reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Tak, to srebrne drzewko jest za Lotem, w tym ciagu kamienic miedzy Zbrojownia a Zlota Brama. Mam nadzieje, ze bedzie pogoda ::) Bede na pewno z Matim, ale na 10 mam jeszcze korki, wiec moge sie troche spoznic... Bede Was szukala w Medisonie ;D

Kto jeszcze bedzie????

My oczywiście bedziemy,no chyba,że nas zasypie po kolana,to się z domu nie ruszę.Pisałam do Aguli,ale jest jeszcze u rodziców i niestety nie zdązy się z nami spotkać.

Ikpi jak tam ucho? Będziesz ?

Tak dla pewności dla nieznających mnie,będę w błękitnym płaszczu z Roanem w kratę(wózkiem).

Kurcze ale dziś zmarzłam na spacerze!Trzeba się jutro opatulić porządnie!Temp. odczuwalna to jakieś -10st!

Damayanti drzewko jest właśnie tam gdzie piszesz.

U nas ząbkowanie na całego.Widać już lewą jedyneczkę,ale jeszcze się nie przebiła :( Mam nadzieję,ze to już lada chwila!

Ucho już całkiem dobrze ;D Jeśli pogoda mnie nie przestraszy to będziemy :) Jakby co, to bedę w niebieskim kożuszku z beżowym wózkiem. Może jeszcze zdąże wkleić zdjęcie :)

Właśnie oglądałam pogodę i trochę straszą śniegami - zobaczymy, jak będzie, jak nas zasypie, to nie dojedziemy, ale jak na razie to potwierdzam, że będziemy :)
Kinga w oliwkowym wózku Tako, ja w beżowym płaszczu.

A ja też bym chciała... ale nie mogę :( Kurcze, małej nie mam z kim zostawić a do Gdańska trochę daleko z Chylonii z Małą "pod pachą"... Ale jakby co... to piszę się na następny raz ;D Pozdrawiam

no to umawiamy się ze jak o 12 bedzie padalo to spotykamy sie przy wejsciu do Madisona w srodku a jak nie bedzie to pod drzewkiem. Dzis w prognozie pogody straszyli ze caly dzien ma padac wiec prawdopodobnie bedzie wersja madison :) Ale jeszcze moze postaramy sie jutro skrzyknac na BB ?:)

Chyba wszędzie sypie :( Jak już wspomniałam,o ile nie będzie śniegu po kolana to będziemy.Będę jechać tramwajem,więc mam nadzieję,ze jakoś się dotracham!Ale już na pewno nie będę podciągać wózka po podjazdach w tunelu, o nie!Przez ten błędnik to trochę mi na około będzie,jeśli wyjdzie wersja Madisona,ale damy radę!!!Patrzcie,normalnie jak na złość- na święta śnieg się roztopił,a teraz jak mamy się spotkać,to nas zasypie >:D

Ikpi czy twoja córcia nosi jeszcze rozmiar 68?

Emih szkoda,ale wcale ci się nie dziwię,masz kawał drogi!Zapomniałam już jak wygląda miesięczne maleństwo i z chęcią zobaczyłabym Kasię!

reklama
ja cie kręcę, byłam w Auchan na zakupach i wracałam po obwodnicy 50km/h. Ale pogoda... Śnieg prosto w nos sypie i świata nie widać. Chyba rzeczywiście stanie na Madisonie jak tak dalej pójdzie.
Dawidowa - tak, Majka nosi jeszcze 68 :)

Do góry