WildWind - trzymam kciuki za szybki powrót męża :-)
Martynka - wybierz sobie firmę kalendarzową co drukuje w trójmieście, np CDC albo Ankaralab, możesz wtedy odebrać osobiście, bo generalnie wysyłka jest problemem a nie wydruk. Chyba że kurierem, to powinno dojść na czas. My co roku robimy kalendarze, raz zrobiliśmy i teraz to wielki przebój, na każde święta prezent obowiązkowy dla wszystkich dziadków i cioć
Co do pomysłów na prezent, to my jak juz nie mamy pomysłów kupujemy pościel (w Jysku jest dość tanio, bo połowa wzorów jest w promocji, a są dośc ładne). Albo ręczniki - to się zawsze przyda a jest takie w miarę neutralne, inne rzeczy do domu - obrus, kapa. Dla małżonka w prezencie jest wkrętarka, bo zachciał. W zeszłym roku kupiłam mu portfel. Przebojem tego roku był zestaw do produkcji piwa. Wiecie jakie fajne piwo wychodzi? Rewelacja normalnie. Tylko to droższa sprawa, koszt ok. 200 zł na start (potem 30-70 zł za proszek w zależności od gatunku - wychodzi ponad 40 butelek).
Zestaw do karaoke - następny pomysł (to mikrofony podłączane do kompa plus program) - dla osób co lubią imprezki :-) Maćkowi kupiliśmy Gąsienicę gawędziarkę FP, bardzo lubi też Duplo, szczególnie te samochody (mamy śmieciarkę i autobus) i okna. Ja klocki kupuję (znaczy się: mówię jak ktoś pyta o prezent) Lego, bo dla maluchów to chyba jedyne, co sobie radzą z układaniem.
Widziałam też w Empiku jakieś prezenty (ale drogie, 300 zł) podaruj przeżycie - jest kurs foto, dzień w spa, dzień wina, też jakiś tam pomysł.
Caroline - super że wszystko ok i ładnie klopsik waży :-) Czekam z niecierpliwością na zdjęcia :-)