reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Oj, a ja u teściów, więc odpadam ze zlotow tym razem. Pewnie następnym się załapię :-)
My do piątku na wsi siedzimy. Pogoda na razie super, dzieciaki cały dzień na dworzu, bomba :-)

reklama
czy ktoreś z waszych dzieci mają problem z refluksem., procz Any i Czarusia? moze znacie jakiegos dobrego lekarza? przychodnie? klinike? bede wdzieczna za informacje.:tak:pozdrawiamy

No to ja też nie tylko podczytuję tylko grzecznie podpisuję listę obecności.

U nas wsio ok, Aleź rośnie jak na drożdżach, dziewczyny się wakacjują tzn lenią się nad całymi dniami to nad jeziorem, to w ogrodzie albo w domu przed kompem pod koniec lipca jadą do rodzinki do Anglii.

Mężuś mój kochany w zeszłym tyg kończył robić ogród i ogrodzenie naszej posesji, zostało tylko zrobienie płotu od przodu i będziemy zamknięci i bezpieczniejsi, będzie można spokojnie spuszczać nasze psiulki no i w przyszłym roku Alex będzie mógł sobie biegać.

Ivi, WildWind, normalnie Wam zazdroszczę tych rosnących brzuszków, fajnie tak powspominać. Ja już najprawdopodobniej nie doświadczę tego więcej.

Buziaki

WildWind - aaaa nie zauważyłam wczesniej tej ważnej informacji!! GRATULACJE!! :-):-) Rodzić pewnie będę w Wejherowie albo Pucku, jeszcze nie zdecydowałam, ale do lekarza chodzę do Wejherowa więc pewnie tam ;-) Jakoś o porodzie w ogóle nie myślę na razie ;-)

ja pewnie i tak urodze szybciej niz Ty. termin Wg miesiaczki mam 30 styczen. wg USG 5 luty a wg Wydry-koniec grudnia poczatek stycznia. poki co planuje,ze kolo swiat trafie do szpitala az do rozwiazania-jesli oczywiscie do tego czasu bedzie w miare ok. nigdy nie bedzie przeciez idealnie u kobiety z cukrzyca:)

ja mam termin na 31 stycznia :) zobaczymy jak wyjdzie ;-)
A Ty na siebie /na was/ uważaj!! dbaj o siebie :tak:

dbam dbam,ale brak mi czasu na odpoczynek. Antolek bardzo chory. nie daje rady poki co. za 2-3 tygodnie Janek wraca to niech ich zamkną w szpitalu a ja bede odrabiac ten brak snu.

witam:-)

również ja się melduje... troszkę Was zaniedbuje, ale wybaczcie, bo meżuś ma urlop i się rozbijamy po świeci albo sklepach:-p parę dni spędziliśmy u mojej przyjaciółki na stogach, więc dzieci się wychasały po lesie:-)
póki co podjęliśmy akcję :"Antoś pije z butelki" i musiałam zakupić mu butlę tomee tippee co by jaśnie Pan, wypił 60ml mleka:angry::dry: ale za to tatusiowi świetnie idzie usypianie skrzeczka, więc mamusia odsuwa się w cień:cool2:może syn nas w końcu mile zaskoczy i pokaże na co go stać:happy2:
nie gniewajcie się na mnie... często Was podczytuje, ale nie mam czasu pisać:sorry2:

miłęgo dnia Wam życzę :**:-):-D

reklama
I my się meldujemy :-)
Dzisiaj do 15 byłyśmy na placu zabaw skwerku itp.Przy okazji poszłam do restauracji zapytać o wolne terminy i wychodzi na to,że ślub kościelny + chrzest mieć będziemy 29 stycznia :-) Teraz muszę poszukać jakiejś sukienki...może uda mi się znaleźć jakąś niedrogą na allegro z trójmiasta :-) Wybredna nie jestem :-)
Oliwka sobie teraz smacznie śpi :-)

iza super,że weekend Wam się udało ;-)

ivi musisz ślicznie teraz wyglądać z brzuszkiem :-) Ja pamiętam swój z tym okresie ciąży...można było nawet buty zawiązać :-) Jeszcze trochę i płeć poznasz...My dowiedzieliśmy się,że będziemy mieć córeczkę 22 sierpnia :-)

Cris Antoś wypił 60ml mleka modyfikowanego?Mi Oliwia modyfikowanego pić w ogóle nie chce :-( Teraz nawet zasypia przy cycu...Chyba pójdę w Twoje ślady i zatrudnię tatusia do usypiania

Pozdrawiamy :)

Do góry