reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

tak tak tak Martynko :) Mam rozumieć, że tez będziecie?:):)
Ja na wagę nie wchodzę do odwołania hahhaha
Ale mam ambitny plan, żeby zmienić coś w tym temacie, ale dopiero po Nowym Roku :) Sylwester na białej sali więc jakoś obleci:)

reklama
Dawidkowi gratulujemy pierwszego zabka!!!!

Ufffff... w koncu sie skonczyly te swieta!!! Mam normalnie dosc! Mati jest tak wypompowany, ze spalismy dzisiaj do 11.50!!!! No z przerwa o 6 na jedzenie i o 9.15- na zamiane lozeczka na loze mamy ;D

My jak na chwile obecna piszemy sie na spotkanie na 100%!!! Nie moge sie doczekac, by Was poznac!!!

Witam poświątecznie ;D
My na spotkanie piszemy się tak na 60%. Wstałam dziś z bolącym uchem i nie wiem, co z tego wyniknie. Jak mi przejdzie to będziemy. Wkleję jutro jakieś swoje zdjęcie to, o ile dotrzemy, łatwiej się poznamy :p

ja życzę spóźnione WESOŁYCH... po świętach ;D ;D ;D ;D

no i EWCIU dużo zdrówka i pociechy z Kubusia !!!

ja na spotkanko też się piszę... ale to uzależnione jest od mojego dziadka.... chce do mnie przyjechać ale nie wie dokładnei kiedy.... a że nie widział daaaaaaaawno Mikołaja, to niestety muszę się dostosować do niego
mam tylko nadzieję że czwartek ma zajęty... ;D

No to super!Mam nadzieję,że grono będzie tak liczne i nikt się nie wykruszy,a może i ktoś dołączy jeszcze!

Ciekawe kiedy Agula wraca i czy dołączy ???

U nas ciężki dzień- Dawid marudny jak jasna ... Chyba idzie następny ząbek,niech już wyjdzie i będzie spokojnie!!!!!!!!!!!!!!!

No żebyśmy jeszcze pogodę miały na spotkanie i miejsca było w Madisonie dla mamusiek na kawkę :)

Ewa wszystkiego Najlepszego z okazji imieninek i miłego urlopu z mężem :p Tylko nie wróćcie w 4!!!

Agnes czy dzidzia w święta raczyła się przedstawić osobiście ??? Czekamy na opowieści z odziałów,hehe!!!

No właśnie, co tam u Agnes? Czekamy na wieści :)
U nas nocki się coś psują ostatnio - kInga budzi sie i popłakuje, jak ją biorę do cycka. Jak zwykle, mąż mówi, że pewnie głodna i powinnam butle jej dać, ale w tym wieku to raczej się chyba usuwa nocne karmienia, a nie dodaje?? Mi tam sie wydaje, że jej sie pić chce, bo sama jak wstaję w nocy, o mam sucho w gardle i wodę piję. No i Kingula chwilami tak mi brzęczy brzydko, jak by chrypkę miała, ale to tylko wtedy, jak szaleje sobie... może to tak, jak z tym jej kaszlem - eksperymenty głosowe?

hejka

u nas tez nocki sie popsuly, zaczelo sie od Wigilii, jak mi obudizli Julcię do zdjęć o 22 i dziecko nie spalo do 23:30 !:(
dziś w nocy w ogóle był sajgon, ze 4 razy ją karmiłam:( a wczoraj w dzień spała może 30 minut :(
Chodzę dziś na rzęsach...

Agnes pewnie rozdwojona:) czekamy na wieści:)

Babki co z jutrzejszym spotkaniem ??? Jak będzie padał śnieg to też się spotykamy? Ja nie mam folii ochronnej na wózek i w sumie to nie wiem czy możemy spacerować z młodą wystawioną na jakieś opady? :laugh: Chyba , że zamiast spaceru od razu się umówimy w Madisonie na pogaduchy i kawcię?:) ;)

reklama
no to okiejos- jak bedzie padalo to sie umawiamy odrazu przy wejsciu do Madisona a jak nie bedzie to przy tym srebrnym drzewku jak mialo byc pierwotnie:)

Do góry