reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

zaraz po 7 dzwoni do mnie kurier radośnie obwieszczając,że będzie między 12 a 14 jakaś masakra :-( O 7 to ja jeszcze śpię...Oliwia się obudziła i dopiero przed chwilką usnęła

My też dzisiaj idziemy do kina.Pogoda jest straszna,ale kwitnięcie w domu jest jeszcze gorsze.Kurierowi już powiedziałam żeby u sąsiadów zostawił przesyłkę...

Idę się ubierać póki mała śpi...

Za tydzień grają Terminatora

reklama
ivi widzę,że dobrze znosisz ciążę.Masz jakieś typowe dolegliwości ciążowe czy Cię ominęły??

witam w ten .. beznadizejny dzień :-(

dolegliwości - wymioty, nudności i ogromna senność, ale te dwa pierwsze w dużo mniejszym stopniu niż znajome ze styczniówek :tak:
teraz narzekam tylko na mega niskie ciśnienie...

Ale fajnie macie z tym kinem
dziewczyny mi wczoraj trampoline ztratowało i powiginało:szok: , leżak połamany , normalnie same straty , wkurzona jestem , bo wszystko zniszczone , a podobno to trwało 3 minuty , ja bylam w gdyni u mamy więc nie wiem co sie tu działo , Czarek smutny ja wkurzona bo po trampolinie:angry::wściekła/y:.teraz też leje , a puchy w lodowce , jak zwykle nie mam z kim zostaic małego , chyab jakieś wodery i sztromiaki ubierzemy i sio do sklepu:baffled:.

ja cie chromole jaka piekna pogoda:angry:

pada w gdansku od 1.5 godz wiec pewnie Cris znowu zalalo:-(
ja bym chetnie na ta komedie poszla ale z nadia juz nie dam rady, poza tym mamy bunt 2latka w pelnym rozkwicie wiec zaj..po prostu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: momentami wymiekam juz + zeby znowu wychodza,wiec total upierdliwus wyjec:baffled:uszy puchna

mam ochote sie spakowac i wyjechac do kambodzy albo guatemali na czas dluzej nieokreslony:cool2::cool2::cool2:

chyba otworze dzis butelke tequili bo stoi i sie marnuje:nerd:

ja cie chromole jaka piekna pogoda:angry:

pada w gdansku od 1.5 godz wiec pewnie Cris znowu zalalo:-(
ja bym chetnie na ta komedie poszla ale z nadia juz nie dam rady, poza tym mamy bunt 2latka w pelnym rozkwicie wiec zaj..po prostu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: momentami wymiekam juz + zeby znowu wychodza,wiec total upierdliwus wyjec:baffled:uszy puchna

mam ochote sie spakowac i wyjechac do kambodzy albo guatemali na czas dluzej nieokreslony:cool2::cool2::cool2:

chyba otworze dzis butelke tequili bo stoi i sie marnuje:nerd:
pij pij kochana bo bunt 2latka dopiero sie zacznie :)

Hej hej, co za pogoda beznadziejna...
Może któras ma ochotę mnie odwiedzić, jako że jestem uwięziona w domu z potworami... Zapraszam na kawkę na Suchanino :-)

a ja wczoraj z niskim ciśnieniem pojechałam do ginki (bo 90/40 to chyba za niskie, prawda? ;) ) i nie dość że uspokoiła że wszystko ok, to od razu zrobiła mi USG :-DDzidzia ślicznie fika w brzusiu i ma już prawie 4 cm długości! przezierność w normie, wszystko ok :) I dostalam nawet fotkę :-D

Załączniki

• Iskierka11tydz.jpg
    Iskierka11tydz.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 21
a ja wczoraj z niskim ciśnieniem pojechałam do ginki (bo 90/40 to chyba za niskie, prawda? ;) ) i nie dość że uspokoiła że wszystko ok, to od razu zrobiła mi USG :-DDzidzia ślicznie fika w brzusiu i ma już prawie 4 cm długości! przezierność w normie, wszystko ok :) I dostalam nawet fotkę :-D
:) sliczny dzidzilek:tak:

my mamy zamiar wybyc z domku na weekend ale nie wiemy gdzie?? macie może jakieś propozycje?? do 100-150km od trojmiasta max. trzeba korzystac bo chłopakó nie ma ;-)

reklama
Ivi ale maluszek Ci rośnie:tak:, pieknie:):happy2:
Kasiu szkoda , że mi tak daleko:-(.....
Minka może Łeba , Stillo?
u mnie słonko wyszło , tylko wiatr troche wieje, my dzisija idziemy do małej Agatki, więc daleko sie nie wypuszczam , wogóle jakos nastroju nie mam na spacery i szaleństwa po placach zabaw, a Wy byłyście w kinie?
Cris jesteś???

Do góry