reklama
D
dawidowa
Gość
Moje Kochane mamuśki: Zdrowych,miłych,zabawnych,śmiesznych,uciesznych,smakowitych,pachnących,rodzinnych i przytulnych Świąt Bożego Narodzenia życzą Ola z Dawidkiem!!!
P.S. Wielkiego wora prezentów również dla Was :laugh:
P.S. Wielkiego wora prezentów również dla Was :laugh:
agnes.kol
Fanka BB :)
Wszystkim mamusiom zyczę zrdowych, szczęśliwych i najbardziej radosnych(ze względu na kruszynki)Świąt i Szczęsliwego Nowego Roku
Hej dziewczynki!
I już prawie po świętach! Przepraszam, że nie złozyłam Wam prędzej życzenia, ale jakoś czasu zabrakło, komputer obchodziłam wielkim łukiem, co by nie uśiąść, bo z niczy się nie wyrabiam. Więc moje kochanewesołego po świętach
U nas swięta super minęły, znów czuję wspaniałą atmosferę świąt a to dzięki Kubulkowi. Sama się też czuję jak małe dziecko i z niecierpliwością wyczekiwałam momentu pjawienia się pierwszej gwaizdki. Wigilię spędzilismy najpierw u teściów, a później pojechaliśmy do moich rodziców, gdzie zostaliśmy na noc. Kubus zawzięcie trenuje raczkowanie i cały czas próbuję pupe jak najwyżej podnieść.
Co do spotkanka to nie wiem czy mi sie uda. Bo mój mężulek ma urlop cały tydzień i nie wiem czy poprostu gdzieś nie wybędziemy z domku. Jutro na cały dzien jedziemy do Bodgyszczy do przyjaciół, gdzie koleżanka jest w 5 miesiącu ciązy.
Emih cieszę się, że z Twoją Kasieńką jest wszystko dobrze- widać marzenia spełniają się na święta.
A to tak skrótowo nasze święta
Kubuś z prababcią
z mama i babcią
Zmeczyłem sie- chwilka odpoczynku z butelką
Z gwiazdorem, którego wcale się nie bał
dlaczego ten mój kuzynek tak boi się gwaizdora- przecież on jest taki fajny
Bartuś dostał nowy tor- a najwięcej uciechy miał mój tatuś
Ale fajny bebenek dostałem- ciekawe co na to mama powie :lol:
W końcu tata da mi się troszkę pobawić samochodzikami
mama
wspólne koledowanie- mame zmusili do wyciagnięcia antyku i grania
dzieci dostały zabawkę :lol:
Kubulek w swojej nowej bryce
troszke Was zarzucilismy zdjęciami :lol:
I już prawie po świętach! Przepraszam, że nie złozyłam Wam prędzej życzenia, ale jakoś czasu zabrakło, komputer obchodziłam wielkim łukiem, co by nie uśiąść, bo z niczy się nie wyrabiam. Więc moje kochanewesołego po świętach
U nas swięta super minęły, znów czuję wspaniałą atmosferę świąt a to dzięki Kubulkowi. Sama się też czuję jak małe dziecko i z niecierpliwością wyczekiwałam momentu pjawienia się pierwszej gwaizdki. Wigilię spędzilismy najpierw u teściów, a później pojechaliśmy do moich rodziców, gdzie zostaliśmy na noc. Kubus zawzięcie trenuje raczkowanie i cały czas próbuję pupe jak najwyżej podnieść.
Co do spotkanka to nie wiem czy mi sie uda. Bo mój mężulek ma urlop cały tydzień i nie wiem czy poprostu gdzieś nie wybędziemy z domku. Jutro na cały dzien jedziemy do Bodgyszczy do przyjaciół, gdzie koleżanka jest w 5 miesiącu ciązy.
Emih cieszę się, że z Twoją Kasieńką jest wszystko dobrze- widać marzenia spełniają się na święta.
A to tak skrótowo nasze święta
Kubuś z prababcią
z mama i babcią
Zmeczyłem sie- chwilka odpoczynku z butelką
Z gwiazdorem, którego wcale się nie bał
dlaczego ten mój kuzynek tak boi się gwaizdora- przecież on jest taki fajny
Bartuś dostał nowy tor- a najwięcej uciechy miał mój tatuś
Ale fajny bebenek dostałem- ciekawe co na to mama powie :lol:
W końcu tata da mi się troszkę pobawić samochodzikami
mama
wspólne koledowanie- mame zmusili do wyciagnięcia antyku i grania
dzieci dostały zabawkę :lol:
Kubulek w swojej nowej bryce
troszke Was zarzucilismy zdjęciami :lol:
D
dawidowa
Gość
Ewa super foty!!!Jaka elegancka mamuśka!Może i ja coś wkleję jak zrzucimy zdjęcia.Póki co nadal świętujemy,bo są dziś urodziny Marcina,no i Dawidek zrobił mu prezent- wyrżnęła się prawa jedyneczka!!!Może jeszcze nie cała,ale już ją widać i troszkę czuć!!!Ale biedactwo moje męczyło się wczoraj cały dzień i wieczorem.Płakał przez sen co pół godziny,nie budził się,ale zanosil się strasznie i tylko cyc go uspokajał.Przed północą dałam mu Panadol spał już do 9:30!
To co ze spotkaniem ??? Kto się pisze na pewno? Czwartek,Targ Węglowy godz.12.
To co ze spotkaniem ??? Kto się pisze na pewno? Czwartek,Targ Węglowy godz.12.
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Witamy z Julią poświątecznie :-* :-* i dziękujemy Wszystkim koleżankom za życzenia świąteczne
Ja teraz wpadam na króciutko, żeby napisać Oli, że my oczywiście będziemy w czwartek na spotkaniu, chyba, żeby coś miało się zepsuć ze zdrówkiem małej, ale takiego wariantu poprostu nie zakładam
Kto jeszcze będzie ?????
I jeszcze słówko do Ewy - spóźnione życzenia imieninowe i chciałam Ci napisać, że jak zwykle wyglądasz przeuroczo!!
Ciekawe co z Agnes ?
Ja teraz wpadam na króciutko, żeby napisać Oli, że my oczywiście będziemy w czwartek na spotkaniu, chyba, żeby coś miało się zepsuć ze zdrówkiem małej, ale takiego wariantu poprostu nie zakładam
Kto jeszcze będzie ?????
I jeszcze słówko do Ewy - spóźnione życzenia imieninowe i chciałam Ci napisać, że jak zwykle wyglądasz przeuroczo!!
Ciekawe co z Agnes ?
damayanti
Fanka BB :)
Extra fotki, Ewa I wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-*
I my też piszemy się na spotkanie tylko że u nas to tak na 80%....
Gratulujemy Dawidkowi ząbka
Jejku, jak fajnie, nic nie trzeba robić - żarcia w bród, posprzatałam wczoraj po gościach zaraz, normalnie luz blues, jak dawno nie było...
a taką minę miała moja córcia, jak jej prezenty otwierałyśmy
I my też piszemy się na spotkanie tylko że u nas to tak na 80%....
Gratulujemy Dawidkowi ząbka
Jejku, jak fajnie, nic nie trzeba robić - żarcia w bród, posprzatałam wczoraj po gościach zaraz, normalnie luz blues, jak dawno nie było...
a taką minę miała moja córcia, jak jej prezenty otwierałyśmy
reklama
Podziel się: