reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

cześć laseczki
mnie dziś glowa boli więc pewnie z wami trochę posiedzę ;-)

marciaag - pomyśl nad znakowaniem zdjęć jakimkolwiek opisem.. logo.. symbolem.. wtedy takich przekrętów unikniesz. A allegro bardzo szybko reaguje na takie zagrywki z tego co pamiętam

reklama
wiecie co ledwo wstałam i jak zwykle sprawdzam poczte później nowe aukcje żeby sprawdzić jak tam konkurencja i co widzę jakaś baba skopiowała sobie moje zdjęcie z aukcji i zaraz mnie szlak trafi Już napisałam do niej i do allegro kazałam jej usunąć aukcję i to do końca dnia
H&M HELLO KITTY NOWE BODY NA ŚWIĘTA BCM!!! (856314167) - Aukcje internetowe Allegro

Czarno na białym widać,ze to mój dywan i ja robiłam te zdjecie.Niektórzy pytają chociaż czy mogą zdjęcie skopiować...już nie mam słów bo zła jestem ja osa.

ja jak wystawiam aukcje logo daje jest taka opcja przy wystawianiu... logo jest takie wodne i mozna przez cale zdjecie aby nikt nie zrobil retuszu!!!:-(

ja tez dostalam choinke od RMF tylko nie stalam w kolejce:zawstydzona/y: poprosilam i wpuścili bez:-p
Iza ja juz wczoraj fotki widzialam;-)Karolina super wyglądasz :tak:

Karolinko - wyglądasz cudnie w ciąży!! Po tym jak obejrzałam Twoje zdjęcia ja się nigdzie nie pokazuje :-(;-)

Hej hej,
Martka - dobrze że nic się wam nie stało, szczęście w nieszczęściu... co do jazdy to widzę że ludzie trochę są nieprzytomni, oblodzona nawierzchnia, a oni zachowują odstęp jak w środku lata. Pewnie jeszcze połowa na letnich oponach... niestety prawa fizyki są okrutne...

Co do spotkania to obgadalismy prezentację. Podobała mu się nawet. W pt. jest Rada Wydziału która zaakceptuje recenzje i wtedy można termin obrony dokładnie ustalić. Generalnie początek stycznia to będzie. Zapraszam :happy:

Ccaroline, przepięknie wyglądasz, super zdjęcia - Iza. :-)

Dziuba - na Chełmie to prawie koło mnie :happy: Ja myślę że spoko starczy, głównie też trzeba mierzyć siły na zamiary, właśnie jak piszesz. Nie ma co się katować kredytem wyższym dwa razy tylko po to żeby mieć 3 pokoje. Ja tam mieszkałam całe dziecięce życie na 45 m2 (2 pokoje) z dwoma braćmi w pokoju i jakoś źle mi nie było, ja to typ co się wszędzie zmieści. Za "gabinet" służyła nam wtedy kuchnia. A teraz mamy "gabinet" w szafie (zrobione biurko jak co). :-D

W ogóle na cudnym wernisażu byłam, polecam wystawę w PGS w Sopocie - Wolny Związek Zawodowy. Obrazy rewelacyjne :tak:, bardzo mi się spodobały. A na wernisażu jeszcze był koncert flamenco w wykonaniu Michała Czachowskiego i Dobrosława Filipa i byłam naprawdę zachwycona ich grą. Teraz będę polować na koncerty :tak::happy:

Cześć Kobitki :-)

Chciałabym Wam Wszystkim baaaardzo serdecznie podziękować na przemiłe słowa i masę komplementów :happy: normalnie się rozpłynęłam, już nie przesadzajcie, proszę :happy:;-)

WildWind – w takim razie trzymam kciuki za Małą, daj znać co i jak po piątkowym badaniu.
No i powodzenia w uczeniu Męża ;-)

Dziuba – jako bankowiec chciałabym Ci stanowczo odradzić Pekao S.A. i również PKO BP, natomiast polecam BPH, z którym z wielu względów jestem silnie związana ;-) no i sama mam w nim kredyt.
Spódniczkę dostałam od mojego mężulka w prezencie, a kupił ją w sklepie ciążowym Anima Studio w Gdyni na Świętojańskiej , gdybyś kiedyś miała ochotę ;-)
Jeśli chodzi o imię to wybraliśmy takie, jakie nosi jeden z synków Kasi, czyli Maciek :happy:
P.S. powodzenia ze sprawami nocnikowymi ;-)

dziś do pracy jechałam tramwajem
ojejku, jak mi tutaj w Gdyni brakuje tramwajów... :happy:

Marta – w takim razie powodzenia w poniedziałek i oby wszystko poszło gładko :tak:
A z rękawiczkami to hmm... może zostaw w komputerze np. otwarty plik ze zdjęciem rękawiczek, które Ci się podobają ;-) a nóż Mikołaj zauważy i się domyśli ;-)
Kurcze, co za baba! Jak mogła tak bezczelnie skopiować sobie Twoją własność?!? Widzę, że dalej aukcja nie została usunięta... :angry: Ja jak zamieszczałam na Allegro swoje aukcje to zaznaczyłam opcję znaku wodnego na każdym zdjęciu – może zacznij tak robić od teraz?
Niestety nie potrafię rozczytywać snów, więc nie powiem Ci jakie Twój ma przesłanie, ale zawsze możesz poczytać jakieś senniki ;-);-)

Iza – ZDRÓWKA i masz rację: nie daj się choróbsku!
No i jeszcze raz DZIĘKUJĘ – to tylko dzięki Tobie otrzymuję teraz tyle przemiłych słów! :happy:

Hausa – sprawdziłam sobie na mapie Twoje miejsce zamieszkania, bo jeszcze na tyle Gdyni nie znam :happy: no i wyszło, że w linii prostej to nawet niedaleko ode mnie jest :happy: w takim razie może kiedyś jakiś spacerek razem uskutecznimy :happy:
Ja – z oczywistych względów – nie wybieram się na spotkanie do Mingi :happy: może jak już mamą zostanę... ;-)

Ivi – nie przesadzaj, bo dostaniesz zaraz po tyłeczku!!! ;-) Przecież Ty wyglądasz rewelacyjnie w ciąży. Co prawda nie widziałam Cię na żywo, ale na tych zdjęciach na NK to po prostu bomba!!! :tak::tak::tak:

Kasia – trzymam kciuki za akceptację recenzji! :tak: Jeśli mi się uda – bo nie wiem jak to będzie w styczniu z narodzinami Małego – to z miłą chęcią przyjadę pokibicować :happy: o ile nie pobłądzę w Gdańsku ;-)

Uściski dla Was

Ivi – nie przesadzaj, bo dostaniesz zaraz po tyłeczku!!! ;-) Przecież Ty wyglądasz rewelacyjnie w ciąży. Co prawda nie widziałam Cię na żywo, ale na tych zdjęciach na NK to po prostu bomba!!! :tak::tak::tak:
hehe to było kilka kilogramów temu :-D:-D

No i zapomiałam wczesniej pisać, imię wybraliście śliczne :-):-)

Witajcie
U nas prószy śnieg:-)
Marciaag tak jak dziewczyny napisały znak wodny to dobry pomysł, bo niestety na allegro ostatnio też dużo chamów!

Do Mingi nie dotarłam, bo nie chciałam z małym wychodzić w mróz bo boję się, aby się nie przeziębił i na święta byśmy nie pojechali.
Carolineg pewnie spacerek jak najbardziej, ale pewnie już z wózkiem, też z początku brakowało mi tramwajów szczególnie jak stałam w ogromnym korku na Wielkopolskiej:-), ale teraz już mieszkam blisko centrum
No i tematy oprócz pieluch też byśmy znalazły :-)
Pa miłego wieczoru
p.s. gratulacje dla modelki i pani fotograf zdjęcia rewelacyjne

Ale biało się robi :-D Az mam ochote wyjsc z domku :-) Chyba zaraz wyjde na podworko na chwilke z małym :-) No i mam nadzieje ze do jutra bedzie calkiem biało, bo chcemy z rafałkiem sanki przetestowac :-)
No i gadałam z mezem przed chwila, i tak gadamy gadamy, a on po 10min ze w sumie to niedługo w domu bedzie, bo jutro wolne dostali i teraz idzie chyba dopiero 4 stycznia, wiec ja cała w skowroneczkach :-D

No i coraz wiecej sniegu :biggrin2: Mam meza w domku na ponad 2 tygodnie :biggrin2: Przed 18 poszlismy na chwile na podworko, Patryk sobie odsniezał samochod, a ja posadziłam malego na sankach, ale zaczął płakac i wolał biegac po zaspach :-D No ale potem sanki mu sie spodobały nawet, wiec moze jutro jakis spacerek zaliczymy :-D No i szybko ucieklismy bo normalnie zadymka :-D A i musze małemu kupic takie ortalionowe rekawiczki, bo te polarowe po 3min całe mokre...

reklama
rozpisalyscie sie jak zwykle. niestety nie moge teraz czytac wszystkiego:(
caroline-gdzie te fotki? na stronce Izuni? musze koneicznie zobaczyc. co do mnie -to tylko krotko Wam napisze-wiem,ze tek egoistycznie(tylko o sobie) ale musicie wybaczyc. jutro jade na KTG. mala sie znow malo dzis ruszala. dopiero teraz cos czuje-jakas mala czkawka itp. pewno malo urosla stad to male odczuwanie ruchow. no nic-jesli mnie jutro nie zatrzymają to napewno we wtorek sie dowiemy co i jak. Wydra dokadnie robi badania. a dzis bylam u diabetologa w gdansku i wracalismy prawie 3 h kurna:wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no: to przeciez jakies 30-35 km? paranoja. jutro znow zalatany dzien. rano vadania, pozniej maz jedzie na nauke gry na gitarze(Zachwycony zajeciami) na a od 11 wykonują KTG na klinicznej-wiec poprujemy

caluje Was mocno i zycze ciepelka-bo u mnie 17,5 stopni w domku

Do góry