reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Ewcia Kubulek,to niezły amant!No i sanki już zaliczył- nie bałaś się?Super fotki i piękna choinka!!!Ja dziś ubrałam i powiem wam szczerze,że póki co,nie ma specjalnej reakcjii Dawida :( Czekamy na następne foty choinek!

Aga no a z Mai,to niezła laska rośnie!Cała mamusia :) Kiedy wracasz?Czy dasz radę się spotkać z nami między świętami a sylwestrem ? To jak dziewczyny,kiedy spotkanko?Czwartek?Miejsce tam,gdzie Edytka pisała może być,czyli na Targu(chyba) Węglowym.O 12 może być?Kto się pisze ręka do góry ;D

reklama
To ja chciałam tylko napisać, że widać, że Majeczka odziedziczyła urodę po mamci :) Toż to mała Agula z krwi i kości:):):)

a Kubuś jak się śmieje to aż się miękko robi w sercu:) Rośnie Ci przystojniak Ewa:)

Ola- ja się oczywiście piszę na spotkanie, dla mnie może być czwartek 29 grudnia, godzina proponuję może w południe?

A teraz idę spać, bo padammmm

Acha- ciekawe czy nam się Agnes rozdwoiła :)

Cześć mamuski :)
No niestety się nierozdwoiłam :( moje dziecko jest wyjątkowo uparte, albo chce mi niespodziankę na Swieta zrobić ;D
W poniedziałek idę 26.12 na izbę przyjęć, mój lekarz ma dyzur.Jestem ciekawa czy mnie zatrzyma w szpitalu czy da jeszcze spokój ;)

Jak mnie niebędzie to zycze wszystkim Wesołych i radosnych Świat z kruszynkami i szczęśliwego Nowego roku :D

Witam :)
Ja tylko na chwilkę bo przygotowania do świąt pełną parą, a Kasia nie bardzo chce spać i korzystam z każdej wolnej chwili gdy przymnknie oko by sprzątać czy zacząć gotować  ::) Tak czy siak chciałam się tylko pochwalić cudem przedwigilijnym  ;D Te wszystkie bakterie... to na co Mała miała iść do szpitala... okazało się że jest na skórze a nie w moczu i nie ma specjalnego zagrożenia  ;D  ;D  ;D Trzeci raz jej się udało! Szczęściara!  :laugh: Pozdrowienia dla wszystkich zabieganych mam (dla tych odpoczywających również  ;D I wielki uśmiech od mojej córci

Ps. dzięki Merka za podpowiedź co do wysypki. Ja narazie używam nadmanganian potasu- narazie żadna rewelacja wysycha, ale brzydko wygląda jak strupki. No zobaczymy z czasem... Na święta wyglądać rewelacyjnie to ona nie będzie ::)

Emih, jak super, że Twoja Kasia zdrowa :)
Agula - ale Majka ma oogrooomne, piękne oczęta :) śliczna dziewczynka :)

U nas przygotowania pełną para, bo choć na wgilię jedziemy do mamy, to w drugi dzieńświat mamy gości, w dodatku jeszcze doszły nas sluchy, że kuzynka mężą dawno nie widziana chce do nas wpaść, tylko chyba zadzwoni, o której ???

Kingusi szajba odbijała przedwczoraj caly dzień, wczoraj już było oki, a teraz kręci się w łóęczku dookoła własnej osi ;) cała uchachana i kaszle, żebym przyszła... to nowy sposób wołania "mama" : "eheheheh" ;)

Edytka, a pierniczku wg jakiego przepisu robisz?

heja :)

Emih cieszymy się, że z Kasią wszystko OK.

Ania przepis na pierniczki jest w lipcowych dzieciaczkach, w naszym wątku kulinarnym. Przepis wysłała Joasia :)

kurcze nie mam czasu nic pisać....

spadam do kuchni....

Niby nie urządzamy świąt u siebie, a cały dzień dziś taki zalatany. Padam z nóg i chyba zaraz się kładę, bo jutro wczesna pobudka. U nas po dwóch fatalnych nocach Majka przespała całą noc ;D Ale się wyspałam :o Mam nadzieję, że dziś będzie podobnie. Pewnie nie będę mieć dostępu do sieci przez jakiś czas, a więc:

życzę wszystkim koleżankom cudownych świąt w gronie rodzinnym, pociechy z maluszków (również tych, które są jeszcze w brzuszkach ;D) i duuuuuużo zdrówka

Kochani! Zdrowych, pogodnych, rodziinnych Swiat Bozego Narodzenia, spelnienia wszelkich marzen i w pelni satysfakcjonujacego rodzicielstwa! Niech sie nam brzdace dobrze chowaja!!!

reklama
Do góry