reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

pochwalę się Wam, dzwoniła dziś babka z PKO BP, tam juz mamy pozytywną opinię odnośnie kredytu!
ups, sorry, nawet sie nie przywitałam... no więc dobry wieczór wszystkim!
Kasia - to będziemy się odwiedzać, mała przecież z Piotrkiem już się zgadała, dwa iatry latające, a Maciuś już na tyle duży że też będzie się z nimi gonił :-D a my chyba będziemy siwe po ich zabawie :szok:
kurde, dziś wracałam z pracy 2godz i 15min :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: trochę śniegu posypało i jak zawsze pieprza że "zima zaskoczyła kierowców". Pożal się Boże za taką zimę. Nienawidzę zimy. W ogóle coś w tym roku nie mam ochoty na Święta (nie to żebym marudziła, bo akurat mam dzis rewelacyjny humor), tylko sprzątanie, sztuczne uśmiechy do rodziny z którą człowiek się widzi od Świąt do Świąt :wściekła/y: beznadzieja. I jeszcze jest tak zimno, że nawet herbata z rumem nie pomaga! chyba se zaaplikuje podwójną dawkę :-D:-D

reklama
Dziuba to gratulacje:tak:!!!
dziewczyny u Was tez takie zaspy :shocked2::szok:????śniegu pełno , zimno...brr...mój maż jutro w końcu przylatuje, moze mnie rozgrzeje:rofl2:

WildWind - powodzenia i na pewno dobrze będzie :tak: Fajnie że prezent dla męża trafiony, nie ma to jak radość najbliższych :-) Strasznie zimno u ciebie brrr

Dziuba - super wieści! :-) No ja myślę że się poodwiedzamy koniecznie :-)

A moje dzieci oszalały z okazji śniegu - Maciek jeszcze jako tako, ale Piotrek wczoraj wracając z przedszkola się cały wytarzał i przemarzły mu ręce - potem był wielki wrzask i płacz że zimno (jeszcze jak to u nas zacinał śnieg i był straszny wiatr, akurat na nieszczęście prosto w twarz...). Wracaliśmy z przedszkola godzinę, a drogi na max 10 min... Piotrkowi 20 min zajęło przebycie terenu przedszkola (od drzwi do bramki w płocie) :-D Powiedziałam D. że dziś się zwalnia z pracy i go odbiera samochodem bo ja nie wyrobię z dwójką znów...

pochwalę się Wam, dzwoniła dziś babka z PKO BP, tam juz mamy pozytywną opinię odnośnie kredytu!
:-D:-D
kochana szerokim łukiem od tego banku!!! PEKAO S.A. też łukiem!!!
pewnego dnia spoznisz sie 2dni z terminem płatnosci i bedziesz musiala spłacić wszystko od razu... i jest jeszcze jest pare rzeczy na nie!
banki godne polecenia to:
-WBK
-mBank
-PBH
-ING
-BOŚ
Jezeli dostalas pozytywna opinie to w innych tez raczej dostaniesz:tak:

Cześć

Dziuba- ja też odradzam Ci ten bank, dużo się nasłuchałam i naczytałam na nich, wszędzie byle nie tam!!

Masakra z tą pogodą, ja jestem uziemiona w domu, temp u mnie to -12, śniegu tyle że bez szans żebym wyjechała samochodem a przejechać wózkiem to mogę pomarzyć.

Więc sprzątam w domu.

Gosia - to konie trzeba do sanek zaprząc :-D Ja właśnie ubieram portki z ortalionu i uciekam z młodą na saneczki! Może też jakieś bałwanka albo aniołka zaliczymy :rofl2: Normalnie białe szaleństwo mnie dopadło hihi.

A wczoraj była wigilia klasowa u DD, wszystko fajnie ale jak mnie chcieli wszyscy rodzice obcałowywać (a na codzień tylko dzień dobry albo i to nie) to tłumaczyłam że mam katar i nie będę się całowac :-p

Ja też dziękuję pięknie za komplementy, ale co do zdjęć to zawsze wyznaję zasadę, że 50% sukcesu to piękna modelka :tak:

buziaki i nara! :laugh2:

Kochane wiem, że jeszcze o tym nie myślicie, ale ja dzis juz chciałabym poprosić o 1% podatku dla Zuzi dziewczynki, która jest Majówieczką 2008 tak jak nasza Julianka Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" - OPP mała nie chodzi, ale pozatym jest sprawna umysłowo. Rehabilitację ma na koniach(płatną) i ćwieczenia w domu, rodzicom brakuje na prywatne wizyty, a lekarze państwowi nie bardzo potrafia małą i rodziców naprowdzić na prawidlowe leczenie:-(jej mama to "mamita"

Hej wszystkim,
Minka_12 myślę, że z tym 1% podatku to powinnaś się jeszcze przypomnieć. My wprawdzie w zeszłym roku oddaliśmy na przedszkole naszego synka (Stowarzyszenie przyjazna szkoła), ale nic nie stoi na przeszkodzie, jeśli w tym roku pomożemy komuś innemu....
W Gdyni zimno i zima na całego, więc moi chłopcy radość mają nieziemską. Szkoda tylko, że na same święta ma być odwilż. Myślę, że dzieci zapamętałyby je właśnie ze względu na śnieg.

A choinki kiedy stroicie???

Póki co nie wiem czy i kiedy się pojawię na forum więc chciałabym życzyć Wam wszystkim (tak najprościej jak potrafię ale z całego serduszka) zdrowych i pogodnych świąt oraz spełnienia marzeń (nawet tych najskrytszych).

Pozdrawiam wszystkie mamy i maluchy.

My choinke stroimy w wigilie taką mamy tradycję w domu:tak: w tym roku również będzie nietypowo bo bedziemy mieli choinkę z ogrodu w salonie :tak:

reklama
No to już wróciliśmy na syrenie alarmowej. Całe osiedle na nogach. Było ok póki młoda nie zaczęła zagarniać śniegu łapkami. No i wtedy ryk, bo to białe mokre i zimne. Wzięłam ją na ręce bo na sankach jeszcze większy ryk i świńskim truchtem do domu. Aż całe plecy mam mokre. Jakoś inaczej to sobie wyobrażałam haha :sorry:

Izabela - dziękujemy za życzenia :-) I nawzajem! A choinkę też ubieramy zwykle w wigilię rano, ewentualnie z racji wyjazdu ubierzemy dzień przed.

Ktoś u mnie w pionie pierniczki piecze, aż całe mieszkanie nimi pachnie. Głodna się aż zrobiłam :-D I gwiazdki, co sobie na oknie powiesiłam, się przepaliły...

Do góry