reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
dziuba zdrówka dla Małej.Zazdroszczę takiego mieszkanka...Martynka będzie miała gdzie się chować :-)

WildWind super,że z serduszkiem małej wszystko ok.

caroline i jak mąż zajął się Tobą?

iza i jak sesja

Cris jak u Was zdrówko?

A ja ledwo żyję.Byliśmy dzisiaj na dwóch spacerkach,Oli mega marudzi przez zębiska...Widać już dwie górne jedynki i dwie górne dwójki,ale jeszcze się nie przebiły.Nasmarowałam małej dziąsełka i za chwilę zwróciła :eek: nie wiem czemu...
Teraz sobie smacznie śpi Grzesiek pojechał na spota a ja chyba zaraz idę pod prysznic na czekoladoterapię :-)

ja w ogole nie mysle dzis o zmarlych. robie porzadki i pieke ciasto na otarcie lez:) ale łez samotnosci a nie z powodu śmierci.. piekna pogoda-masz racje Karolino. tylko,ze my ni wyjdziemy,bo musze oszczedzac moje bioderko. do porodu jeszcze 10 tygodni:) no..moze 9 wiec podzwigam te moje schaby grube:)

ile juz przytylyscie kobiety ciężarne?

milego dnia

cześć kobietki :tak:
ja też nie myślę o śmierci.. też trochę porobiłam porządki, teraz przygotowuję obiadek dla naszej dwójko-trójki ;-)i mam nadzieje że uda mi się wyciągnąć męża na spacerek po naszych polach ;-)A na grobach byliśmy wczoraj..

ja kobieta ciężarna przytyłam już 13 kg . Ale podobno tego po mnie za bardzo nie widać, wszystko w brzuch i cycki poszło ;)

Ostatnia edycja:
ja przytylam dokladnie 9,5 kg,al nei mgoe juz na siebie patrzec. najbardziej to uda i dupa sie powiekszyla hihihi.. mysle jednak,ze po porodzie przejde na jakas cudowną dietke:) bede do lata szczupla hihi

dziewczynki, cudownie się trzymacie, ja przytyłam 7kg a w ciąży nie jestem! :szok::wściekła/y::szok::wściekła/y: Wam to nie zaszkodzi, zaraz po porodzie będziecie z powrotem szkieletory! a jak przygotowania zakupowe? macie już ubranka, wózki (może chociaż wybrane?), zabaweczki?

Aniu, ja też sama z dzieckiem więc Cię rozumiem, chociaż mój mąż jest na parę dni w domu żeby pozałatwiać formalności z kredytem!

Rodzice na cmentarzu, S też na cmentarzu, a mała wciąż ma gorączkę 39st :eek: w nocy tragedia, mała dostawała chwilami drgawek, już chciałam jechać na pogotowie, właściwie nie wiem czemu nie pojechałam, Tysia zasypia mi cały czas na rękach i skomle przez sen... ale już teraz wiem że to nie grypa, bo ciągle gryzie smoki i pokazuje na dzióbek że ma tam ała więc na pewno tylne zęby idą... bidulka musi tak ciężko to przechodzić, cale szczęście zawsze wychodzą jej po dwa naraz, więc jest nadzieja że jutro będzie już lepiej!

pozdrawiam

Hej hej

Dziuba - ty jej tą gorączkę dajesz radę zbić? Jak masz problem to 1/2 tabl. pyralginy i ibuprom (równocześnie) - koniecznie trzeba zbijać gorączkę :tak: Nawet jakbyś miała częściej dać przeciwgorączkowy niż zalecane :tak:

U nas weekend mocno rodzinny, przyjechał kuzyn chłopaków moich z Francji - 8 latek i super razem ganiali dwa dni. Mój tata był głównym babysitterem do czwórki (bo jeszcze mojego brata córa) i super się sprawdził :tak::-D A my odpoczęliśmy. :happy2:
W tym tygodniu zaczynam naukę do egz. - mam za dwa tygodnie biochemię do zdania, właśnie kołuję jakieś podręczniki z tego wieku, bo po przeglądzie to mam z zeszłego tylko :-D

reklama
moj maly za to lepiej znosi nurofen. po nurofenie od razu gorączka w dół. choc tez miewal juz po 39 przy zebach no i zapaleniu przelyku. daje ile wlezie zeby nie cierpial. preferuje czopki-szczególnie w nocy..nie chce pic swyropów gnojek maly:)

pozdrawiam i zycze udanego dnia-moj jest leniwy nic mi sie nie chce

Do góry