam nadzieję, że zakupy owocne?

Dziewczynki kochane, jutro wyjeżdżamy do Bytowa na rodzinną imprezkę Sylwestrową z moim kuzynostwem. Dlatego chciałabym Wam życzyć wszystkiego dobrego w Nowym Roku, szczęścia, zdrowia, pomyślności w podejmowanych działaniach, pogody ducha i ogólnie samych pozytywów przez cały nadchodzący 2010 rok :-):-):-)
szampan_strzal.jpg
szampan.jpg

Właśnie skończyłam robić Snickersa i zabieram się za ciasteczka kruche z cynamonem i lukrem :) W sumie to nie mogę doczekać się jutra ;)

Ostatnia edycja:
witam sie dziewuszki kochane:tak:

na poczatku ANIUS i JASMINCIA- wielkie brawa, dzilne laski jestescie!:tak::tak::tak::tak: cudownie,ze malenka zdrowa i pozytywny finisz

wlkanie sie obudzilam i zastanawiam sioe co dalej bo zmiana czasu nie daje spac no i dopija temperatury jakies ponad 30 C:baffled:

garddlo mam zaatakowane, ze mowic nie moge ale roznica takiej temp robi swoje.
podroekstra wracalismy biznes klasa- normalnie obled,caly czas sie zastanawiam DLACXZEGO NAM DALI takie miejsca w samolocie chociaz miejismy wykupione najtansze w klasie ekonomicznej czyli kurnik a tu....
najdrozszy luksus wiec 13 godzprzespalismy jak nic,filmiki,winko podowane,super zarelko:-D

nadia na powitanie w domu z szalenstwa nabila sobie guza na brodzie...kurde porazka przez 3 tyg tylko kilka ugryzien komara i zadrapan na kolanach( efekt czolgania sie w basenach i fontannach), teraz spi maly podrozniczek ale pewnie sie zarazobiudzi przez ta zmiane czasu i bedzie chcila isc na plaze:sorry2:

BYLO GENIALNIE,CUDOWNIE GORACO,FANTASTYCZNI LUDZIE, KRAJOBRAZY. bAJKA.CZAD <CZAD !

nadi dawala oczywiscie czasmi max czadu ale generalnie byla szczesliwa i super zaalkimatyzowala sie.w sumie to mamy apokalipse buntu 2 latka,mozna se w leb strzelic:nerd:ale w 4 scianach to jeszcze gorzej, nie wiem co teraz bedzie bo jest bardzo przywizanna do lukiego jeszcze bardziej corenka tatunia, przez ostatnie 22 dni miala nas non stop kolor dla siebie....a teraz tatusdo pracy chyba nie bedzie mogl pojsc:cool:

wiecej zdejc jak dojdziemy do siebie. buziaki

Cześć Babeczki :-)

wybaczcie, że rzadko wpadam, ale opętana mini stresem zaczęłam poświęcać się w 100% zakupom i przygotowaniom do narodzin Juniora :-) Godziny ślęczenia na Allegro, wyszukiwania fajnych i tanich ofert etc.
ehh.... :happy2:

minka - no, no, proszę tutaj niczego nie przyspieszać ;-) mój maluszek pojawi się najwcześniej 20.01, bo jeszcze nie wszytko gotowe ;-):-);-)

Marta - tak, o niebo lepiej poczułam się wtedy po wyjściu na zewnątrz :tak: Mam nadzieję, że nie będę już miała ponownie takiego bólu, bo to był naprawdę koszmar!
Super, że udało się z piersią i już się nie męczysz!
No to mnie zdołowałaś z tą długością łóżka w szpitalu, bo ja mam 175 wzrostu...

ivi - ja też na dniach zabieram się do spakowania torby bo wydaje mi się, że będę wtedy spokojniejsza :tak:
I również mam koszulkę firmy Muzzy, fajna i dobra gatunkowo :happy2:

Iza - cała przyjemność po mojej stronie
:tak: :happy2:
No to niezłe miałaś przejścia z Pati. Ale dobrze, że wszystko już ok.
"Co do prezentów to poszłam z moim Mikołajem do sklepu, powiedziałam czego chcę i pokazałam palcem co mi się podoba" - hehe, niezły pomysł, przynajmniej masz coś, z czego jesteś zadowolona :happy2:
"2-godzinny seans masażu tajskiego" - wow:szok: byleby wykonywał go masażysta, a nie masażystka ;-):-p;-)
Tak, jak już napisałam wyżej, spacer pomógł, ale dzięki za rozreklamowanie Skweru ;-)
I nie pisz proszę, że wolisz na wagę nie stawać, Ty chudzielcu Ty :-p:-p;-)

WildWind - ja już gratulowałam, więc napiszę tylko, że bardzo się cieszę, iż wszystko jest w porządku i mocno trzymam kciuki, aby Malutka jak najszybciej do domku wyszła!:tak:

Ana - no proszę, Maleństwo koniecznie chce się pokazać wszystkim, że tam w środeczku siedzi ;-):happy2:

Anja - ale Ci zazdroszczę! Super, że mogliście spędzić tak wspaniale i czadownie czas! A teraz powodzenia z Nadią życzę ;-)

DZIEŃ DOBRY OSTATNI RAZ W STARYM ROKU!

ANJA WSPANIALY URLOP- MY CHCIELISMY TEZ GDZIES SIE WYGRZAC ALE TYMO JESZCZE ZA MALY I NIE BYLOBY TAKIEGO LUZU, POCZEKAMY ROK NA JAKIS WYPAD. ZAZDROSZCZĘ CIEPEŁKA! NO I SZYBKO WRACAJ DO ZDROWIA!

ZAKUPY DO D... JA NIE WIEM CZY JA JESTEM TAKA WYBREDNA CZY CO :no:

DLA MEZA TEZ ZADNEJ FAJNEJ MARYNARKI- KUZWA CHYBA WYKUPILI TE 112/182 ,BO W WIEKSZOSCI SAME MALE ROZMIARY.A JAK BYLY ODPOWIEDNIE TO NIC SZCZEGÓLNEGO...I TAK STRACONY CZAS , NA SZCZESCIE MALY LUBI JEZDZIC PO SKLEPACH.

PEWNIE ZERKNE JESZCZE TU DZIS, BO MY W DOMKU Z WYBORU . W PRZYSZLYM ROKU GDZIES POBALUJEMY,BO MOJA MAMA SIE ZDEKLAROWALA Z OPIEKA NAD TYMKIEM.

ANA GRATULUJE BRUSZKA! WLASNIE SOBIE WSPOMINALAM JAK OCZEKIWALAM NA PIERWSZY RUCH:) ECH AZ LEZKA SIE KRECI!

CAROLINE.G GRATULUJE PRZYSZLEGO POTOMKA! NA ALLEGRO JEST MNIEJ UBRANEK DLA CHLOPCOW I PRZEZ TO DROZSZE:( JA WLASNIE PRZEZ TO NA E-BAY'U KUPUJĘ ALBO ZNAJOMI PRZYWOZA Z WYSP.WYRWALAM DLA TYMO NOWE PUMY ZA 30ZŁ I WLASNIE WCZORAJ WYJELAM ZE SKRZYNKI:)BEDZIE MIAL NA WIOSNE HIHI.

POZDRAWIAM WAS CIEPLUTKO, ZYCZE UDANEGO DNIA I WSPANIALEGO WIECZORU! HAPPY NEW YEAR FOR EVERYONE!:-D:-D:-D

Wpadam złozyc życzenia:

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU, SPEŁNIENIA MARZEŃ I OBY ROK 2010 BYŁ JESZCZE LEPSZY NIŻ POPRZEDNI!!!!!!!!!!

A my chyba jedziemy ze znajomymi pod domek niedługo :-D

ana ja ostatnio ja widmo wyglądam,bo na nic nie mam czasu.Nawet mam Panią do sprzątania bo nie wyrabiam :-(Dobrze,że brzusio rośnie :-)

anja aż miło poczytać o Waszym super urlopie...Odpoczęliście i pewnie macie dużo pozytywnej energii Mi by się chociaż trochę słońca przydało na poprawę sił witalnych :tak:

caroline miłego polowania chociaż na allegro sporo rzeczy dla dzieci wraz z przesyłką wychodzi drożej,ale duży plus za to,że nie trzeba chodzić po sklepach,bo to a zaawansowanej ciąży jest męczące...

Dobra miałam napisać więcej,ale młoda się obudziła

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU

reklama
Dzień dobry w Nowym Roku!!!
Sylwester w domku, Tymo się nie obudził , raz kwęknął i dalej spał- podziwiam go.

dzis sypie snieg a chcialam zrobic spacer w parku oliwskim, bo bede z wizyta u rodzicow...:(

Miłego dnia!

Do góry