reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Hej,

ja tylko na chwilkę

Zdrowych, spokojnych świąt Bożego Narodzenia, dużo szczęścia ii radości, pomyślności i słodkości. Spełnienia marzeń i samych sukcesów w życiu.

Merka z Lenką

reklama
Kochane: pogodnych, słonecznych świąt, absolutnie wyjątkowej atmosfery przy wigilijnym stole, przespanych nocek, więcej czasu i bezbolesnego wychodzenia ząbków :)

Moje Kochane mamuśki: Zdrowych,miłych,zabawnych,śmiesznych,uciesznych,smakowitych,pachnących,rodzinnych i przytulnych Świąt Bożego Narodzenia życzą Ola z Dawidkiem!!!

P.S. Wielkiego wora prezentów również dla Was  :laugh:

Wszystkim mamusiom zyczę zrdowych, szczęśliwych i najbardziej radosnych(ze względu na kruszynki)Świąt i Szczęsliwego Nowego Roku :D
ador0045.gif
ador0034.gif

Hej dziewczynki!
I już prawie po świętach! Przepraszam, że nie złozyłam Wam prędzej życzenia, ale jakoś czasu zabrakło, komputer obchodziłam wielkim łukiem, co by nie uśiąść, bo z niczy się nie wyrabiam. Więc moje kochanewesołego po świętach ;)
U nas swięta super minęły, znów czuję wspaniałą atmosferę świąt a to dzięki Kubulkowi. Sama się też czuję jak małe dziecko i z niecierpliwością wyczekiwałam momentu pjawienia się pierwszej gwaizdki. Wigilię spędzilismy najpierw u teściów, a później pojechaliśmy do moich rodziców, gdzie zostaliśmy na noc. Kubus zawzięcie trenuje raczkowanie i cały czas próbuję pupe jak najwyżej podnieść.
Co do spotkanka to nie wiem czy mi sie uda. Bo mój mężulek ma urlop cały tydzień i nie wiem czy poprostu gdzieś nie wybędziemy z domku. Jutro na cały dzien jedziemy do Bodgyszczy do przyjaciół, gdzie koleżanka jest w 5 miesiącu ciązy.
Emih cieszę się, że z Twoją Kasieńką jest wszystko dobrze- widać marzenia spełniają się na święta.
A to tak skrótowo nasze święta

Kubuś z prababcią
dsc004542ne.jpg

z mama i babcią
dsc004597oy.jpg

dsc004634cx.jpg

dsc004665ea.jpg

Zmeczyłem sie- chwilka odpoczynku z butelką
dsc004698pm.jpg

Z gwiazdorem, którego wcale się nie bał
dsc004760uk.jpg

dlaczego ten mój kuzynek tak boi się gwaizdora- przecież on jest taki fajny
dsc004792jc.jpg

Bartuś dostał nowy tor- a najwięcej uciechy miał mój tatuś
dsc004946hn.jpg

Ale fajny bebenek dostałem- ciekawe co na to mama powie :lol:
dsc004953zx.jpg

W końcu tata da mi się troszkę pobawić samochodzikami
dsc004993bz.jpg

mama
dsc005033yi.jpg

wspólne koledowanie- mame zmusili do wyciagnięcia antyku i grania
dsc005142ph.jpg

dzieci dostały zabawkę :lol:
dsc005155hb.jpg

Kubulek w swojej nowej bryce
dsc005210uu.jpg

troszke Was zarzucilismy zdjęciami :lol:

Ewa super foty!!!Jaka elegancka mamuśka!Może i ja coś wkleję jak zrzucimy zdjęcia.Póki co nadal świętujemy,bo są dziś urodziny Marcina,no i Dawidek zrobił mu prezent- wyrżnęła się prawa jedyneczka!!!Może jeszcze nie cała,ale już ją widać i troszkę czuć!!!Ale biedactwo moje męczyło się wczoraj cały dzień i wieczorem.Płakał przez sen co pół godziny,nie budził się,ale zanosil się strasznie i tylko cyc go uspokajał.Przed północą dałam mu Panadol spał już do 9:30!

To co ze spotkaniem ??? Kto się pisze na pewno? Czwartek,Targ Węglowy godz.12.

Witamy z Julią poświątecznie :):):) :-* :-* i dziękujemy Wszystkim koleżankom za życzenia świąteczne :)

Ja teraz wpadam na króciutko, żeby napisać Oli, że my oczywiście będziemy w czwartek na spotkaniu, chyba, żeby coś miało się zepsuć ze zdrówkiem małej, ale takiego wariantu poprostu nie zakładam :):):):)
Kto jeszcze będzie ?????

I jeszcze słówko do Ewy - spóźnione życzenia imieninowe i chciałam Ci napisać, że jak zwykle wyglądasz przeuroczo!!:):):)

Ciekawe co z Agnes ?:)

Extra fotki, Ewa :) I wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-*

I my też piszemy się na spotkanie :) tylko że u nas to tak na 80%....
Gratulujemy Dawidkowi ząbka :)

Jejku, jak fajnie, nic nie trzeba robić - żarcia w bród, posprzatałam wczoraj po gościach zaraz, normalnie luz blues, jak dawno nie było...

a taką minę miała moja córcia, jak jej prezenty otwierałyśmy ;)
p1010121a4qn.jpg

reklama
Do góry