reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej,

ja tylko na chwilkę

Zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia, dużo szczęścia ii radości, pomyślności i słodkości. Spełnienia marzeń i samych sukcesów w życiu.

Merka z Lenką

reklama
Kochane: pogodnych, słonecznych świąt, absolutnie wyjątkowej atmosfery przy wigilijnym stole, przespanych nocek, więcej czasu i bezbolesnego wychodzenia ząbków :)

Moje Kochane mamuśki: Zdrowych,miłych,zabawnych,śmiesznych,uciesznych,smakowitych,pachnących,rodzinnych i przytulnych Świąt Bożego Narodzenia życzą Ola z Dawidkiem!!!

P.S. Wielkiego wora prezentów również dla Was  :laugh:

Wszystkim mamusiom zyczę zrdowych, szczęśliwych i najbardziej radosnych(ze względu na kruszynki)Świąt i Szczęsliwego Nowego Roku :D
ador0045.gif
ador0034.gif

Hej dziewczynki!
I już prawie po świętach! Przepraszam, że nie złozyłam Wam prędzej życzenia, ale jakoś czasu zabrakło, komputer obchodziłam wielkim łukiem, co by nie uśiąść, bo z niczy się nie wyrabiam. Więc moje kochanewesołego po świętach ;)
U nas swięta super minęły, znów czuję wspaniałą atmosferę świąt a to dzięki Kubulkowi. Sama się też czuję jak małe dziecko i z niecierpliwością wyczekiwałam momentu pjawienia się pierwszej gwaizdki. Wigilię spędzilismy najpierw u teściów, a później pojechaliśmy do moich rodziców, gdzie zostaliśmy na noc. Kubus zawzięcie trenuje raczkowanie i cały czas próbuję pupe jak najwyżej podnieść.
Co do spotkanka to nie wiem czy mi sie uda. Bo mój mężulek ma urlop cały tydzień i nie wiem czy poprostu gdzieś nie wybędziemy z domku. Jutro na cały dzien jedziemy do Bodgyszczy do przyjaciół, gdzie koleżanka jest w 5 miesiącu ciązy.
Emih cieszę się, że z Twoją Kasieńką jest wszystko dobrze- widać marzenia spełniają się na święta.
A to tak skrótowo nasze święta

Kubuś z prababcią
dsc004542ne.jpg

z mama i babcią
dsc004597oy.jpg

dsc004634cx.jpg

dsc004665ea.jpg

Zmeczyłem sie- chwilka odpoczynku z butelką
dsc004698pm.jpg

Z gwiazdorem, którego wcale się nie bał
dsc004760uk.jpg

dlaczego ten mój kuzynek tak boi się gwaizdora- przecież on jest taki fajny
dsc004792jc.jpg

Bartuś dostał nowy tor- a najwięcej uciechy miał mój tatuś
dsc004946hn.jpg

Ale fajny bebenek dostałem- ciekawe co na to mama powie :lol:
dsc004953zx.jpg

W końcu tata da mi się troszkę pobawić samochodzikami
dsc004993bz.jpg

mama
dsc005033yi.jpg

wspólne koledowanie- mame zmusili do wyciagnięcia antyku i grania
dsc005142ph.jpg

dzieci dostały zabawkę :lol:
dsc005155hb.jpg

Kubulek w swojej nowej bryce
dsc005210uu.jpg

troszke Was zarzucilismy zdjęciami :lol:

Ewa super foty!!!Jaka elegancka mamuśka!Może i ja coś wkleję jak zrzucimy zdjęcia.Póki co nadal świętujemy,bo są dziś urodziny Marcina,no i Dawidek zrobił mu prezent- wyrżnęła się prawa jedyneczka!!!Może jeszcze nie cała,ale już ją widać i troszkę czuć!!!Ale biedactwo moje męczyło się wczoraj cały dzień i wieczorem.Płakał przez sen co pół godziny,nie budził się,ale zanosil się strasznie i tylko cyc go uspokajał.Przed północą dałam mu Panadol spał już do 9:30!

To co ze spotkaniem ??? Kto się pisze na pewno? Czwartek,Targ Węglowy godz.12.

Witamy z Julią poświątecznie :):):) :-* :-* i dziękujemy Wszystkim koleżankom za życzenia świąteczne :)

Ja teraz wpadam na króciutko, żeby napisać Oli, że my oczywiście będziemy w czwartek na spotkaniu, chyba, żeby coś miało się zepsuć ze zdrówkiem małej, ale takiego wariantu poprostu nie zakładam :):):):)
Kto jeszcze będzie ?????

I jeszcze słówko do Ewy - spóźnione życzenia imieninowe i chciałam Ci napisać, że jak zwykle wyglądasz przeuroczo!!:):):)

Ciekawe co z Agnes ?:)

Extra fotki, Ewa :) I wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-*

I my też piszemy się na spotkanie :) tylko że u nas to tak na 80%....
Gratulujemy Dawidkowi ząbka :)

Jejku, jak fajnie, nic nie trzeba robić - żarcia w bród, posprzatałam wczoraj po gościach zaraz, normalnie luz blues, jak dawno nie było...

a taką minę miała moja córcia, jak jej prezenty otwierałyśmy ;)
p1010121a4qn.jpg

reklama
Do góry