AbEjA
Mamy styczniowe 2007
Dzięki Kasia :-) Chodziło mi o ten Pentaxim. Sprawdzałamcenę faktycznie nie ma róznicy z Infanrixem. U nas nie było odczynów poszczepiennych. Jak chodzi o pneumo to zaszczepie Prevenarem (sprawdzony na Zuzce, dodatkowo mam go taniej od koleżanki, ktora jest przedstawicielem). No i poza tym moje młodsze dziecko też bedzie żłobkowe, więc nie chcę czekać do ukonczenia 2 lat...
Dzięki za info o Pentaximie :-)
zasmarkana mamo :-) mój mąż jest hokeistą (choć jak porównuje gaże wolałabym, żeby był kopaczem ;-)). Kiedyś grał w Stoczniowcu Gdańsk (stad mój pobyt na tym wątku, w GD urodziła sie też Zuzka) ale niecałe 3 lata temu wróciliśmy do domu - na Śląsk.
co do textów Zuzki - poczekajcie - niedługo same bedziecie sie czerwienic. Dzieciarnia ma ma takie pomysły, ze czasem wymiekam... (na codzien słyszymy z mężem "dzieciaki! Idziemy!" a babcia "dziewczyno daj te kluski" itede....)
Dzięki za info o Pentaximie :-)
zasmarkana mamo :-) mój mąż jest hokeistą (choć jak porównuje gaże wolałabym, żeby był kopaczem ;-)). Kiedyś grał w Stoczniowcu Gdańsk (stad mój pobyt na tym wątku, w GD urodziła sie też Zuzka) ale niecałe 3 lata temu wróciliśmy do domu - na Śląsk.
co do textów Zuzki - poczekajcie - niedługo same bedziecie sie czerwienic. Dzieciarnia ma ma takie pomysły, ze czasem wymiekam... (na codzien słyszymy z mężem "dzieciaki! Idziemy!" a babcia "dziewczyno daj te kluski" itede....)
Ostatnia edycja: