reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Kasiu, bez gorączki, ale ja jestem przewrażliwiona po ostatnich jazdach. Też wychodziłam z katarem na dwór, myśląc że im dobrze zrobi i Pat potem tak mocno była chora. Takie ponad 40 stopni i lecące dziecko to mocny wyrzut sumienia...

Te foty Maćka jak sie turla - miazga hihi, totalnie zadowolony chłopak :-D

Ja z tych dwóch ewentualnie obstawiam Marka (bo mam fajnego kuzyna o tym imieniu).

reklama
Caroline - boziu jakie słodkie zdjęcia ma Wasz synuś! To pierwsze z rączką przy buzi albo to trzecie z.... hm... kaczuszką? :sorry2:;-) BOMBOWA pamiątka!!!

dzięki :happy: hehe :-) z kaczuszką :-):-) ale masz oko :-) super porównanie :-)

ZDRÓWKA dla Twoich Dzieciaczków!

Karolina - oj, współczuję podróży :szok: Nieźle długo... i męcząco. No ale Kraków wart tego :tak: Przepiękne zdjęcia malucha! :-):-):-) Z imienia głosuję za Frankiem :-)
No właśnie, Kraków wart tego! :happy:
Dzięki wielkie, zacznę chyba spisywać te głosy i zobaczę, co z tego wyjdzie ;-)

Ja z tych dwóch ewentualnie obstawiam Marka (bo mam fajnego kuzyna o tym imieniu).
ok, dzięki :-)
wynik głosowania na chwilę obecną to 1:1 :-)

Dzień Doberek :-)

Karolina gratuluje siusiaczka :tak:ja myślę iż cudownie że pierwsze dzieciątko to synuś, poźniej na dziewczynkę ;-)

oby juz nie padało:no::no::no: my od niedzieli już mamy znowu z naszą sunię!!!
Książe po miesięcu w szkole zorientował się, że brakuje mu 7ćwiczeń :laugh2: ale jeszcze nie ma planu jak by je zdobyć:-p

Buziaczki :-)

Cześć
Oliwia dopiero usnęła na balkonie.Językiem wywija na wszystkie strony świata coś na dole jej idzie i dojść nie może.Męczy się strasznie.Żel nie działa czopek na chwilę...
Czekam na kuriera i idę z małą na spacer.Za ciepło nie jest,ale chociaż słoneczko świeci :-)

caroline obstawiam Franka :-) zdjęcia maluszka są śliczne...

Martynka i jak urlopik mija?

minka no to dobry jest,że przez miesiąc nie zauważył braku takiej ilości ćwiczeń...A jak Wiktorek po powrocie do szkoły?

iza jak dzisiaj dzieci?Może bym Ci książkę podrzuciła i zrobiłam sernika to bym Ci trochę oddała?

abeja no to będziemy trzymać kciukasy...

cris co tam u Was słychać?Jak dzieci?

kasia zdjęcia super...Pewnie sobie troszkę odpoczęliście :-)

Idę ogarnąć dom...

Cześć, cześć :-)

wielkie dzięki za wszystko :-)
Zapomniałam dodać, że przez to, iż pochwaliłam się, kto mi prowadził ciążę jak jeszcze byłam w Krakowie, dostałam zniżkę i zamiast 300zł zapłaciłam 200 :-) dlatego tym bardziej się cieszę, że USG zrobiłam w Krakowie ;-)
Umieszczam jeszcze 3 zdjęcia, które zrobiłam z filmu, jaki dostaliśmy na płytce :-)
Widać na nich m.in. "wacusia" :-) i dużą stopę :-)

Uściski dla Was, zdrówka dla tych, co chorzy oraz miłego i słonecznego dzionka.

Załączniki

• wacek.jpg
    wacek.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 27
  • stopa.jpg
    stopa.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 29
  • glowka z raczkami.jpg
    glowka z raczkami.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 29
Anja - no wiesz! :szok::rofl2::-p

Karola - no ten "wacuś" nie pozostawia żadnych wątpliwości :-D

Ale mam dziś huśtawki nastroju, ze skrajności w skrajność :zawstydzona/y:

no nie mam czasu, przez caly czas nadia i nadia :growl: maly kluskowaty gremlin:-D
no i szykuje nasz podroz poS - lubna:cool2:a to troche czasu zajmouje niestey bo nie lubie biur podrozy, zdzieraja tylko:rofl2:
oj duzo stresu
a generalnie BZ, same sziet every day:sorry:

jak tam chorowitki, nadi troche chrczezappodalamjej syropy z cebuli i to jaksiedziala w wannie, wiec byla mocno dziwiona:eek::eek::eek: co to za swinswo wypilatroche wyplula alenie uciekla gdzies w kat:confused2:

reklama
marta Wiktorek w szkole juz czuje sie dobrze heheh dawno zaległości nadrobione ;-)pierwszego dnia w szkole mia sprawdzian z klasy 2, poradził sobie świetnie 6 z matmy, 5 z polaka :tak: zważywszy że nie był w szkole tyle czasu i pisał z przysłowiowego marszu to rewelacja!
Juliannka zaczyna mówić ;-) na razie mówi: bam, be, mam , ja, mama, baba, daj, papa:happy:

Do góry