reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzień doberek

minka super spędziliście wieczór :-) Masz złote dzieci moja to już o 22 by krzyczała,że chce do domu :-(

iza super,że wypoczęłaś i wróciłaś uśmiechnięta :tak:

Martynka jak chrzciny??

My już prawie wybraliśmy nowy wózek :-) Najprawdopodobniej kupimy Baby Design Sprint :-) jest tylko jeden mały problem nie mieści nam się w bagażniku i chyba będziemy musieli koło zapasowe wyciągnąć żeby cały wszedł :-)

Po za tym weekend ok Oglądaliśmy wczoraj statki,ale z brzeźna :-)
Zmykam bo mojej marudzie coś się nie podoba :-(

reklama
Czesc :)
u mnie w domku luzik, chłopaki i pies na wakacjach hihihi my mylismy wczoraj w Ustce spotkalismy sie z jedna z majóweczek z BB ;-)

My po chrzcinach, Patryk juz z samego rana musiał wyjechac. Pogoda do d... wiec zamulamy w domku z małym, ale teraz sie przejasnia, wiec czekam az mały sie obudzi, daje obiadek i na spacerek, musze isc na poczte i do apteki po jakis dobry zel na zabki, bo małemu idzie trójka albo czwórka i jest marudny ze szok i wszystko w kolko pogryzione, włacznie ze mna :-( A bobodent nic nie daje.
Chrzciny ogolnie sie udały, po za jednym małym wyjatkiem :-( (pozniej na zamknietym napisze), mały był grzeczny i w kosciele nawet nie zapłakał. Zostało mi ful jedzenia i ciasta wiec wpadajcie na kawke i jedzonko :-) Mowie powaznie :-)

hej laseczki, tak wieczorowo:happy2:
ja do mamy na kilka dni sie przeniosłam , bo mamy tu lekarza pediatrę Czarusia , chce skierowanko do ortopedy , jutro z rańca wstaje zaklepac kolejkę, brrr:baffled:
ale jak dzisiaj się pytałam o okuliste to najbliższy termin na grudzień , czad:angry:.
Minka chyba pojade na to Brodwino....
a znacie jakiegoś ortopede dzieicęcego najlepiej w GDYni:confused:.

Aniu na Żwirki i Wigury obok pogotowia mają ortopedę dla dzieci. Ostatnio byłam ze sobą to widziałam, że jest. Tylko nie pytałam o terminy....

Wczoraj miałam sesję z dwiema modelkami wieczorem, tak się zapamiętałyśmy że do domu wróciłam o 22 :szok: Ale za to światło z zachodzącego słoneczka - MIAZGA.
A Patusią zajął się tatuś i podobno wcale nie narzekała :-D
Dziś druga część tej sesji ale za to rano, na Babich Dołach, słonecznie i plażowo.... oby słoneczko dopisało, a jak nie to niech już leje, byle nie było byle jak :cool2:.

Miłego dnia :-D

Izuś miłego fotografowania :tak::tak:

mam nadzieję że dziś będzie ładna pogoda, bo mi tak słonecznie na duszy jakoś... :tak:

Dzień doberek

iza i jak sesja?udała się?

ana dostałaś się do lekarza?

ivi widzę,że dobrze znosisz ciążę.Masz jakieś typowe dolegliwości ciążowe czy Cię ominęły??

No a my a raczej Oliwia jest szczęśliwą posiadaczką nowego wózka Baby Design Sprint :-) Poza tym ugotowałam dzisiaj małej jej pierwszą marchewkę-pomijając te ze słoiczków i ku mojemu zdziwieniu tak otwierała buzię do jedzenia,że marchewki mi nie starczyło :-):-)

hej ,
ja dzisiaj w plenerze , pierw kawusia u naszej koleżanki;-), potem plac zabaw na plaży , złapała nas ulewa:szok:, ale potem znowu slonko nas przyatakowało:tak:.
niestety jadę juz do domu , myślałam , że troche pożeruje u mamy a tu cos wypadło , że musze jutro załatwiac w pucku w związku z nasza ziemią:wściekła/y:, nie cierpię takich papierkowych spraw:no:.
Lekarze załatwieni , tyle , że okulista na armii krajowej na koniec lipca a ortopeda prywatnie na piatek, i tak dobrze , bo w mojej przychodni to te terminy mnie przeraziły:-D.
Marta gratuluję zakupu:tak:, fajnie fajnie:-)

Hej dziewczynki :-D

Marta, fajnie że Oliwcia tak pięknie wcina, a jakich kolorków od marchewki nabierze :cool2:

Ana - akurat byliście na placu jak sie ta chmura oberwała? Strasznie lało, nie zazdroszczę, ja sobie przez okno na nią patrzyłam :sorry2:

Ivi - miło słyszeć, że cieszysz się swoim stanem :-)

Dzięki, że pytacie, tak sesja się udała, słoneczko dopisało, plecki zjarane :-p A co u Was? Jak noc minęła pomijając tą ulewę? Nikogo nie zalało?

reklama
Do góry