reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Cris mi sie jakos nie za bardzo widzi ta sukienka, ale ja sie nie znam na modzie, he he. Chociaz moze na ciele, z odpowiednimi dodatkami ładnie bedzie wygladac :-)
A kiedy idziecie na wesele?? My dostalismy zaproszenie na 1 sierpnia do Patryka dosc bliskiej kuzynki pod Bydgoszcz. I raczej pojedziemy, bo juz kilka wesel odpuscilismy, ale nie wiem jak z Rafałem, a po za tym kiepsko u nas z kasą chwilowo :-(

reklama
Hejo,
Natalia, gratuluję odpoczynku :)
Cris, współczuję przeżyć z Emkiem... mój brat najmłodszy tez celował w tego typu akcjach, byłam mała a pamiętam jak miał roczek (ja 5 lat) i rozbił głowę, wszystko we krwi, masakra z piekła rodem... ale na dzieciach szybko się goi :sorry:
Co do sukienki, to uwielbiam takie "chinki", wydaje mi się że ponadczasowa jak najbardziej i się nada na wesele. Buty w szpic za to z lekka niemodne, teraz takie okrągłe czubki są bardziej na czasie.

Ja ciągle u teściów, D. pojechał do Gdańska pracowac, a my zostajemy jeszcze tydzień. Dziś moje upiorne dzieci nie chcą spać... :cool: Siedze i czekam aż zasną co by sobie jakiś film obejrzeć w pokoju po sąsiedzku a potfory sapią i gugają :sorry:

Hej dziewczyny...
u mnie dzisiaj 19 stopni wiec dzionek fajny, wycieczkowo-motorówkowy :tak:, na łódce mieliśmy jedna akcje , trochę się przestraszyłam bo nadpłyneła ogromniasta fala i zaczęło tak bujac, że miałam narobione w porach:rofl2::szok: , Czarek u mnie na kolanch wyluzowany i zafascynowany:sorry:..oj ja to wogóle panikara i jeszcze mam lek wysokości a woda to wogole jakaś trauma:-:)zawstydzona/y::wściekła/y:....

Cris ja tez uwielbiam te wszystki chińskie sukienusie nawet za młodu miałam tez taka tyle , że rożową:tak:, jak dla mnie ponadczasowa :-):tak:, tylko nie wiem czy czarna może być na wesele , ale jestem na TAK:tak:, a butki to ja widze może sandałki srebrne albo złote, odkryte palce i pięty...może dodtki jakieś orientalne , tyle , żeby nie przesadzć , bo diabeł tkwi w szczególe:rofl2:.
he , he tam sa sexi rozpierdaki z boku!!!wow

dzięki za Wasze opinie:tak:

ania Ty się tak nie ciesz z tego rozporka:-pbo go muszę troszkę zszyć, nie mam długich nóg, więc taki roporek nie byłby dla mnie korzystny:sorry:

nas nocka spokojna, Antoś obudził mnie już o 5:crazy:ja nie wiem, że on sobie nie może dłużej pospać:confused2:reszta jeszcze drzemie:tak:

ciekawe jak tam Jola po przeprowadzce??

Cris założysz butki na obcasie i bedzie si ;-), każdy ma wtedy długie nogi, w żadnym wypadku nie zszywaj:-p.

a jaka fryzurka???:confused2:
może cos w tym stylu???
e2408759a7ac6f3aa4d882a51db7308a.jpg

Zmysłowa Chinka - kok - Kobieta.pl
Pakamera Artystyczna - spinki - pałeczki do włosów

Long hair styles: Chinese Bun hairstyle
https://ssl.allegro.pl/item617227585_paleczki_chinskie_do_wlosow_eleganckie.html#gallery

Cris śliczna sukienka, mimo że czarna, ale z kolorowymi kwiatkami więc jest ok!
buty radziłabym jakieś odkryte, szpice raczej nie, to będzie środek lata, więc niech sobie stopa pooddycha, bo potem jak zdejmiesz buty to wkoło siedzący goście nie będą mogli oddychać! ;-)
co do fryzury... hmm... wiesz, my idziemy za 2tyg na wesele i ja idę totalnie rozpuszczonych, sama sobie ułożę na szczotkę, włosy wyglądają naturalnie, a Ty się czujesz komfortowo!
a biżuteria... zawsze się mówi że albo kolczyki, albo coś na szyjkę... ja zawsze stawiam na kolczyki bo uwielbiam je nosić, ponieważ sukienka ma już jakieś wzory to może jakieś zwykłe większe kola?

dziewczyny co tu tak pusto u nas!?!?

jestem:tak:
dziś mieliśmy dzień rodzinno spacerowy:tak:było bardzo fajnie:tak:

minka: trzymaj się dzielnie!!!

dziewczyny dzięki za radę:tak:ja po zasięgnięcu sugestii u mojego Stylisty:cool2:, wybrałam takie buty, do tego czarna torebka koperta, jakieś wiszące proste kolczyki, makijaż około tego i fryzura...jeszcze nie wiem ale kok z pałeczkami odpada, bo będę się czuła jakbym się za chinkę przebrała;-):-D:cool2:

http://bi.gazeta.pl/im/6/6307/z6307876X.jpg

655034877_1

655034877_2

dziewczyny dzięki za radę:tak:ja po zasięgnięcu sugestii u mojego Stylisty:cool2:, wybrałam takie buty, do tego czarna torebka koperta, jakieś wiszące proste kolczyki, makijaż około tego i fryzura...jeszcze nie wiem ale kok z pałeczkami odpada, bo będę się czuła jakbym się za chinkę przebrała;-):-D:cool2:

http://bi.gazeta.pl/im/6/6307/z6307876X.jpg

655034877_1

655034877_2
Kochana buty cudo ;-) super beda pasowac do kiecki ;-)

reklama
moja kolzenaka zostala zdiagozowana z rakiem piersi,w czwartek amputuja jej cala piers, guz zlosliwy w zaawansowanym stadium. potem chemia ja czeka
32 lata, piekna, wysoska dziewczyna, nie palila, nie pila wlasnie zaczeli sie starac o dziecko:no:
wszystko pryslo niczym banka mydlana, kruche te nasz zycie

Do góry