reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Czesc dziewczynki.
A ja własnie u tesciów, he he. Wszyscy spia w sumie a ja kawke pije :-) Ja niestety bez internetu chwilowo, mysle ze do wtorku :-(
Co do szpitala ja polecam Puck, urodziłam tam i jestem zadowolona. Mają mało porodów, wiec mają duzo czasu dla kazdej pacjentki. Ja ogolnie byłam zadowolona, ale faktycznie nie mają specjalistycznego sprzetu dla ratowania dziecka jakby sie cos działo, wiec jak by było z ciążą cos nie tak pojechałabym pewnie do wejherowa. Ogolnie staraj sie wszystko naturalnie, nie ma tam mozliwosci znieczulenia, nacisk na karmienie piersią, ale dla mnie ok :-) Na sali porodowej byłam z mezem, słuchalismy muzyki, skakałam na piłce, chodziłam sobie itd. Ogolnie polecam :-) Nastepne dziecko tez po cichu planuje tam urodzić :-)

Anja ja widze ze Ty juz całkiem nastawiona na druga dzidzie i tylko czekasz na 2 kreseczki co :-D??

Ok uciekam. Nie wiem kiedy bede.
Buzka ciotki klotki :-)

reklama
Ja np. rodzilam na Zaspie i chwale sobie tamtejszy szpital i porodówke ;D

Wlasnie uraczyłam dziecie moje owocami..
Jest dopiero po 16... a ja nie mam co robi... strasznie sie tutaj nudze.... rodzenstwo mimo ze mlodsze ma swoje zycie...rodzice o 18 ida do znajomych...i coz... sama bede..
Dopiero w poniedziałek małzon po mnie przyjedzie. :confused:

A małżon gdzie wybył?? :)
moj jutro gra mecz i wlascie jest w drodze do Kielc.

Niby moje rodzinne miasto, ale kurcze nie moge doszukac sie zadnej kolezanki z ktora moglabym spedzic reszte dnia...
Chyba jutro zjade do domu... tam mimo ze tez bedzie nudno ( małzon zabrał laptopa ) no ale wole nudzic sie u siebie niz tu :)

No wlasnie... a tutaj kolezanki dzieci nie posiadaja i pewnie szykuja sie na jakas inmreze czy cos...
no ale coz.

Zaraz bede uciekala bo mama bedzie szykowala sie do wyjsci ( jak młodziez :p )a poki co bawi Fabiana...

A ja mu chyba rozłoze koc, bedzie sie chlopak bawil :-)

Witajcie nowe trojmiastki, miło was poznac :-)

Ja za to się nie nudzę, uczę się cały czas, już odpadam. :cool2:
Wieczorem idziemy do znajomych na wino :happy2::-) Korzystamy z tego, że jest u nas do jutra mama D. i pilnuje dzieciaków (złota kobieta btw.)
Pozdrawiam!

Pojechalam jednak z rodzicami do wujaszka... i baaardzo mnie zmeczył... on tak głosny, głosno gada, az mnie glowa rozbolała :szok:
No ale sie ucieszyli jak młodego zobaczyli ;D

Teraz Fabianek spi, ja zaraz do jakiejs wanny wskocze i chyba tez sie poloze...o cóz mam robic ;D

reklama
Cześć Laseczki ;-)

ja tylko na chwilkę :-) nie będzie mnie jutro - jedziemy do siostry mojego A. (do Piaseczna pod Warszawą), aby przywieźć wózek, nosidełko, ubranka i nie wiem co jeszcze :-)
w końcu będę wiedziała na czym stoję i na tej podstawie będę mogła przystąpić do swoich zakupów :tak:
Także trzymajcie się i "do zobaczenia", najprawdopodobniej w poniedziałek.

Ola - witam ponownie :-)
Marta - odezwij się do mnie proszę smskiem, bo zaczynam się martwić, że coś się stało :-(
Ania - wysłałam Ci wiadomość na Priv.

Miłej nocki
papa;-)

Do góry