Marta jakoś nie zrobił na mnie wrażenia nowy klif , duzo sklepów to fakt ,ale nie dla mnie
, ale zmiany duże to napewno, czekam jednak na otwarcie jednego sklepu z ciuszkami dla dzieci, myslałam , że otworzyli bo jak byłam w N to szukali menadżera do tego salonu...he he, ale ogłoszenie już nie aktualne:-(.My wczoraj buszowalismy między 18 a 20, a ty;-) i spotklaismy Twoją imienniczke
od Michasi!
Marta nie martw się z tym jedzeniem to tak jest ...ja tez wychodzilam z siebie, nic tylko sie uzbroic w cierpliwośc:-(, ale ja od poczatku zachecalam go do samodzielnego jedzenia plastikowe łyżki widelce czy tez silikonowe i niby sobie tam gmerał ,a le ja go karmilam..efekt koszmarny
Martynka ja juz nie jeżdze do kamienia tam sa tłumy ....mi konkretnie chodzi o fajna miejscówke , gdzie możan wybrac sie na kilka dni z dzieckiem , bez nudy i nie z jakims obskurnym domku, ale za przystepną cene..hi hi ale wymagania co
.przejrze poprzednie stronki...
Kasia w końcu gdziezladowaliscie ...może ty mi coś jeszcze polecisz
My dzisiaj po urzędach w pucku biegalismyale burdelos maja , nie mogla znależc naszych dokumentów, na pozwolenie mamy jeszcze czekac 10 tygodni
.potem , żeby sie odstresowac chcielismy pojechac na rybke gdzieś za Karwie , przy jastrzębiej g. złapalismy gume...masakra...jeszcze deszcz zaczął padac i maz wymieniał koło w deszczu
.dzien do bani
.
A Iza kiedy wraca???
Cris jeśli chodzi o stronke z fryzurkami to :
Fryzury Krótkie włosy