reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Marciaag- wiesz moze za ile robi brwi? widzialas jej prace? nie chcialabym miec spartaczone pol twarzy:)

my dzis mamy leniwy dzien. ani nie bede sprzatac-ani gotowac!! tylko sie opycham ciasteczkami aaaa dupkaaaa rosnieeee.. nie chce wygladac po porodzie jak te kobiety z wczorajszego odcinka rozmow w toku :no::no::no::no::no:

reklama
juz znalazlam w Gdyni fajną kobitke od bri-a do tego baaaaaaaaardzo tanio:) wybiore sie w lutym,bo w styczniu pewnie nie dam rady. no chyba,ze rana po cesarce zagoi sie szybciej niz ostatnio.

co do lekarzy i rodziny to wiem o co chodzi:) ja ostatnio pożarłam sie z tesciową bo ona jest "religijna" a ja nie:) straszneee-ale to stara baba wiec juz jej odpierd** dobrze,ze nie meiszka blisko.

powiedz mi Dorotko-gdzie bedziesz rodzic? musisz miec tu upatrzony szpital-w razie czego? bo przeciez mozesz nagle do niego trafic? ja w 34 tyg na patologie trafilam.

17 grudnia to juz juz napewno bede po rozwiazaniu:) ale zapraszam na KLINICZNĄ:)
co do tesciow to ja nie oddam nikomu dzieci:) a im to juz w ogole!!

w mojej szkole rodzenia wmawiali,ze tylko puck..ale ja bym nie ryzykowala. oni w ogole nei sa przygotowani-gdyby cos sie dzialo. wejcherowo-hmm.. znam jedną osobe ktora tam rodzila,ale nie byla zadowolona. rodzila 30h bo lekarze nie mieli dla niej czasu...jak zwykle zdania sa podzielone:)

ja tylko biore pod uwage kliniczną i zaspe..ale ze mam lekarza z klinicznej to tam.po za tym kliniczna na "wyłącznosc" na cukrzyczki:)

ja podchodze inaczej do szpitala w ktorym bede rodzic. musi byc sprzet by ratowac dzieci w razie czego!!!! nie chce by przewozili gdzies dziecko.. to ryzyko..

ja bardzo ufam mojemu lekarzowi-polecam gorąco,ale on z klinicznej(to gdańsk) i on rowniez przyjmuje w gańsku... jesli masz ochote moge dać Ci namiar na priv.

Dobry wieczór kochane cioteczki!

Wczoraj w pracy było super (Ania - miałaś mi pomachać :-p a nie się czaić). Nawet teściowa wpadła mnie tam odwiedzić, ale nie miałam dla niej czasu bo akurat klienci byli.
Ale wieczorem coś zaczęło mnie rozbierać no i dziś jestem chora. Nie wiem czy ktoś tam na mnie kichnął, prychnął, czy klima a może nadmiar wrażeń...

Jednak fajnie było wyjść do ludzi :-D

Witam nowe Trójmiastki!

Marta-fajnie że wpadłaś, super Twoja córa, ale się wyciągnęła znów.

reklama
Do góry