reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Andzia za jakis czas bedziesz z nami BB-ciotkami na spacerki chodzic z wózeczkami :-)

cześć kochane:)
andzia - tulam mocno!! niesamowicie Cię podziwiam :tak:

U nas przeszły 2 burze.. i chyba zbiera się na kolejną.. Z tych zmian ciśnienia aż głowa mnie zaczeła boleć i kurcze ćmi... mam nadzieje że szybko przejdzie...:-(

Ja po styczniu też chciałabym dołączyć do spacerujących BBciotek!!:-D:-D

reklama
andziaa zawdzięczam coś Antosi,ale o tym może kiedyś pogadamy :-) Mam już wózek z którym wejdę do skmki więc może jak już dojdziesz do siebie po porodzie to Was odwiedzimy :-) Jak będzie miała na imię Twoja córeczka??

Martynka Ty masz coś do odebrania.Może wpadniesz któregoś dnia na drugie śniadanie albo obiad?Jakby jeszcze któraś byłą chętna to zapraszam :-)

ivi na spacerki to już teraz możesz z nami śmigać :-) Ja jak kupiliśmy wózek dla Oliwki to za każdym razem miałam straszną ochotę wyjść z nim na dwór żeby się przejść,ale z pustym wózkiem to tak głupio było jeździć :-p

minka i bardzo dobrze,że Robert się sprzeciwił:tak:

Cris jak wakacje??

ana a co tam u Was?Jak trampolina?

Ciekawe jak tak Iza pisałam smska,ale pewnie sobie rodzinnie odpoczywają i nie ma czasu :-)

U nas znowu leje.Dobrze chociaż,że burzy nie ma,bo się boje.To co dzisiaj było to jakaś masakra lało wiało grzmiało błyskało...
Dzisiaj zakończyliśmy skręcanie szafy z ikei :-) i w końcu w domu zrobił się należyty porządek.Teraz troszkę popracuje i kąpu kąu i spać...

Miłej nocki

Ostatnia edycja:
Ale sie rozkręciło:-Dtroche mnie nie było i juz sie rozpisałyście;-)
ale z tą pogoda masakra w nocy tez okropna burza, jeszcze nie wychodzilam z domku , ale mam nadzieje, że nie ma żadnych szkód:-p. co do trampoliny to w jutro wraca mój mąż więc niech on ja odbierze i dalej sie martwi:sorry:. ja czoraj walczyłam i smigałam na miotle , mopie ....wszystko wylizane :laugh2:, żeby nie było , że nic nie robilam:-D, dzisiaj przy garach , cos upichce na powitanko , napewno bedzie chcial cos w stylu bigos albo żur:eek: jak nie kaszankę:laugh2:.Cezary jakiś bardziej czujny sie zrobił , nie odstępuje mnie na krok:wściekła/y:.....normalnie wszędzie jak ogonek, przypuszczam , że to zwiazane z przyjazdem tatuska.
Marta fajnie , że juz masz lekki wozek, w koncu troche lepiej sie mozna poruszac , co nie :tak::happy:.
Minka to idzie ku lepszemu :-p.
Martynka widizałam twojego lubego na oblużu, he he nie skarże:-D.
a gdzie sie podziała Mamam w boju:confused2:

ivi na spacerki to już teraz możesz z nami śmigać :-) Ja jak kupiliśmy wózek dla Oliwki to za każdym razem miałam straszną ochotę wyjść z nim na dwór żeby się przejść,ale z pustym wózkiem to tak głupio było jeździć :-p

my dziś cały czas szalejemy z kuchnią... także też mamy bałagan niezły w domu....

Na spacerki - chętnie, jak tylko będzie to możliwe ;-)
A kiedy wózek kupiliście? w którym miesiącu? :-)

U nas pogoda beznadziejna:-(głowa mnie boli :-(humor do bani....:-:)-(

witam:-)

jestem, jestem tylko, że ciągle gdzieś jeździmy, więc czuytam na bieżąco, ale z pisaniem już gorzej:zawstydzona/y: my w piątek oddaliśmy Ritę do babci i do poniedziałku jesteśmy z samymi chłopakami:-) no i stał się cud, bo Emuśnam śpi do 10:szok:już drugi raz z rzędu:szok::eek::-)więc, to Rita skubana się wcześniej budzi, bo u babci o 6 już na nogach jest, Antoś tradycyjnie trzyma się swojego schematu i wstaje o 6:wściekła/y:także ja za bardzo sięnie wyspie:crazy: ale za to akcja "butelka" idzie coraz lepiej i na wieczór daję kaszkę a potem butlę, w nocy jest problem, bo jak daję mu mleko w butli, to się chłopak drze jakbym nim o ścianę rzucała:baffled::confused2::wściekła/y::crazy::szok::no:
okropna dziś pogoda... może i tak gdzieś się wybierzemy, póki co śniadanko musimy zjeść:-p

marciag: jeśli możesz mi wyjawić czym się zajmujesz?? bo właśnie myślę o jakimś przeciewzięciu, żeby dostAĆ DOTACJĘ Z u.e. jak byś miała chwilkę i ochotę to napisz mi proszę na P.W:tak:będę wdzięczna, bo szukam natchnienia... mam 1 pomysł, ale to póki co odległa sprawa:sorry:

ana: to się teraz nacieszysz mężulkiem:tak: u mnie Antoś całymi dniami wisi mi na nodze, a ja fioła dostaje:wściekła/y:

andzia: pamiętam:-)buziaki dla Was i dla brzusia:laugh2:

martyna:jak tam Twój raczek??

iza: miłego wyjazdu:rofl2:

minka: to duży krok, oby było więcej takich decyzji, trzymam za Was kciuki:tak:

ivi: trzymaj siędzielnie!!!!

anja: jak Nadia?? no i wasze przygotowania??

dziuba: gdzie jesteś???

wczoraj zakupiliśmy dla Antosia jeździk hipopotama, który zjada klocki i dziś już dzielnie maszeruje, więc chyba za niedługo zacznie chodzić;-)i się skończy spokój, bo będę miała 3 nawałnice w domku:eek:

spadam już , życzę wszystkim miłego dnia;-):-)

O pogoda się zepsuła to ruch na forum się zrobił :-)
My wczoraj zostawilismy małego u dziadków, a sami bylismy u kolezanki na urodzinach, a potem mielismy czas dla siebie, bez obawy że mały się obudzi :-) he he, dzisiaj jestem padnieta, ale zaraz ogarniam troche mieszkanie, potem do sklepu jedziemy i po dziecko do tesciow, a w drodze powrotnej po nasze psie dziecko do mojej mamy :-) hi hi

Marta pamietam pamietam :-) Umówimy się jakoś w tygodniu :-)

Ana kiedy go widziałas :-)??

Cris Rafał raczkuje już po całym domu, dalej tak koslawo na stopie i kolanie, hehe. Wczoraj dorwał moje buty na korytarzu, poszedł sobie do kuchni gdzie wsadził reke w psią miche, wylał mu wode, potem był w łazience, wiec mamuska ma bieganie po całym domu. Do tego wszedzie gdzie sie da, czyli o meble, łozko itd sobie wstaje na nozki i trzymajac sie ladnie idzie, a nagle sie probuje puszczac wiec musze asekurowac... Wiec ja juz sobie spokojnie nie posiedze :-D Do tego zabawki go w ogóle nie interesują, tylko wszystko co w domu... Bede musiała chyba zrobic jakas zapore do kuchni, bo juz wyczaił ze tam fafika miski i biega do nich cały czas, zeby popluskac sie w jego wodzie...

Ostatnia edycja:
hej ,ale mnie ta pogoda usypia:eek:, i głowa pęka ....
Cris pomysłów multon ..he he jak u mnie ale nic z tym nie robie:no::baffled:.
Martynka kolo złotej jesieni cos przy samochodzie działał:-p.

my w 4miesiacu ciązy bo trafiliśmy na mega okazję ;-)

wow :-DNam może uda się kupić łóżeczko tak wczesnie bo też pilnujemy jednej "mega okazji" ;-)

ivi: trzymaj siędzielnie!!!!
dzięki! Głowa wreszcie sie uspokoiła. Podziwiam Cię kobieto!! a jeszcze jak Antoś zacznie chodzić to na prawdę oczy dookoła głowy mogą niewystarczyć...
Ja się nie mogę doczekać chociaż jednego tuptającego maleństwa... :tak::tak:

reklama
ivi my kupiliśmy wózek pod koniec października i myślę,że był to odpowiedni czas.Ja pod koniec ciąży już ledwo się poruszałam miałam taki wielki brzuch,a poza tym zimną dla mnie wyjścia na dwór to cała wyprawa była.Rajstopy- w domu ich nie nosiłam,spodnie itp.No i na koniec to już miałam problem z ubraniem butów,a w kurtkę się dopinałam tylko jak byłam na czczo :-) Teraz wózek sprzedajemy,bo mieszkamy na 2 piętrze i było mi za ciężko tj kręgosłup już mi wysiadał

Cris napiszę Ci wszystko jak będę mieć dłuższą chwilkę :-)

A my mamy już drugiego ząbka :-)
Zmykam przygotować Oliwkę do kąpieli
Później zajrzę...

Do góry