reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

hej
u mnie slonko fajnie grzeje:tak:ale mnie uczulenie wzieło i nie kręci mnie dzisiajwychodzenie na dwór, brrr:angry:.
Cris ten twój napój :-Dojoj, ale pyszny:sorry2::rolleyes::errr:mi juz lepiej:tak:.
wiesz co w szoku jestem ,że taka fuszerke zrobili , wode do ogrodu:confused::wściekła/y::szok:, chore....!!!!
Gosia mały juz guga, ale fajnie :-D, super masz z tym jeziorkiem:tak:, miłego spacerowania:happy2:
Iza baw sie fajnie i uważaj na rączkę:tak:buziaki.
ja sie ubieram i jade do dzidzizobaczyc jak się ma i jej zawiniete uszka:-D.
milego dzionka do zobaczenia;-)

reklama
Gosiu, w końcu się pokazałaś! super że synek ślicznie rośnie, a że spi to tym lepiej dla Ciebie - masz więcej czasu dla siebie :-D (hmm, dla siebie - czyt. na prasowanie, sprzątanie, pranie... :angry:)

Cris, co Ty robisz dziewczyno o 5.30 na forum? kurcze naprawdę jakiś raban powinnaś zrobić że tą wodę do ogrodu wpuścili! teraz Ty masz najwięcej roboty!

Ana, smaruj się zanim wyjdziesz i uważaj!

Iza, ucałuj DD od ciotek!

wiecie co, moja córka odkąd S pojechał na statek śpi AŻ do 7.00, 7.30 :-D nosz normalnie się wysypiam!

Ale fajne dwa super dzionki :-) Wczoraj u Any, dzisiaj z wami na spacerku :-) Ja mam spalone rece, twarz i karczek, mały dzisiaj tez lekko czerwony, ale ok :-) Po tym spacerze ma super humor i szaleje :-D No nic zostawiamy go u tesciow i sruuuu na zakupy :-)
Jolka jestes niesamowita:-) Dzwoni do mnie koło 14 "i co gdzie jestescie, bo ja własnie przyjechałam do Gdyni" :-D :-D:rofl2::rofl2::laugh2::laugh2: he he

Ostatnia edycja:
ale sobie nos spiekłam! żadna mi nie powiedziała! wiecie co, mam złote dziecko, wracałyśmy do domu ponad godzine bo korki :wściekła/y: tzn najpierw pojechałam na Morenę do niedoszłej teściowej po awizo do odbioru tej paczki, ale awizo imienne, więc nie mialam co jechać bo i tak by nie wydali przesyłki. No i stamtąd do domu, a mała nic nie płakała, jak ją wyciągnęłam z fotelika to cała z tyłu mokra!

Dziewczyny a wy czymś sie wogole smarujecie?:-pja bez filtra nie wychodze :no:. po placu zabawa poszłam do baru weget.Czarus grzecznie zjadł kotlety sojowe i kaszę:szok:, Jadwiga nieco wybrzydzała , ale naleśnikiem jej dogodziłam:rolleyes::-D, potem ja odwiozłam do mamy ,a sami pojechalismy na Rewe toche odsapnac od ludzi i sobie nóżki wymoczyc;-)...padam od tych spacerków , ale naprawdę miło było:tak:no i w końcu poznałam rozbieganą Martynkę:sorry2:, jak dla mnie grzeczna jak nie wiem co , ale wiadomo przy mamusi rogi pokazuje:-D.
szkoda , że reszta nie dołączyła:-(.
milego wieczorku

My po zakupach, jeszcze kilka rzeczy jutro i bedzie ok. Ja wczoraj ładnie dziecko nasmorawałam wysokim filtrem, ale o sobie zapomniałam, a dzisiaj ładnie nasmarowałam się filtrem 20, ale moja jasna karnacja to ggrrrrrr, szkoda gadac.

Ja 30 używam, o smaku arbuza:-p, a jak prognozy pogody na jutro ?wiecie coś?
ja mam cisze w domu , teście pojechali na ten zlot żaglowców, Czarek śpi od ponad godziny , tv wyłączony...relaksik przed kompem glupi pomysł , moze jakieś domowe spa urządze sobie.... zaraz:tak::rolleyes:.
pa:happy2:

moze mojego R wypadło pozytywnie bo bylismy wczoraj wieczorkiem jednak na zlocie i o 2 w domku zladowalismy z mała ;-)

hi hi to sie chłop zreflektował:-D, fajnie było?
a jak pogoda , u mnie jakis czas temu grzmiało a teraz duchota , deszczu nie ma:no:

reklama
Hej hej - gdzie się pochowałyście? :-) Wstawać śpiochy!

Wróciłyśmy z Bytowa. Pati zaliczyła pierwszą w życiu kąpiel w jeziorku ( i ogólnie poza wanną) a DD był w cyrku. Pogoda rewelacyjna, wczoraj troszkę popadało ale tylko sie powietrze dzięki temu oczyściło. Ogólnie wyjazd udany, spacerki, spacerki i jeszcze raz spacerki, czyli to co lubię :-D

A co u Was drogie panie?

Do góry