reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
cześć dziewczynki, sorki , że tak wpadam z doskoku , ale znowu z przyczyn technicznych nie mam dostępu do kompa..no i pracuje od kilku dni, Czarek z babciami na zmianę zostaje, bo jeszcze nie ma wyniku nastepnego badani...
pozdrawiam i całuje wszystkie dzieciaczki

Dużo siły Cris, trzymaj się tam...

Ana - no i nic się nie chwalisz kobito, gdzie znalazłaś? Super wiadomość. Jak babcie sobie z Czarusiem radzą?

Cris a ten lek jest na receptę??I jak to jest czy możecie go np sobie sami przywieźć z Niemczech żeby go podać Ricie czy wszystko musi iść przez Ministerstwo żeby nikt do kryminału nie poszedł.Pytam bo mam w Niemczech rodzine i obydwoje są lekarzami...Może udałoby się jakoś szybciej go ściągnać...

Minka dzięki za cynk... A byliście w Parku Technologicznym w Redłowie? Dziś był i jutro też będzie turniej gier planszowych. Płacisz 2 zet od łebka i grasz sobie od 10-17 w jakie tylko gry chcesz, mają ich całe mnóstwo a na koniec jest losowanie i też można wygrać grę. Polecam, super zabawa dla całej rodzinki :-D

dziewczyny gdzie w trójmieście można w niedzielę udać się do dentysty? mój mąż dziś pół nocy nie spał z bólu zęba... :-(

ivi : tu spróbujcie

[SIZE=+1]NZOZ Pogotowie Stomatologiczne Wejherowo[/SIZE]

Dodaj opinię
Pucka 3
Wejherowo, Poland

[SIZE=-1]58 672 00 30‎

http://www.hcentrum.pl/

wiem jeszcze, że na Majewskich na Zaspie, tylko numeru nie mogę znaleźć:no:

dzień dobry Ciotki.

noc nam minęła w mirę spokojnie, ale mogłoby być lepiaj:sorry:

Rita, też ładnie spała, ładnie siusia, obrzęki zeszły i cały czas jest bez kroplówek:-)dziś razem z tatą, będą wkłuwać się misiowi, bo miś też musi mieć wenflon:cool2:ciekawa jestem co jutro lekarze zdecydują, możliwe, że jeśli ładnie reaguje na leki to ją wypuszczą, ale i tak jest ryzyko, że za niedługi czas znowu trafi do szpitala:-(no, ale póki co zobaczymy co jutro powiedzą.

anja: jak Nadia??

iza: u Ciebie nadal szpital??

marta: sprawa wygląda tak, że jeżeli chcielibyśmy zrealizować na Ritę receptę w Niemczech, to trzeba przez Ministerstwo. ale chrzestny Antosia,ma siostre w Niemczech, ona jest tam pielęgniarką, i jedynie wystawiając na kogoś tam recepte, można minąć 6 m-cy czekania...:wściekła/y:lekarka nam zaproponowała lek, ale nie ma nawet pojęcia jak wygląda procedura:sorry:mówiła, że apteki sprowadzają... a okazuje się, że apteki mają zakaz. no i taktowłaśnie wygląda.

w ogóle Polska to kraj absurdu, bo ustawa nie przewiduje ewentualności, że jest wiecej niż jedno dzieko wrodzinie. jeżeli zachodzi syt. że starsze sdziecko jest w szpitalu i potrzebuje opieki ojca, a matka nie pracuje i jest w domu z młodszym, to ojciec nie może wziąść zwolnienia, bo musi być z dzieckiem w szpitalu, tylko trzeba kręcić, że matka jest chora, a ojciec musi się zajmować młodszym dzieckiem; bo ustawa przewiduje, że skoro dziecko jest w szpitalu, to ma zapewnioną opiekę:eek:a w szpitalu jest kartka, że dzieci same bez opieki mogą być po 7 r.ż:szok::no::eek: i jak tu nie krecić??:crazy:

uciekam, bo muszę obiad jakiś zmajstrować:-)miłego dnia wszystkim życzę:tak:
[/SIZE]

Ostatnia edycja:
Jeny, dziewczyny, ale stres dziś przeżyłam... Położyłam Pati jak zwykle na dobranoc do łóżeczka... troszkę marudziła jak zwykle (bo nie lubi iść spać, za dużo ciekawego sie dzieje), a potem wrzask! Wyszła między szczebelkami i tylko głowa utknęła i przejść nie chciała. Normalnie fuks jakiś że jej się karczek nie przerwał :wściekła/y:
I znów jestem zła na tatę jak nie wiem co, bo przesłałam mu prawidłowy rozstaw szczebli a zrobił po swojemu :no:
No i szczebel wyjęty żeby sama mogła wychodzić ale czasem nie trafia albo sama wychodzi i biegam ją wsadzać co chwilę.

Ogólnie to by się teraz przydał jakiś worek bokserski bo nabuzowana jestem i Jarek mnie musiał powstrzymywać bo bym dzwoniła już z wyrzutami :wściekła/y:

cd. ogólnie Petunia ma jakiś taki etap, że wyje jak się ją kładzie spać. Wieczorem wyje bo spać nie chce, bo za dużo ciekawostek, w nocy wyje bo się obudziła (a już tak pięknie przesypiała noce i sama zasypiała jak się obudziła, może się boi czegoś?) no i rano wyje jak się tylko obudzi, ogólnie kaszana... Oby to był tylko taki etap.... Wasze starszaczki też tak miały?

Cris - DD jak rydz (czego i Ritce życzę by szybciutko uciekło choróbsko i dłuuugo nie wracało) a u Pat katarek, ale podejrzewam dalej ząbeczki. My też ok. Dzięki za troskę i pamięć cioteczko.

Ivi - ząbek naprawiony?

Ostatnia edycja:
Dzień doberek

Cris mam nadzieję,że się Wam uda...Co do zwolnień to się właśnie ostatnio zastanawiałam jak to jest...Nic w tych ministerstwach nie myślą...

iza dobrze,że Pati nic się nie stało,ale pewnie o mało tam na zawał nie padłaś...

My wczoraj byliśmy na kolacji i mojego chrzestnego i dowiedziałam się,że mój kuzyn był w krewetce w jakimś lokalu i właściciel go strasznie pobił.Michał poszedł do toalety mył ręce i nagle zlew runął na ziemię miał całe ręce pokaleczone krwi pełno myślał,że ten właściciel chce mu pomóc a ten mu noc połamał pobił i uciekł.Naćpany był karetka przyjechała policja a teraz w środę na Zaspie będą mu nos nastawiać.W szoku byłam...nawet nie miał się jak bronić bo dłonie miał całe pokaleczone :-(

Oliwia poszła wczoraj spać o 23 i jeszcze śpi.Znowu mieliśmy akcję ze spaniem...Nie wiem co się jej poprzestawiało ale mam nadzieję,że dzisiaj będzie już lepiej...

W domu mam pobojowisko i chyba muszę zacząć sprzątać,a później jakieś zakupy zrobić,bo jakoś lodówka pusta...:-p

A jak Wam minął weekend?

reklama
dzięki za namiary.
Oczywiście mojego faceta namówić na lekarza to graniczy z cudem :wściekła/y:i oczywiście się nie udało :wściekła/y:Stwierdził wczoraj że "już nie boli" i że "poczeka do poniedziałku". No i dziś będzie próbować dobić się do dentysty który mu ząb otwierał. Faceci :confused2:

Iza - nerwy w miarę uspokojone? ;-)

Cris - jak zdrowko i wasze nerwy? Jak Ritka i reszta dzieciarni?

marciaag - ja już chce z wózkiem jeździć ....... póki co stoi na półpiętrze i czeka na Tymka, okryty kocami.. A jego jedynym lokatorem jest miś którego dostaliśmy na ślub.. Miś leży w śpiworku w gondolce. Ja chce już styczeń!!!!!

a mi brzuch wywaliło w weekend tak że teraz na prawdę zaczynam czuć problemy z nim związane:-Dschylam się na rozstawionych nogach, skarpetki naciągam "od boku", dobrze że buty mam wsuwane i nie muszę ich wiązać:szok::-D

Ostatnia edycja:
Do góry