reklama
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
mniej wiecej jestem w temacie... właściwie śledziłam wątek od samego początku... pare złotych też posłałam no i podatek z pitu... kilka postów nie czytalam bo zostały zlikwidowane... ale i tak wszytsko widać!!!minka - czytałaś wszystko? zaczęło się już parę dni temu.. jak zaczęły "kwiatki" wychodzić ... :---(
minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
mniej wiecej jestem w temacie... właściwie śledziłam wątek od samego początku... pare złotych też posłałam no i podatek z pitu... kilka postów nie czytalam bo zostały zlikwidowane... ale i tak wszytsko widać!!!minka - czytałaś wszystko? zaczęło się już parę dni temu.. jak zaczęły "kwiatki" wychodzić ... :---(
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Cześć Dziewczyny
ivi zdrówka życzę...Jak się dzisiaj czujecie?
cris dla Was też zdrówka
kasia super pomysł z rysunkiem :-)
U nas wszystko ok.Oliwia już raczkuje po całym domu.Wchodzi wszędzie gdzie się da i zbiera co sie da.Pogoda marna bo bym na spacer poszła...
Wczoraj kupiłam już sukienkę ślubną i wygląda identycznie jak ta poniżej
ivi zdrówka życzę...Jak się dzisiaj czujecie?
cris dla Was też zdrówka
kasia super pomysł z rysunkiem :-)
U nas wszystko ok.Oliwia już raczkuje po całym domu.Wchodzi wszędzie gdzie się da i zbiera co sie da.Pogoda marna bo bym na spacer poszła...
Wczoraj kupiłam już sukienkę ślubną i wygląda identycznie jak ta poniżej
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Dzięki Dziewczyny mi też się suknia podoba :-) Muszę jeszcze tylko do restauracji pojechać i pozałatwiać wszystko.Trzeba też pomyśleć nad czymś dla dzieci,bo to będzie chrzest małej z naszym ślubem i dzieci też będą a nie chcę żeby się nudziły.Długo to nie potrwa bo to tylko dobra kolacja z deserkiem :-)
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
Marta, będziesz wyglądała jak z bajki, cudna suknia, zwłaszcza góra i to co z rozcięcia się wyłania.
W jakiej restauracji będziesz miała obiad weselny?
A dla dzieci proponuję byś z domu przyniosła kartki, kredki, pluszaki, grzechotki, książeczki, mogę Ci wypożyczyć wózek dla lal albo jakieś autka.
W jakiej restauracji będziesz miała obiad weselny?
A dla dzieci proponuję byś z domu przyniosła kartki, kredki, pluszaki, grzechotki, książeczki, mogę Ci wypożyczyć wózek dla lal albo jakieś autka.
reklama
Marciaag
Styczniowa mama Oliwi
Kolacja będzie w restauracji PODKOWA w Rumii.Chciałam w róży wiatrów ale jakoś nie jestem do końca przekonana.
Właśnie muszę jesczez w restauracji zapytać czy mogę przynieść jakieś zabawki kredki itp bo dzieci się tam zanudzą,a to przecież też Oliwki święto będzie ochrzczona :-)
Wklejam jeszcze kilka zdjęć sukni takiej jak moja...Miałam problem,bo mam duży biust i w większości sukienek wyglądałam starsznie,ale ta jest na prawdę super.
Właśnie muszę jesczez w restauracji zapytać czy mogę przynieść jakieś zabawki kredki itp bo dzieci się tam zanudzą,a to przecież też Oliwki święto będzie ochrzczona :-)
Wklejam jeszcze kilka zdjęć sukni takiej jak moja...Miałam problem,bo mam duży biust i w większości sukienek wyglądałam starsznie,ale ta jest na prawdę super.
Podziel się: