reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
minka - czytałaś wszystko? zaczęło się już parę dni temu.. jak zaczęły "kwiatki" wychodzić ... :-:)-:)-(

minka - czytałaś wszystko? zaczęło się już parę dni temu.. jak zaczęły "kwiatki" wychodzić ... :-:)-:)-(
mniej wiecej jestem w temacie... właściwie śledziłam wątek od samego początku... pare złotych też posłałam no i podatek z pitu... kilka postów nie czytalam bo zostały zlikwidowane... ale i tak wszytsko widać!!!

mniej wiecej jestem w temacie... właściwie śledziłam wątek od samego początku... pare złotych też posłałam no i podatek z pitu... kilka postów nie czytalam bo zostały zlikwidowane... ale i tak wszytsko widać!!!

Cześć Dziewczyny

ivi zdrówka życzę...Jak się dzisiaj czujecie?

cris dla Was też zdrówka

kasia super pomysł z rysunkiem :-)

U nas wszystko ok.Oliwia już raczkuje po całym domu.Wchodzi wszędzie gdzie się da i zbiera co sie da.Pogoda marna bo bym na spacer poszła...
Wczoraj kupiłam już sukienkę ślubną i wygląda identycznie jak ta poniżej

1.jpg

Dzięki Dziewczyny mi też się suknia podoba :-) Muszę jeszcze tylko do restauracji pojechać i pozałatwiać wszystko.Trzeba też pomyśleć nad czymś dla dzieci,bo to będzie chrzest małej z naszym ślubem i dzieci też będą a nie chcę żeby się nudziły.Długo to nie potrwa bo to tylko dobra kolacja z deserkiem :-)

Marta, będziesz wyglądała jak z bajki, cudna suknia, zwłaszcza góra i to co z rozcięcia się wyłania.
W jakiej restauracji będziesz miała obiad weselny?

A dla dzieci proponuję byś z domu przyniosła kartki, kredki, pluszaki, grzechotki, książeczki, mogę Ci wypożyczyć wózek dla lal albo jakieś autka.

reklama
Kolacja będzie w restauracji PODKOWA w Rumii.Chciałam w róży wiatrów ale jakoś nie jestem do końca przekonana.

Właśnie muszę jesczez w restauracji zapytać czy mogę przynieść jakieś zabawki kredki itp bo dzieci się tam zanudzą,a to przecież też Oliwki święto będzie ochrzczona :-)

Wklejam jeszcze kilka zdjęć sukni takiej jak moja...Miałam problem,bo mam duży biust i w większości sukienek wyglądałam starsznie,ale ta jest na prawdę super.

gorset.jpg

2.jpg

3.JPG

4.JPG

Do góry