Ej laski nie panikujmy!!! W koncu na wsi nie mieszkamy, jakos dojedziemy ;D Ja bede w czarnym, krotkim futerku i chyba w okluarch (moze zdaze kupic swieze soczewki???), a Mati w grafitowowo-bezowym wozku. Jak bedziecie widzialy zakrecona, niepewnie rozgladajaca sie babe- to dajcie jakis znak. Nie wiem, pokreccie noga w lewo czy takie tam ;D Zartuje oczywiscie- znajdziemy sie!!! Nie moge sie doczekac!!!
reklama
Kurde wyszlam ze smieciami i faktycznie napitala snieg.... Na balkonie mam 10 cm biala wartwe... jakby co to tak wygladamy. Nie mam lepszego zdjecia, na ktroym lepiej mnie widac a i w ogole to dopiero rano doszlam (SAMA!!!) do tego jak sie zdjecia wkleja. Banalnie proste, prawda ;D?
D
dawidowa
Gość
No właśnie Keterek,jest coraz gorzej!!!Jak ma tak całą noc padać jak teraz to wogóle marnie widzę to spotkanie I już jestem zła! Tak bardzo chcę się z wami zobaczyć,ale jakoś coraz czarniej to widzę :-[
Jakby co to jeszcze rano się zgadamy!O ile przez śnieżycę net nie zaginie,hehe
Jakby co to jeszcze rano się zgadamy!O ile przez śnieżycę net nie zaginie,hehe
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
dziewczyny ja pasuję
całą noc biegam do łazienki i wymiotuję już normalnie nie mam siły, głowa mi peka a zoladek mam przewrocony na lewa strone chyba 100 razy, postanowiłam ze teraz Wam napisze bo moze w dzien uda mi sie przespac
PRZEPRASZAM!!!
Mam jakies zaje@#$ste zatrucie
całą noc biegam do łazienki i wymiotuję już normalnie nie mam siły, głowa mi peka a zoladek mam przewrocony na lewa strone chyba 100 razy, postanowiłam ze teraz Wam napisze bo moze w dzien uda mi sie przespac
PRZEPRASZAM!!!
Mam jakies zaje@#$ste zatrucie
D
dawidowa
Gość
Ja chyba też pas Ciężko widzę pokonywanie tych zasp wózkiem.Aż jestem zla- nie miało kiedy napadać tylko właśnie dziś!!!!!!!!!!
Mam nadzieję,że może po nowym roku jakoś damy radę się umówić.Przynajmniej będę żyła taką nadzieją...
Edytko wracaj do żywych!Buziaczki :-*
Mam nadzieję,że może po nowym roku jakoś damy radę się umówić.Przynajmniej będę żyła taką nadzieją...
Edytko wracaj do żywych!Buziaczki :-*
Dziewczyny naprawde nie dacie rady??? Mnie tez przeraza ten snieg, ale do autobusu chyba jakos sie doczlapiemy? Kurde juz sie nastawilam na to spotkanie, a po Nowym Roku dupa, bo pracuje...
Dajcie znac jak sie Wam odwidzi. A co z reszta? Damayanti, Ikpi?
Dajcie znac jak sie Wam odwidzi. A co z reszta? Damayanti, Ikpi?
damayanti
Fanka BB :)
No i dupa
Jak już sobie zorganizowałam wszystko, to pogoda mi plany pochrzanila...
Wkurzają mnie nieraz te dojazdy
keterek, ja też rezygnuję... mam 40 km do Gdańska, nie będę ryzykować lądowania w rowie, bo u nas co chwilę śnieży za oknem, a droga ponoć też taka sobie
jejku, jaka jestem zła! tak się cieszyłam, że w końcu was poznam; nawet już aparat w torebkę spakowałam i sto innych rzeczy dla Kingi na wyprawę
Jak już sobie zorganizowałam wszystko, to pogoda mi plany pochrzanila...
Wkurzają mnie nieraz te dojazdy
keterek, ja też rezygnuję... mam 40 km do Gdańska, nie będę ryzykować lądowania w rowie, bo u nas co chwilę śnieży za oknem, a droga ponoć też taka sobie
jejku, jaka jestem zła! tak się cieszyłam, że w końcu was poznam; nawet już aparat w torebkę spakowałam i sto innych rzeczy dla Kingi na wyprawę
reklama
Podziel się: