reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cris trzymam kciuki zeby u Ritki to był tylko chwilowy nawrót :-(

A u nas nic ciekawego. Patryka urlop mija leniwie w sumie. Chociaz ciagle cos do zalatwienia, a to do Plusa, a to na przegląd, a to gdzies i tak w kółko. Wczoraj bylismy w zoo na spacerku :-) Ale po południu juz wymarzlismy troche, no ale zaliczone, kolejna wizyta w przyszłe lato :-D
Dziewczyny mam problem z butami dla Rafała... Prawie nic mu na noge nie moge wcisnac, bo ma strasznie wysokie podbicie, a nie kupie mu 3 numery za duzych butów... Chciałam mu kupic jakies adidaski teraz na jesien i potem jakies wysokie na zime, ale nic nie wchodzi na noge praktycznie. Bylismy w CCC, Boti, Deichmanie i Akpol (ceny masakryczne)... Gdzie kupujecie buciki dla waszych maluchów?? Ja kupiłam jedne adidaski, ktore ładnie weszły, za 20zł niecałe, ale tak beznadziejne, ze Rafal ma w nich po godzinie tak nogi spocone, ze skarpetki az mokre... Wczoraj wracamy z zoo, ja sciagam buty, a tu skarpetki i rajstopki mokre, a nogi lodowate, chociaz był ciepło ubrany, ale przez to ze tak spocone to lodowate :-( Mam nadzieje ze mi sie nie rozłozy...

No nic ide jakis obiadek robic.
Pozniej moze na jakies zakupy pojedziemy, bo chce jakies spodnie dla siebie i jakas kurtke albo plaszcz na zime.

reklama
Cris trzymam kciuki zeby u Ritki to był tylko chwilowy nawrót :-(

A u nas nic ciekawego. Patryka urlop mija leniwie w sumie. Chociaz ciagle cos do zalatwienia, a to do Plusa, a to na przegląd, a to gdzies i tak w kółko. Wczoraj bylismy w zoo na spacerku :-) Ale po południu juz wymarzlismy troche, no ale zaliczone, kolejna wizyta w przyszłe lato :-D
Dziewczyny mam problem z butami dla Rafała... Prawie nic mu na noge nie moge wcisnac, bo ma strasznie wysokie podbicie, a nie kupie mu 3 numery za duzych butów... Chciałam mu kupic jakies adidaski teraz na jesien i potem jakies wysokie na zime, ale nic nie wchodzi na noge praktycznie. Bylismy w CCC, Boti, Deichmanie i Akpol (ceny masakryczne)... Gdzie kupujecie buciki dla waszych maluchów?? Ja kupiłam jedne adidaski, ktore ładnie weszły, za 20zł niecałe, ale tak beznadziejne, ze Rafal ma w nich po godzinie tak nogi spocone, ze skarpetki az mokre... Wczoraj wracamy z zoo, ja sciagam buty, a tu skarpetki i rajstopki mokre, a nogi lodowate, chociaz był ciepło ubrany, ale przez to ze tak spocone to lodowate :-( Mam nadzieje ze mi sie nie rozłozy...

No nic ide jakis obiadek robic.
Pozniej moze na jakies zakupy pojedziemy, bo chce jakies spodnie dla siebie i jakas kurtke albo plaszcz na zime.
ja kupuje tu Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia lub na Galerii Osowa jest taki skleik z butami dla dzieci co ma wszytskie dobre marki... ja jednak preferuje Bartki z poprzedniej kolekcji w Osowie kupowalam za 50zl... cale ze skórki na zewnatrz i wewnatrz no i wyprofilowane... u nas na Dąbrowie w CCC też są buciki wyprofilowane odpowiednio ceny od 29 do 49zl jak buciki do chodzenie to raczej kup trzewiki a nie adidaski, ale to tylko moje zdanie!

abeja wypaśny szpital :-) Ja porodówkę na Zaspie wspominam dobrze,ale już położnictwo kojarzy mi się z koszmarem

cris będzie dobrze...

martynka Oliwia ma buty z BARTKA kupiłam je w galerii bałtyckiej za 66zł.Całe ze skóry,w środku skóra wkładka profilowana i małej się nogi nie pocą,ładnie stawia nóżki,wczoraj wnich biegała po lesie a raczej po liściach.Pani jej nóżkę zmierzyła powiedziała kiedy kupić buty na zimę itp.

A u nas w końcu grzeją :))))))))))))))))

dominika gdzie jest galeria osowa:-p

Abeja- ten szpital to full wypas, fajnie ze za darmo :) ja jakas zyla jestem,nie chcialo mi sie 5 patykow za swissmedplacic, poza tym jak powiedzilam dr W,ze mysle o Swissie to sie tak na mnie spojrzal, ze hmmmm

ja teznie mialampokarmu pocc jedwo karmilam do 4 msc, ale czy to wina cc czy inna juz nie wnikam

Ostatnia edycja:
Hej hej, ja kupiłam młodemu trzewiki z Elefantena Deichmanowego. Też ma wysokie podbicie, więc buty są sznurowane. Generalnie jeszcze są Tombuty, Amelka, one są bardzo fajne dla dzieci z wysokim podbiciem. No ale droższe. Po butach z ccc Piotrek ma koślawe nogi (a tylko jedne adidaski tam miał kupione, 2 miesiące nosił, a teraz 3-4 lata ćwiczeń plus wkładki go czeka). Jeszcze dosyć fajne buty dla dzieci ma Bata, też dla takich maluszków robi, u nas w Carrefourze są.

Caroline - ja mogę polecić tego który leczy zęby całej mojej rodzinki od wielu lat - Pan doktor Sulik z Polmedu w Witawie na Witominie. Jest super fachowcem, ponadto bardzo sympatyczny, odpowie cierpliwie na każde pytanie, świetne podejście do dzieci (i do mnie bo ja na fotelu dentysty jak dziecko drżę hihi).
wielkie dzięki, Iza
a masz może do niego jakiś numer telefonu?
pamiętasz ile bierze za plombę?

super że mały skacze :-Dmój ostatnio upodobał sobie dupkę wypinać i mi wszystko w brzuszku naciągać:-D :tak::tak:
powiem Ci, że dzisiaj to od rana sobie normalnie dyskotekę w moim brzuchu urządza :tak: co chwilę muszę siadać, bo tak ciąży :tak::tak:

po jodze rozicagnieta,medytacjej super tylko,ze podczas cwiczen kilka razy malo co nie poscilam pawia, wiec albo duzo toskyn ze mnie wyszlo albo....:-pczekamy do 8 i testujemu:eek:
no, no... ;-);-)
.....
zdróweczka dla Nadii!!!

Abeja – szpital full wypas!!! Ale czy ja dobrze widzę, że do Katowic będziesz jechała??

Martynka – od dzisiaj w Tesco mają być obniżki płaszczy i kurtek Cherokee. Ja mam zamiar pojechać, może i Ty spróbujesz :happy:
A jeśli chodzi o buciki dla dzieciaków to ja nie mam jeszcze doświadczenia :happy: ale moja sister rownież kupuje najczęściej w Bartku :happy:

Ja do dentysty nie dzwoniłam nigdy aby sie umawiać, zazwyczaj szłam do Polmedu w Witawie i tam na miejscu się rejestrowałam bo mam trzy kroki od domu.
W książeczce stomatologicznej jest numer 699-20-10.
Cena zwykłej plomby w zwykłym zębie ok 80-100 zł, zależy od wielkości dziury i wypełnienia.

No własnie ja chciałam na spacery jakies adidaski albo cos takiego w miare ciepłego na jesien. Co polecacie??
A w domu na te pierwsze kroki co jest lepsze?? Jakies trzewiki własnie czy wystarcza skarpetki antyposlizgowe czy cos w tym stylu?? Ja jestem w sumie zielona w tym temacie. Poleccie mi jakies buciki takie na jesien i potem na zime :-) Rafal jeszcze w sumie na dworzu nie chodzi, ale pewnie niedługo sie zacznie :-)

Jak mi sie uda to wam wstawie dzisiaj filmik na zdjeciowy :-)

reklama
Do góry