reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Heej

Ewunia - mocno trzymamy kciuki!!!

Marta - to odparzenie na tle grzybiczym, dostaliśmy maść i zalecenie by podmywać roztworem nadmanganianu potasu. Dziś już jest ciut lepiej. Pat od wczoraj lata cały dzień bez pampersa i właśnie zrobiła pierwszy raz siusiu do nocniczka (odpieluchowujemy). Za to wczoraj cały dzień latałam z mopem i nawet kupkę musiałam zebrać z podłogi :sorry:.

Dziś kumpela przychodzi mi włosy ściąć bo zarosłam strasznie :-D

Ivi - smacznego :-)

Martynka - super ten Twój chłopaczek, taki zdolniacha. Pat też miała etap pokazywania języka, ale przeszło. Za to wczoraj wyrwała spację z klawiatury...

Cris - jak tam Ritka i chłopaki?

ivi pewnie fajny masz już brzusio.Tymuś daje Wam spać w nocy?

ale mi ochoty na pączka narobiłaś i jeszcze kawki bym się napiła :-)

iza dobrze,że już lepiej...Co do demolki to mój lapek już nie ma kilku klawiszy,bo Oliwia je urwała.A teraz siedzi i wyciąga staniki z kartoników,bo kurier był z paczką...

Ostatnia edycja:
U mnie laptop na razie cały, ale w starym stacjonarnym komputerze Rafał urwał przycisk od cd-romu, a w klawiature non stop wali. No i zepsutą myszke dostał do zabawy, bo zyc nie dawał :-) Teraz ja ciaga za kabelek :-) he he

A ja sie na razie obijam. Zaraz wstawie jakies pranko, a jak młody zasnie to pojde sie wykapac. Obiadek mam dla niego od wczoraj, wiec luzik. A po południu moze sie przejdziemy na EKG, bo mamy kontrolnie zrobic i wtedy chyba do babci na chwilke :biggrin2:

hehe kawka z rana, razem z pączkiem, to moje drugie śniadanie :-D
Brzusio rośnie :tak:w weekend strzelę sobie fotkę to wam wkleje:-DA Tymcio broi niesamowicie wieczorem, jak kładę się spać, oraz rano, jak wstaje:-DOstatnio budzi mnie wcześniej niż budzik (ustawiony na 5:50):-DBędziemy mieć chyba nocnego marka ;-) A i tak jego ulubioną zabawą jest wystawianie tyłeczka przez brzuch:-D

Ja też chcę już się chwalić że Tymcio wyciąga klawisze z klawiatury! ;-)

Iza - pokaż się po ścięciu:tak: Niech ta pupka się szybko jej goi.... I powodzenia w odpieluchowywaniu!

Martynka1987 - fajny taki luźniejszy dzień :-)

Ivi daj się naciągnąć na brzuszkowe foty.... :cool2:

Kumpela odwołała spotkanie, coś jej wypadło. Muszę się z taką głową do poniedziałku przemęczyć :confused2:

Idę coś zjeść póki Pat śpi, bo jak nie śpi to co chwilę z nią latam na nocnik :-p

Ty mnie namawiać nie musisz;-)zastanawiam się tylko "kiedy".. czy by nie poczekać jeszcze, jak będzie jeszcze większy??

reklama
Do góry