reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzieki dziewczyny za rade co do bioderek, chyba pójdę na Miszewskiego, wszyscy go polecają :D
Z karmieniem piersia idzie nam jakos, pomału się uczymy ;) Mała strasznie sie denerwowała jak niemogła chwycić cyca, ale dzis była moja kumpela..ściągneła mi szwy i poradziła jak małą przystawaic i jest o wiele lepiej..i ona i ja tak sie niedenerwujemy :D

WSZYSTKIM MAMUSIOM I DZIECIACZKOM ZYCZE SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU

reklama
Siedzę w domku,nic nie robię,to pochwalę się Wam moimi zdjątkami  ;D

Oto nasza choineczka:

img06520ed.jpg

Siedze i piszę do moich panienek z bb :)

komp4oo.jpg

W nowym krzesełku

komp3st.jpg

Tak się umiem ładnie bawić sam!

komp31nd.jpg

komp1cz.jpg

komp25zp.jpg

Hej Babeczki :)
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku - aby byl równie piękny, co poprzedni! :)

U nas się wczoraj wszystko poprzestawiało - mielismy jechac na sylwka do moich rodzicow i na skwerek w Gdyni, ale nas tu zasypało na amen i musieliśmy zmienić plany... Z imprezy pod chmurką zrobil się romantyczny wieczór we dwoje ;P Kinguśka Nowy Rok przespała, twardzielka, mimo że naprzeciwko jej okna jest taki plac, gdzie wszyscy nowodworzanie strzelają petardami ;).

W ogóle mała mi ostatnio więcej śpi i spokojniej - pewnie pisząc to, zapeszyłam ;).
No i mniej optymistycznych akcentów - oczko Kingusi ropieje :( od wczoraj... nie wiem, zatarła czyms czy jej przewialo... leczymy rumiankiem, zobaczymy, czy pomoże.

Ola - fryzurkę zmieniłaś? chyba niedawno, co? A Dawidek piękne uśmiechy do aparatu śle :) i jak ładnie siedzi :)

Ano troszkę zmianiłam fryzurkę przed świętami ;)

Dziewczyny to jak ze spotkaniem? Czwartek 12:30 pod drzewkiem ??? Kto będzie?

Agula wróciłaś,żyjesz ???

Witajcie!!! Wbrew obawom, ze odpadne ze zmeczenia szybko- bawilismy sie do 6 rano i to tylko w 6 osob!!! Bylo naprawde super. Mati natomiast u babci sprawowal sie bardzo poprawnie, na tyle, ze jeszcze dzisiaj chciala go zostawic. Ale nie dalam ;D Jutro znowu do pracy brrrrrrrrr.... strasznie mi sie nie chce. Czekam tylko ferii zimowych ::)

Oto Mateusz i jego dwie dolne jedyneczki ;D Mamy juz gorna jedynke i wychodzi dwojka!!!

47mk.jpg

A to ja z malym wczoraj. Nie wiedziec czemu mam z nim najmniej zdjec, wiec pora to zmienic!

39nm.jpg

Ide spac, bo nie wstane do pracy!!!

Witam wszystkich w Nowym Roku!
U nas Kubulek sprawił nam jeszcze niespodziankę w starym roku. Wyszła mu dolna jedyneczka - w końcu. Bardzo się z tego cieszę!!!!!
Co innego z moim poczuciem po sylwestrowym- mam strasznego kaca moralnego- chyba za dużo wypiłam i jestem strasznie zła na siebie :mad:. Kubulek u mojej mamy w miarę ładnie spał, wypił mleczko. Za to dziś w nocy dał mi strasznie popalić. Wybudza sie bo bardzo mocno płacze przez sen- to chyba od ząbków, bo nie znam innego powodu dlaczego miałby tak płakać. Juz od 12 w nocy spał ze mną w łóżku i tak średnio co pół godzinki płakał i szkuał cyca.
Keterk i Dawidowa fajne fotki!!! Nieźli są Ci Wasi przystojniacy. Oczywiscie mamuski też super.
Jeżeli spotkanie ma byc w czwartek- to ja bardzo chętenie!!!

Witam w Nowym Roku :)
U nas sylwester minał spokojnie. Mała prawie cały przespała, tylko na cyca się budziła ;D nawet sztuczne rakiety jej nieruszały :D
Chcemy sie pochwalić, że wczoraj jak mnie tatus przewijał to go osrałam i pepuszek mi odpadł!!! ;D ;D

agnes.kol pisze:
Witam w Nowym Roku :)
U nas sylwester minał spokojnie. Mała prawie cały przespała, tylko na cyca się budziła ;D nawet sztuczne rakiety jej nieruszały :D
Chcemy sie pochwalić, że wczoraj jak mnie tatus przewijał to go osrałam i pepuszek mi odpadł!!! ;D ;D

HAHHAHHAHHAH, tak sobie przez chwilkę pomyślałam czy tatusia osr... agnes czy Weronika :):) ;D ;D ;D ;D
No i gratulacje dla Weroniki z okazji odpępienia i skończenia pierwszego tygodnia !!!!!!!

Ja jak na razie piszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że nic mi planów nie pozmienia :)

Wczoraj dostałam @ :) ale jakąś taką dziwną, no nie wiem, może się jeszcze zmieni :)

Julka marduka mnie woła, spadam tymczasem :)

Aha- super fotki, Ola fajnie Ci w nowej fryzurce, taka zadziorna się wydajesz :) A Keterek to urocza mamusia :)
Boshhhh jakie Wy wszytskie laski jesteście !!!!!!

Muszę koniecznie swoje noworoczne postanowienia zacząć w życie wdrażać, bo nie przystaję do ogółu :) ;D....

reklama
Do góry