reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Minka- dziekujemy, bylo super:tak:

zajechalismy jeszcze do ikei, nadi miala juz total fulla, oblala sie cala soczkiem jabkowym,nic jesc nie chciala caly dzien, brudna klejaca zasnela w samochodzie.

teraz czysciutka jak aniolek spi sobie slodko :tak:

bardzo przepraszamy wszytkich poszkodowanych przez mojego malego boksera:-(

lukasz sie pytal w ktorym momencie popelnilismy blad, no ... pewnie w momencie zaplodnienia:-D:-)

pozdr

reklama
Kobitki kochane!

Ja się żegnam na około tydzień, jutro rano wyjeżdżamy na drugi koniec Polski, dziś pakowanie ostateczne.
Normalnie spać chyba nie będę mogła ze zniecierpliwienia :-D

Bądźcie grzeczne i wspomnijcie mnie czasem co bym miała czkawkę :-p

Iza no to miłego wypoczynku :-)
My chyba w tym roku nigdzie nie wyjedziemy... :-( Znaczy 1 sierpnia na to wesele jedziemy, wiec moze zostaniemy tam kilka dni... Ale nie wiem...
A mi Rafał zaczął raczkowac po całym domu i mam oczy w koło głowy i biegam za nim, bo wszedzie wstaje... Zaraz wstawiam mu zupke na obiadek, a na spacerek pojedziemy pozniej :-)

A to Rafała prezenty na chrzest :biggrin2:
KRZESEŁKA MAJA - AŻ 4 KOLORY - SUPERPROMOCJA ! (684072844) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻECZ. BABY DREAMS SIMPLE OTW. BOK - PROMOCJA (685537801) - Aukcje internetowe Allegro
SPACER. PARASOLKA BABY DESIGN JET -WAŻY TYLKO 7kg (677289023) - Aukcje internetowe Allegro

FONTANNA Z PIŁECZKAMI gratisy -wysyłka 8,50zł (686609481) - Aukcje internetowe Allegro

Mielismy dla niego z chrztu 1500zł, 1000 wydalismy, a 500 odłoze mu na jakąś ksiazeczke albo cos z tym rodzaju :biggrin2: Tak bym nie kupiła gdyby nie ten chrzest... Na szczescie goscie sypneli kaska i moglismy sami powybierac co sie przyda :biggrin2:

Gratulacje dla Oliwki :-)
Rafałkowi idą czwórki dolne i mam juz go dosc, do południa jest ok, ale popołudniu i pod wieczór koszmar... Żel działa na 3 min :-(

Ale tu przestoj... Masakra...

Dzisiaj mija rok...
Pamiętamy...
Modlimy się...

To dla Antosi...

index.php

Czesc kochane :-)
Ale tu cisza :-( Gdzie wy sie podziewacie ?? Patryk pojechał do rodziców, wiec małego mu wcisnełam, zeby Rafał nie zapomniał ze ma dziadków :-) he he, ja ide wieszac jedno pranko i wstawic drugie, potem chyba pojedziemy na jakies zakupy. Mielismy dzisiaj małego zostawic u tesciow na noc, ale matka idzie na nocke... ehhh

A ja wróciłam przed chwila na forum do wydarzen sprzed roku i znów płakałam :-( To strasznie dziwne zeby zdrowe dziecko, cała ciaza wszystko ok, nagle urodziło sie martwe :-( Straszne :-(
[*] dla małej iskiereczki

A Ty Andziu dbaj o siebie :-) Za około 3tygodnie widze masz juz termin porodu, wiec trzymam kciuki. Juz niedługo bedziesz tulic swoje malenstwo.
Ps. Szkoda ze do nas juz nie zagladasz, a widze ze na innych watkach piszesz :-(

Jestem i ja :) wieczorkem wrocilismy od mojej mamy :) super odpoczełam i znowu nabrałam siły ku mojremu zaskoczeniu Konrada jednak nie ma :-) pierwszy raz Robert sprzeciwił się synkowi i jego matce :tak:

Dziekuje kochane za pamiec... Az dziwne jak ten czas szybko zlecial, doslownie przeciekl mi przez palce...
Marciaag widze ze czesto zapalasz swiatelka na epitafium Antosi- to mile, ze pamietasz o naszym Aniolku...

My dzis o dziwo nie mamy az tak podlych nastrojow-i choc nigdy nie pogodzimy sie z tym co sie stalo, chyba juz nauczylismy sie z tym zyc... Za3 tyg powitamy nasza druga corcie-mam nadzieje ze Antosienka czuwa nad swoja siostrzyczka i dzieki jej pomocy wszystko szczesliwie sie tym razem zakonczy...

Martynka na inne watki raczej tez nie zagladam, ostatnio zajrzalam po 3 m-cach na sierpniowki, napisalam bodajze 3 posty, to wszystko...
Jakos nie idzie mi to pisanie... Nie mam pojecia czemu. Ale pamietam o Was kochane, czasem podczytuje ci sie o u Was dzieje, i zawsze cieplo mysle :-)

Buziaki Dziewczynki :-)

reklama
U mnie przeszło mega oberwanie chmury i wielka burza... Normalnie masakra. Szyby aż białe, nic widac nie było. Na ulicy z 20 cm wody... a ja z praniem na balkonie :-/ Zdąrzyłam tylko szybko przykryc folią, ale i tak ten wiatr ją szarpał i padało we wszystkie strony więc duzo to nie dało :-( Przez moment grad padał - wielkie kule.... Ciemno jak w d*** a ja sama w domku... grrr

Andzia za jakis czas bedziesz z nami BB-ciotkami na spacerki chodzic z wózeczkami :-)

Do góry