reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

No i zlało nas brrr :confused2:

Kuzynka szukała przedszkola dla swego synka 2,5-letniego bo macierzyński się jej kończy, no i opiekunki dla córeczki 5-mieś też (Ana, jak widzisz są chętni tylko otwórz ten punkt :tak::-D). No i niestety nie udało jej się. Jak tak dalej będę w domu siedzieć, to może jej pomogę bo szef zgodził się na dwa dni pracy w firmie i resztę tygodnia w domu.

Tez uważam, że lepiej założyć coś własnego niż za kiepskie pieniądze użerać się z szefami, współpracownikami z innej bajki etc...

Marta co nas podczytuje i nie pisze pewnie to potwierdzi, bo nie ma dla nas czasu odkąd otworzyła własny interes, ale to dobrze, znaczy że się ładnie rozkręciło :rofl2:

reklama
Iza masz rację podczytuje i już kilka razy zbierałam się do pisania i jakoś się zebrać nie mogłam :tak:

U nas ok.Mała rośnie jak jej daje jedzenie u kogoś nie w domu to nawet je,ale mojego nie chce jeść.Chyba marna ze mnie kucharka :-(W nocy nadal się budzi,zęby jej idą marudzi od czasu do czasu,sporo czasu staramy się spędzać na dworzu. Przez dwa dni pilnowałam synka kuzynki i Oliwia była wniebowzięta gdyby nie potrzebował już wózka to mogłabym się nim codziennie zajmować,ale z dwoma wózkami na spacer nie wyjdę a szkoda :-(

Firma ma się dość dobrze tylko nie mam czasu na papierki i wszystko tak jakoś robię na ostatnią chwilę.Fajnie się tak pracuje dla siebie nie dla kogoś.Ja mam jeszcze problemy z systematycznością,bo jakbym wszystko na bieżąco wpisywała to nie byłoby problemu...12 września jedziemy na urlopik i już się doczekać nie mogę :-)

ana powodzenia na rozmowie.Mam nadzieję,że to poważna firma :-)

My siedzimy w domku i zamulamy. Nic mi sie nie chce dzisiaj. Ten kolega bedzie dopiero koło 18 bo na razie jest w pracy. Mam nadzieje ze to zrobi, bo mam ochote na długa relaksujaca kąpiel :-) grrrr

ahhh mialam taki pikny poost i sie poszedl czorchac:no:

od nowa

pogoda barowa, chyaba juz po LECIE, nic tylko pic:sorry:
z naszego wyjazdu na helchyba nici, moge was zaprosic do siebie ina drzwiach napisze WELCOME TO HELL:-D

ahh juz sie nie moge doczekac zimy, siedzenie z dzickiemw domu i zachody slonca o 2giej po poludniu, mozna bedziegotowac-sprzatac-sprztac -gotowac,wybitnie kreatywnie:confused2::confused2:

szukam jakiegos przedszkola dla naduni, prywatnie na jakies 3-4 godz od 2giegor.z w gdyni jest rewelacyjne jedno ale to za daleko
mamjedno na oku w gdansku od siebie 5min samochodem musze tylko oblukac co i jak

Iza tekst DD wymiata:-D:-D:-D
Czekam na twojego malza z utesknieniem, jak chcesz to go przecwicze , ze on bedzie wstawal o 6tej i rbil TOBIE snadanka i jeszcze poda z rozyczka, sie spyta w jakiej filizance herbatke podac, full wypas:-p kwestia treningu :cool2:

Caroline musimy sie spotkac, bo pewnie sie zanudzasz w domu i malo kogo w 3M znasz,ale ryzyko traumy przedporodowej murowane jak poznasz moje GRZECZNE I ULOZONE dzieciatko :rofl2:

Martyna, przyrypane masz z ta hydraulika, drugi maz wchodzi w rachube jak nic:laugh2:

do-milego lasencje

Anja - jeśli mogłabym prosić, to chętnie :-D No i jeszcze żeby wieczorem łóżeczko wygrzewał, bo do zimnego mi się nie chce włazić ;-)

Martynka - na pewno sobie zasłużyłaś na taką kąpiel... dopiero się to docenia, jak sie straci.

Marta - jakby Oliwka planowała jakiś post, to bierz danie w słoiczek i wbijaj do mnie. Masz blisko i pewność, że wyliże miseczkę :-p

witajcie moje Drogie Panie:tak:

widzę, ze o mnie zapomniłyście:-pale co tam mea culpa, bo się nie przypominam!!:laugh2:

wraca córa marnotrawna razem, z deszczem:-p mój m pojechał na ryby, zaraz teściowa przyjedzie, więc znów jakieśzajęcie.

u nas niewiele zmian, Antoś już chodzi, coprawda slalomem, ale chodzi:happy:dołączył do rodzeństwa i w pył roznosi dom:cool: a ja "unoszę się" między tym wszystkim:wściekła/y:
iza: no mężulo to Ci się naraził!! mam nadzieję, że poprawi sie Tobie humorek:tak:chociaż pogoda nie sprzyja:confused2:

anja: nie rozumiem, o co Ci chodzi z tą pogodą?? nie masz czasem za dużo wymagan? przecież jest pięknie słonecznie, aż się żyć chce:eek::-p

ana: i jak po rozmowie?? mam nadzieję, że wszystko poszło po Twojej myśli!

marta: napewno odpoczniecie na urlopie:tak:

martyna: ach, te wanny... niw zazdroszczę przygód. oby Tobie kolega szybko wszystko nprawił!!

caroline: dużo zdrówka!! a jak się Twój maluszek miewa??:-)

idę się delektować pogodą... cud, miód, orzeszki...grrr:wściekła/y:właśnie sobie postanowiłam przejść, na diete... ale nie wiem, czy dobrze, ze wybrałam sobie taki okres:eek::-(

No nic, kolega pokleił troche silikonem i niby nie cieknie. Ide kapac małego i wtedy zobaczymy... Bede ostroznie wode spuszczac i obserwowac :-)

Miłej kąpieli :tak: i dobrej nocy cioteczki!

Tak podsumowując Patucha była dziś znośna nawet :-D DD też nie nabroił zbytnio... Jedyne co to mężaty nadal nie przeprosił, nie gadam z nim (ale piszę sobie z jego lapka :-p), coś tam marudzi że to on jest poszkodowany... Anja coś słabiutko z tą tresurą hihi :rofl2: pewnie dlatego że on skorpion.

Witam wieczorowo ....:happy:
DZIEWCZYY DZIEKI ZA KCIUKASY:-p
Caroline nie ma jak pozytywne myslenie , co do firmy to nie pojmuje bo było napisane w ogloszeniu biuro obsługi klienta, ale to netia i wszystko jest jasne, tyle, że jak tam pojechałam i zobaczyłam grupke ludzi i to bardzo mlodych ubranych na gala to juz chciałam wracac, potem otworzyla mi malolata skąpo ubrana i wzieła cv:szok:, druga rzecz kobitki , które przychodziły na rozmowę były ubrane jak do gry w pilke , troche mnie to zbilo z tropu i myslałam , że to jakis żart:laugh2:, ale rozmowa wygladała jednak profesjonalnie, szukali ludzi do zdobywania nowych klientów , mysle , że przez telefon, mi facet zaproponawał stanowisko kierownicze tyle , że mowi , że nie od razy , nastepny etap rozmowy w nastepnym tygodniu i jakieś szkolenie , jeśli to bedzie polegalo na chodzeniu po firmach i zdobywaniu nowych klientow podziekuje. Na razie podchodze do tego z dystansem...
Aniu ciezka sprawa z tym przedszkolem:-(, ale napewno coś znajdziesz bo tych przedszkol powychodziło jak grzyby po deszczu:tak:, może jeszcze nie są tak rozreklamowane:confused2:, powodzonka.
Cris , ale fajnie , że maly sobie smiga , zygzakiem nie zygzakiem , ale masz juz duzego chlopaka , tyle , że nastepny urwisek do pilnowania, a ten typ jak Antos , lubi ekstremalne sporty:confused2:;-).
Izuś miłego wieczorku i szybkiego pokoju:tak::happy:.
Marta to super , że firma dobrze prosperuje:tak:, powodzonka , a z tą systematycznością to sie wdrożysz:tak::-D.

A my dzisiaj po kontroli , mały jako tako sie dobrze czuje , doktor pozwolił w poniedzialek zaprowadzic Czarka do przedszkola, to nasz wielki dzień:sorry:.Jedyne co ,to , żeby katar sie nie rozwinal w jakąś gorsza infekcje:baffled:.
dobranoc

reklama
Ok wanna nie cieknie, jak na razie, więc kolega sie spisał :-) hi hi
Cris nie zapomniałysmy, pytałam o Ciebie jakies 2 dni temu, a dokladniej o Twoja kreacje weselna :-) Pokazuj fotki :-)

Ok ide z psem i spac :-)

Do góry