reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

W kinie byłyśmy my i Marta z Oliwką film bardzo pozytywny ;-)
Leba odpada byliśmy w Ustce w zeszła niedziele ;-) może cos na kaszubach;-)

reklama
Bytów? :-p

A jaki był film?

Miałam dziś pojechać do zoo ale pogoda w idealną szkocką krateczkę to siedzimy w domku.... Pati padła a ja zabieram sie za obróbkę zdjęć.

Ivi - cudna fasolinka, taka już duża :-D

Ana jak tam dzisiaj główka, lepiej? Co to jest Stillo?

Polecam ośrodek Borówno w Skarszewach :-) Domki letniskowe nad jeziorkiem :-) Ja jezdziłam kilka lat z rzędu, tylko my wynajmowalismy prywatny domek od znajomej, wiec taniej, ale go sprzedała niedawno :-(
Tylko trzeba sie zorientowac jaki domek sie wynajmie, jakie warunki, bo nasz był ładny, ale nie wszystkie takie są :-(
Skarszewy - oficjalna strona miasta i gminy. - OTW Borówno
Skarszewy - oficjalna strona miasta i gminy. - Domki letniskowe
A my siedzimy w domku , ale zaraz ruszamy gdzies na spacerek :-) Biore futrzaka, wiec pewnie do lasu, zebym go spuscic mogła, bo z nim inaczej sie nie da :-D

Normalnie wkurzyłam sie laski :wściekła/y:
Szukam noclegów w okolicach Karpacza w necie i tak buszując trafiłam na pewną stronkę a tam stoi tak:

CHCĄC ZAPEWNIĆ NASZYM GOŚCIOM ODPOWIEDNIE WARUNKI DO WYPOCZYNKU, DZIECI DO LAT 3 NIE PRZYJMUJEMY. :angry::angry::angry::angry:

No ja rozumiem że zwierząt nie przyjmują, ale dzieci?
:szok::no:

Ch im w de....

Martynka, a te domki to iluosobowe? Możesz opisać jak taki domek wygląda w środku (z grubsza), co tam jest?

My szukamy jakiejś taniochy na weekend :-)

Ostatnia edycja:
Kasiu tam sa rozne domki, prywatne i nalezace do gminy, praktycznie wszystkie sa inne. Tamten do ktorego ja jezdziłam miał 2 pokoje + korytarz gdzie było tez łózko (w sumie taki trzeci pokoik to był), kuchnia i łazienka z przysznicem normalnie (bojler z ciepłą wodą). Duzy taras z grillem, całe wyposazenie - kuchenka, lodowka, czajnik, naczynia itd... I to był domek 6 osobowy - 3 pokoje z dwuosobowymi łózkami. Ogolnie warunki ok.
Wszystko zalezy od własciciela, wiec dzwoniac lepiej sie dowiedziec co i jak, a najlepiej jak ma sie niedaleko to podjechac sprawdzic :-)

Iza z takim czyms sie jeszcze nie spotkałam.... Mi tylko jak cos mowili ze zwierzat nie przyjmujemy, a jak w wakacje ze znajomymi sie kiedys dzwoniło po domkach letniskowych to mowili ze młodziezy nie przyjmują... he he

Ostatnia edycja:
Normalnie wkurzyłam sie laski :wściekła/y:
Szukam noclegów w okolicach Karpacza w necie i tak buszując trafiłam na pewną stronkę a tam stoi tak:

CHCĄC ZAPEWNIĆ NASZYM GOŚCIOM ODPOWIEDNIE WARUNKI DO WYPOCZYNKU, DZIECI DO LAT 3 NIE PRZYJMUJEMY. :angry::angry::angry::angry:

No ja rozumiem że zwierząt nie przyjmują, ale dzieci? :szok::no:

Ch im w de....

niestety juz z tym sie spotkałam...Iza ja mam namiar na fajny pensjonat w Karpaczu popołudniu wyśle ci /bo wizytówkę ma Robert :-( moi rodzice tam byli 2lata temu a Robert z Konradem 3 lata temu :) jeszcze byliśmy 2 razy w Szklarskiej Porębie tam byly nie pokoje a apartamenty z aneksem tylko cena około 270zl za dobe za 4os...Apartamenty Jantar Szklarska Poręba a ten ośrodek "Orlica" co wam podpowiadałam w Rudawie nie pasuje??

Minkuś, my jedziemy z większą grupą - "podczepiliśmy się" ;-) a oni chcą rejony Jeleniej Góry, Karpacza etc... Tak więc musimy się dostosować.... jeszcze dziś z kuzynką pogadam, pokażę jej co i jak i zobaczymy.

A wiesz co, dzisiaj w nocy strasznie się pokłóciłyśmy twarzą w twarz, nie pamiętam o co, ale jazda była ostra... Nie mogłaś mi się przyśnić inaczej hihihi :-D

reklama
Minka w szoku jestem, ja tez się z tym nigdy nie spotkałam , ale tekst:angry::baffled:
Iza wkurzona jak bąk chodzę i głowa boli nadal:wściekła/y:, pojechałam sie odstresowac do Agatki, potulkac troche i wycałowac:tak::-).
Stillo to mała pipidówka koło łeby, pieknie, romantycznie:sorry2: i plażowo:cool2:.

Do góry