Cześć mamuśki
Cris - kciuki mocno zaciśnięte! Oby było dobrze z Ritką.
Minka - ach ten Twój orzełek
:-) mój dziś ma ten test z całej 2 klasy, ostatnio do szkoły nie chodził bo chory to teraz też bez przygotowania. Trzymajcie kciuki za niego....
Ewunia - a jak się czujesz na ostatku ciąży? Humorek widzę dopisuje? Będziemy odliczać razem z Tobą.
Anja - jak było na jodze? Pewnie kwiat lotosu to dla Ciebie pikuś? Świetne plany podróżowe Wam się kroją... To oczywiście wycieczka zorganizowana przez biuro? Czy sama organizujesz?
Ivi - interes duży
dobre... Fajnie że same dobre wieści usłyszałaś.
Caroline - jak sobie poradziłaś z zagadnieniami moto?
Marta - dasz się naciągnąć na codzienne wieczorne wspólne bieganie w ramach "trzymania formy"? Bo mi ostatnio brzuch się powiększa ghrrr
U nas niestety nadal szpital. DD nadal kaszle i smarka ale na test go puściłam dzisiaj do szkoły. Zaległości coraz większe się robią... a on leniuszek.
Pat ma tylko katarek, ale wodnisty, no i kupa goni kupę więc może jednak to na zęby? Ostatnio namiętnie buduje domki z klocków, nie mam dziecka haha. Złości się jak nie wychodzi ale próbuje dalej.
Mnie wzięło, głowa boli, drapie w gardle, lekki katar ale źle nie jest i do łóżka mnie nie ciągnie. Nie dam się i już
Jarek też twierdzi że coś go bierze, no ale do pracy poszedł. Zobaczymy w jakim stanie wróci.