reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witajcie.
Ale tu zastój :szok::eek:
Nas też ie bedzie w domku, jutro jedziemy do teściowej i wracamy w niedziele:tak:więc troszkę odsapnę:-D
Dziś mam dzień sprzatania, mężuś w pracy. Rita o dziwo zajeta już 2 h cbo dałam jej masę solną i gotuje, gorzej z Emciem... on woli to jeść i się krzywi:rofl2:

jak tam się iewacie?? mam nadzieję, że humorki lepsze, bo w końcu słońce wyszło:tak:
buziaki dla wszystkich

reklama
Ale tu pustki. Ja czekam na mamuske bo po psa ma podjechac, a potem idziemy z Rafałkiem spacerkiem do niej. Rafał chwilowo siedzi sam w łozeczku i sie ładnie bawi :-)
Wczoraj miał masakryczny dzien, jeszcze takiego nie miał, normalnie myslałam ze go sprzedam na allegro... hi hi Na szczescie dzisiaj jest na razie w miare ok, mam nadzieje ze tak zostanie. Ok ide sie ubrac, bo ja w pidzamie jeszcze hi hi :-)

Witam:happy:
ja tak z doskoku ale mam urwanie głowy:szok: nie wiedziałam że przez te 4 latka co tu mieszkaliśmy, tyle rzeczy doszło:szok:
Słoneczka Wy moje prawdopodobnie do wtorku będe odcięta
emocje10.gif
emocje43.gif
emocje42.gif

mam nadzieję że potem Was nadrobię :tak:

A ja dziś byłam w parku oruńskim :-) Młode fajnie się dotleniły :-)
A jutro pakowanko i ruszamy do teściów na tydzień albo dwa (zobaczymy czy wytrzymamy... ;-)) Piotrek już się może doczekać :-)

Hej babeczki! Wybieracie się dzisiaj do kina? Grają "Ja Cię kocham a Ty z nim".

Miałam wczoraj sesję z przepiękną dziewczyną, zaspokoiłam na chwilę swój głód foto :-D

Oczywiście na moich dzieciaczkach też się wyżywam:

Miłego dnia kochane! I udanych wyjazdów!

hej:happy:
Kasia , Jola , do zobaczyska:-(, bedziemy tęsknić;-)
Cris jakie są efekty tworzenia Ritki:-)?
Iza gdzie foteczki mozna podejrzec, chyba jeszcze nie ma stronce...co:-(
dziewczyny u mnie nudy , rutyna ...normalnie padaka , chyba dzisiaj wsiąde z Czarkiem do autobusu i pojedziemy na zwiedzanie:rofl2:, humorek tez kiepski...ale marudzę, co...:baffled:
Milego" filmowania":tak:, buziaki

cześć Kochane,
wszystkie wyjeżżają na weekendy, my też się dziś pakujemy i jutro po procesji na działkę śmigamy, także miłego weekendu wszystkim i do niedzieli!

ha ha ..a ja się zastanawiam czemu wszystkie macie długie weekendy:-D...
dopiero w Faktach mnie oświecili:zawstydzona/y::-(....
Życze wszystkim ładnej pogody , relaksu i miłych chwil z rodzinką:happy:

on i tylko ja w domu bede bo mój na ochotnika zgłosil sie ze idzie do roboty:angry::angry::angry: pracoholik jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jako jedyny bedzie w biurze siedział!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry