reklama
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Heej
Ewunia - mocno trzymamy kciuki!!!
Marta - to odparzenie na tle grzybiczym, dostaliśmy maść i zalecenie by podmywać roztworem nadmanganianu potasu. Dziś już jest ciut lepiej. Pat od wczoraj lata cały dzień bez pampersa i właśnie zrobiła pierwszy raz siusiu do nocniczka (odpieluchowujemy). Za to wczoraj cały dzień latałam z mopem i nawet kupkę musiałam zebrać z podłogi .
Dziś kumpela przychodzi mi włosy ściąć bo zarosłam strasznie
Ivi - smacznego :-)
Martynka - super ten Twój chłopaczek, taki zdolniacha. Pat też miała etap pokazywania języka, ale przeszło. Za to wczoraj wyrwała spację z klawiatury...
Cris - jak tam Ritka i chłopaki?
Ewunia - mocno trzymamy kciuki!!!
Marta - to odparzenie na tle grzybiczym, dostaliśmy maść i zalecenie by podmywać roztworem nadmanganianu potasu. Dziś już jest ciut lepiej. Pat od wczoraj lata cały dzień bez pampersa i właśnie zrobiła pierwszy raz siusiu do nocniczka (odpieluchowujemy). Za to wczoraj cały dzień latałam z mopem i nawet kupkę musiałam zebrać z podłogi .
Dziś kumpela przychodzi mi włosy ściąć bo zarosłam strasznie
Ivi - smacznego :-)
Martynka - super ten Twój chłopaczek, taki zdolniacha. Pat też miała etap pokazywania języka, ale przeszło. Za to wczoraj wyrwała spację z klawiatury...
Cris - jak tam Ritka i chłopaki?
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
ivi pewnie fajny masz już brzusio.Tymuś daje Wam spać w nocy?
ale mi ochoty na pączka narobiłaś i jeszcze kawki bym się napiła :-)
iza dobrze,że już lepiej...Co do demolki to mój lapek już nie ma kilku klawiszy,bo Oliwia je urwała.A teraz siedzi i wyciąga staniki z kartoników,bo kurier był z paczką...
ale mi ochoty na pączka narobiłaś i jeszcze kawki bym się napiła :-)
iza dobrze,że już lepiej...Co do demolki to mój lapek już nie ma kilku klawiszy,bo Oliwia je urwała.A teraz siedzi i wyciąga staniki z kartoników,bo kurier był z paczką...
Ostatnia edycja:
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
U mnie laptop na razie cały, ale w starym stacjonarnym komputerze Rafał urwał przycisk od cd-romu, a w klawiature non stop wali. No i zepsutą myszke dostał do zabawy, bo zyc nie dawał :-) Teraz ja ciaga za kabelek :-) he he
A ja sie na razie obijam. Zaraz wstawie jakies pranko, a jak młody zasnie to pojde sie wykapac. Obiadek mam dla niego od wczoraj, wiec luzik. A po południu moze sie przejdziemy na EKG, bo mamy kontrolnie zrobic i wtedy chyba do babci na chwilke
A ja sie na razie obijam. Zaraz wstawie jakies pranko, a jak młody zasnie to pojde sie wykapac. Obiadek mam dla niego od wczoraj, wiec luzik. A po południu moze sie przejdziemy na EKG, bo mamy kontrolnie zrobic i wtedy chyba do babci na chwilke
ivi
uzależniona;) // I.2010
hehe kawka z rana, razem z pączkiem, to moje drugie śniadanie
Brzusio rośnie w weekend strzelę sobie fotkę to wam wklejeA Tymcio broi niesamowicie wieczorem, jak kładę się spać, oraz rano, jak wstajeOstatnio budzi mnie wcześniej niż budzik (ustawiony na 5:50)Będziemy mieć chyba nocnego marka ;-) A i tak jego ulubioną zabawą jest wystawianie tyłeczka przez brzuch
Ja też chcę już się chwalić że Tymcio wyciąga klawisze z klawiatury! ;-)
Iza - pokaż się po ścięciu Niech ta pupka się szybko jej goi.... I powodzenia w odpieluchowywaniu!
Martynka1987 - fajny taki luźniejszy dzień :-)
Brzusio rośnie w weekend strzelę sobie fotkę to wam wklejeA Tymcio broi niesamowicie wieczorem, jak kładę się spać, oraz rano, jak wstajeOstatnio budzi mnie wcześniej niż budzik (ustawiony na 5:50)Będziemy mieć chyba nocnego marka ;-) A i tak jego ulubioną zabawą jest wystawianie tyłeczka przez brzuch
Ja też chcę już się chwalić że Tymcio wyciąga klawisze z klawiatury! ;-)
Iza - pokaż się po ścięciu Niech ta pupka się szybko jej goi.... I powodzenia w odpieluchowywaniu!
Martynka1987 - fajny taki luźniejszy dzień :-)
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Ivi daj się naciągnąć na brzuszkowe foty....
Kumpela odwołała spotkanie, coś jej wypadło. Muszę się z taką głową do poniedziałku przemęczyć
Idę coś zjeść póki Pat śpi, bo jak nie śpi to co chwilę z nią latam na nocnik
Kumpela odwołała spotkanie, coś jej wypadło. Muszę się z taką głową do poniedziałku przemęczyć
Idę coś zjeść póki Pat śpi, bo jak nie śpi to co chwilę z nią latam na nocnik
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Poczekam na to foto co obiecałaś wrzucić i wtedy Ci odpowiem na pytanie
reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ale tu tłok dzisiaj...
Gdzie sie podziewacie ??
Gdzie sie podziewacie ??
Podziel się: