reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ana, przede wszystkim cudowne zdjęcie nowe w podpisie! Czaruś na pewno przyzwyczai się do nowego miejsca, szkoda że już na dzień dobry się pochorował... dobrze że masz wypisane skierowanie do szpitala, oczywiście odpukać, ale jak by się coś dzialo to o jeden stres mniej, na pewno Cię nie odeślą! dużo zdrówka życzę malusiemu!

Izunia, domyślilam się że nie miałaś nic na koncie, jak słusznie zauważyłaś ja też pisalam od Stasia bo sama mam wielkie pustki :baffled: jeśli to ten kościół taki co się wjeżdża do miasta od strony Gdańska i Sulęczyna od razu za jeziorkiem to wiem gdzie, może next time wyskoczymy se gdzieś!

dziewczyny kurcze nie mam kiedy normaLNIE zasiąść do kompa, ale jak by było jakieś spotkanie to dajcie mi znać sms-kiem chociaż dzień wcześniej, chętnie z Wami poplotkuję!
buziule i jeszcze raz zdrówka dla Cezarka!

reklama
cześć kobiety
u mnie masakra w pracy wiec czasu na pisanie nie mam za duzo.. ale staram się być na bieżąco! Dzidziol rośnie a USG mam za tydzień to może dowiem się jaki kolor ciuszków kupować:-D
miłego dnia!

Hej dziewczyny,
Ja po prostu z dwoma nie mam spokojnej minuty, mam nadzieję że się w przyszłym tyg. przedszkole zacznie to będzie lepiej trochę.
Ogólnie to żyjemy, na weekendy wyjeżdżamy żeby trochę wiejskiego powietrza zaznać, dziś też jedziemy do agro koło Iławy ze znajomymi.
Co do salmonelli, to większość przypadków jest samouleczalna. Najwięcej jest na jajkach (mówi się że ok. 30-40% kur jest nosicielami i na skorupkach jest bakteria), trzeba jaja sparzyć przed rozbiciem najlepiej. Ja w sumie miałam ostatnio - chyba to było to, jakoś mi po 2 dniach przeszło. Nie był to wirus, bo nie zakaźne. Leczy się antybiotykiem nifuroksazydem, co się nie wchłania z przewodu pokarmowego, więc można go dać dzieciom. I objawowo oczywiście. Nie martw się, mały wyzdrowieje zanim się obejrzysz.
Spadam się pakować, caluję was cioteczki mocno!

Czesc dziewczynki :-)
Ana zdrówka dla Czarusia :*
Rafał wczoraj miał 3 duże, luźne kupki, ze go myc musiałam i przebierac i nie wiem czemu :-( No ale dzisiaj na razie ok. Zaraz jade do tego Zusu, a potem pospaceruje pewnie po Gdyni, potem do mamy i czekam na męża, ktory bedzie wieczorem :-) Mam nadzieje, ze moj synek nie załatwi mnie "złotkiem" w pampersie gdzies w centrum...
Ok lecem :-)
Buzka ciotki :*

he he to wczasuj sie Kasiu, ale fajnie so masz:-D:-pco do twego leku co napisałaś Czarus go dostal zaraz na początku tych biegunkowych rewolucji i po 7 dniach nie bylo nic lepiej więc teraz ma biseptol:-(, mam nadzieje , że tak jak piszez bedzie dobrze, bo juz wymiekam , zreszta sam biedulek cierpi bo brzusio go boli, szkoda mi tylko , że od 1 września nie pojdzie do przedszkola tylko później:-(,no nic nie ma co sie uzalac tylko czekac na poprawę:tak:.
Martyna miłego dzionka , przepraszam , że tej płytki jeszcze nie dostarczyłam , ale pierw był maż i ciągle w rozjazdach a teraz od 3 tyg z ty paskudctwem walczymy , poprawie się obiecuje .
buziaki

Witamy się i my :)

kasia odpoczywajcie ile się da :-) Dzieci pewnie szczęśliwe :-)

ana trzymamy kciuki żeby Czaruś szybko wrócił do przedszkola :-)

ivi mi się wydaje,że będziecie mieli synka :-)

Ja jakaś zamulona jestem.Czekam teraz na tate,bo ma przyjechać zrobić nam światło w piwnicy,a z miłą chęcią bym gdzieś z domu wybyła.Ostatnio siedziałyśmy z Oliwią na plaży :-) i siedzenie w domu mi nie pasuje :baffled:
No nic idę wstawić pranie...

heyka lasencje

ja mam korbe, tez ciagle latam gdzies z Kluska :-pciagle na dworze -plazy ,nadia broi okropnie, chuligan i lobuz:no: rece opadaja alew przerwach taka slodka ze mozna ja zjesc

trzeba korzystac z cudnego slonca bo pewnie niedlugo spadnie snieg:baffled: wiec wybywamy na weekedzik do leby ,juz prawie spakowane,troche prowaintu i jutro z ranca SRUUUU:happy2:

d'milego mamuski :-D i do zobaczenia we wrzesniu:-p

Uuu, Anja, a ja jutro miałam być we Wrzeszczu z mężusiem i wpaść płytkę Ci dać...

No trudno, może znowu jakaś okazja się przydarzy.

2964_Bukiet%20kwiat%C3%B3w.jpg

Iza wszytskiego najlepszego z okazji rocznicy slubu.
my troszkę fruwamy, po plażach i lasach, więc sie za bardzo nie udzielam:-p ale pewnie nadrobię zaległości!

ana trzymam kciki, za Czarusia!!

anja, kasia: moiłego odpoczynku!!

miłego dnia Wam życzę!!

reklama
cholipa jutro ma byc oziembienie i temp 16-18 i ma padac z niedzilew lebie, za to we wtorek 25C:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
porazka,caly tydz w miescie na lekend sie chce skorzystac a tu dupa alechyba i tak pojedziemy:confused:

Do góry