reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

tak tak tak Martynko :) Mam rozumieć, że tez będziecie?:):)
Ja na wagę nie wchodzę do odwołania hahhaha
Ale mam ambitny plan, żeby zmienić coś w tym temacie, ale dopiero po Nowym Roku :) Sylwester na białej sali więc jakoś obleci:)

reklama
Dawidkowi gratulujemy pierwszego zabka!!!!

Ufffff... w koncu sie skonczyly te swieta!!! Mam normalnie dosc! Mati jest tak wypompowany, ze spalismy dzisiaj do 11.50!!!! No z przerwa o 6 na jedzenie i o 9.15- na zamiane lozeczka na loze mamy ;D

My jak na chwile obecna piszemy sie na spotkanie na 100%!!! Nie moge sie doczekac, by Was poznac!!!

Witam poświątecznie ;D
My na spotkanie piszemy się tak na 60%. Wstałam dziś z bolącym uchem i nie wiem, co z tego wyniknie. Jak mi przejdzie to będziemy. Wkleję jutro jakieś swoje zdjęcie to, o ile dotrzemy, łatwiej się poznamy :p

ja życzę spóźnione WESOŁYCH... po świętach ;D ;D ;D ;D

no i EWCIU dużo zdrówka i pociechy z Kubusia !!!

ja na spotkanko też się piszę... ale to uzależnione jest od mojego dziadka.... chce do mnie przyjechać ale nie wie dokładnei kiedy.... a że nie widział daaaaaaaawno Mikołaja, to niestety muszę się dostosować do niego
mam tylko nadzieję że czwartek ma zajęty... ;D

No to super!Mam nadzieję,że grono będzie tak liczne i nikt się nie wykruszy,a może i ktoś dołączy jeszcze!

Ciekawe kiedy Agula wraca i czy dołączy ???

U nas ciężki dzień- Dawid marudny jak jasna ... Chyba idzie następny ząbek,niech już wyjdzie i będzie spokojnie!!!!!!!!!!!!!!!

No żebyśmy jeszcze pogodę miały na spotkanie i miejsca było w Madisonie dla mamusiek na kawkę :)

Ewa wszystkiego Najlepszego z okazji imieninek i miłego urlopu z mężem :p Tylko nie wróćcie w 4!!!

Agnes czy dzidzia w święta raczyła się przedstawić osobiście ??? Czekamy na opowieści z odziałów,hehe!!!

No właśnie, co tam u Agnes? Czekamy na wieści :)
U nas nocki się coś psują ostatnio - kInga budzi sie i popłakuje, jak ją biorę do cycka. Jak zwykle, mąż mówi, że pewnie głodna i powinnam butle jej dać, ale w tym wieku to raczej się chyba usuwa nocne karmienia, a nie dodaje?? Mi tam sie wydaje, że jej sie pić chce, bo sama jak wstaję w nocy, o mam sucho w gardle i wodę piję. No i Kingula chwilami tak mi brzęczy brzydko, jak by chrypkę miała, ale to tylko wtedy, jak szaleje sobie... może to tak, jak z tym jej kaszlem - eksperymenty głosowe?

hejka

u nas tez nocki sie popsuly, zaczelo sie od Wigilii, jak mi obudizli Julcię do zdjęć o 22 i dziecko nie spalo do 23:30 !:(
dziś w nocy w ogóle był sajgon, ze 4 razy ją karmiłam:( a wczoraj w dzień spała może 30 minut :(
Chodzę dziś na rzęsach...

Agnes pewnie rozdwojona:) czekamy na wieści:)

Babki co z jutrzejszym spotkaniem ??? Jak będzie padał śnieg to też się spotykamy? Ja nie mam folii ochronnej na wózek i w sumie to nie wiem czy możemy spacerować z młodą wystawioną na jakieś opady? :laugh: Chyba , że zamiast spaceru od razu się umówimy w Madisonie na pogaduchy i kawcię?:) ;)

reklama
no to okiejos- jak bedzie padalo to sie umawiamy odrazu przy wejsciu do Madisona a jak nie bedzie to przy tym srebrnym drzewku jak mialo byc pierwotnie:)

Do góry