reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Po weekendzie dobrze, doobrze :tak:

W sobotę pojechaliśmy do szwagra na przegląd auta a w niedzielę mąż szybciej skończył pracę i się niedzielnie leniliśmy...

Odpieluchowywanie to na razie totalna porażka, nocnik Pat tylko 2 razy zaliczyła, za to reszta domu idealnie moczem jedzie. Chyba będziemy musieli poczekać jeszcze z tym...

A co u reszty panienek?

My też jesteśmy...

Sobota minęła nam zakupowo i spacerowo,a niedziela mega leniwie i housowo-oglądaliśmy non stop dr house-a :-)

Teraz mam mega lenia i nic mi się nie chce,ale Oliwka już wstała i musimy zmajstrować jakieś śniadanko i popołudniu pójdziemy na spacerek...

Cris ja Ritka??

ivi czekamy na zdjęcia

Miłego dnia

Hej hej, wracam do świata żywych, czyli chwila na kompa jak śpi Maciek ;-)
Nie miałam za bardzo na nic czasu - Piotrek siedział w domu z okazji tego, że był chory na katar (nic kompletnie osłuchowo, ani nie gardło wg lekarza), bo mi kaszlał i nie chciałam żeby się wykończył w przedszkolu. Więc dwójka na głowie, a D. był też przeziębiony i niby był ale w łóżku leżakował. Teraz już wszyscy zdrowi.
Zaczęłam chodzić na rysunek i malarstwo do plamy w ramach odskoczni od domu i dzieci. Dziś drugie zajęcia. Super sprawa, bo mozna się wyżyć artystycznie :-)
Za oknem coś leje deszczor, więc ze spacerem dziś chyba krucho...

witam późnym porankiem:tak:

kasia: bardzo fajny pomysł na odpoczynek:tak:

iza: pewnie Pati za niedługo się odpielu****e

ivi: dawaj brzuszek:-)

dzięki dziewczyny za pamięć! u nas domowy szpital, dzieci zasmarkanę, charczące i mnie też pobiera, tylko mężuś się trzyma. u Ritki, narazie dobrze na sterydach, przywlokła namjakiegoś wirusa ze szpitala:no:
od początku tygodnia robimy w domku przemeblowania i dużo rzeczy wyrzucaliśmy:cool2:cały dom przestawiony:-)
my też wczoraj mieliśy leniwo-rodzinną niedzielę:tak:obiadek i wspólnie leżakowanie:cool2:

ciekawe jak tam Abeja??

uciekam obiadek robić miłego dzionka

kochane fot na razie nie będzie, bo leżę w łóżku chora :-(w sobotę na pogotowiu wylądowaliśmy z mega ostrą chorobą.. czort wie czy to grypa czy coś innego, ale dostałam od razu antybiotyk.. Pomaga, ale nadal nie jest dobrze:-(

Uuu to zdrówka dużo Ivi i dla całej Twojej rodzinki Cris. Walczyć mi tu z brzydkimi choróbskami, nie dawać się.

Ale szaruga dziś, aż musiałam światło zapalić.

reklama
mama w boju - na zatoki jest jeden rewelacyjny sposób. Tylko odrobinę czasu wymaga ;)
do garnuszka gorącą wodę, do gorącej wody po 2 torebki herbatek: miętowych, szałwii i rumianku. I inhalacje tak chociaż 2-3 razy dziennie po 10-15 min. Spróbuj, to unikniesz leków (przynajmniej jeśli chodzi o oczyszczenie zatok).

ja się chyba uduszę dziś. Kaszel mnie tak męczy że nie wiem co ze sobą robić żeby NIE kaszleć.. Bo przecież Tymkowi to może zaszkodzić.. (znaczy się że "kaszel powoduje zwiększenie ciśnienia tłoczni brzusznej" czy czegoś...) Ale jak oddychać żeby nie kaszleć? :-(

Do góry