reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
vg-happy-birthday.jpg

Gosiu wszystkiego najlepszego:tak:
synuś śliczny:tak:ach te maluszki są słodkie:tak:

anja: niestety życie przynosi, ze sobą rózne doświadczenia:-(

dziuba: skąd ja znam włanczanie pralki...hmmm... nam Emuś z podkolanówkami uruchomiła pralkę:sorry2:
iza: jak tam samopoczucie??widzę, ze Pati zaczyna rządzić:-p

minka: jak tam??lepiej już??

martynka: gratulacje dla Rafałka siłacza:tak:

jola jak w noeym domku??

a gdzie się nam Marta podziewa???

oj, Dziewczyny... ale się opuściłam w pisaniu:zawstydzona/y: no, ale estem usprawiedliwiona, bo mam ostatnio bardoz dużo pracy, więc mi wybaczcie:cool2:po za tym staram sie maksymalnie, wykorzystać czas ak jest mężuś w domku, żeby wspólnie coś porobić:tak:dziś na nockę pojechał, a w sob i ndz ma szkołe, a potem w pon znów noc:no: ech... oby do lipca, bo ma wtedy urlop:-)
moi sąsiedzi zaczynają sezon letni... już nam muzyka łupie z dworu:dry::wściekła/y::no:
właśnie położyłam dzieci spać, ale coś mi sie Emuś buntuje:confused:a taki zmęczony był:angry:
idę go unieszkodliwić:sorry2:

Gosiu, zaległe sto lat!!

Iza, moja też taka przytulanka, chodzi czepia się do nogi albo tuli tuli i rozdaje buziaki!

Cris, życzę Ci duuuuuuużo odpoczynku!

a ja zaczynam się stresować obroną...

witam:tak:
natalia: dasz radę, jeszcze 3 dni i będzie z głowy:tak::-)

u nas jakaś kiepska noc była:baffled:dzieci budziły się na zmianę, ale w końcu zasnęły:tak:właśnie męża pogoniłam żeby się położył, bo nie spał całą noc:sorry2:
dziś będę odpoczywać i się lenić, tylko jakiś obiad zmajstruje:-)
no Antoś jest już szczęśiwym posiadaczem 2 zębów:tak:i jest teraz naprawdę uroczy;-):-)

a jak Wy??co dziś porabiacie... w końcu mamy taką uroczą pogodę:cool2::wściekła/y:

he, he, he... pochwale się Wam:cool2: wczoraj upolowałam kolczyki i bransoletkę:-ptylko jeszcze torebka i jestem ustawiona;-)
663919936

665454823

Nati - dasz radę na pewno, zdolna jesteś i wygadana przecież :tak:

Cris - gratki ząbkowe no i z udanych łowów.

A ja sie pakuję - najchętniej już bym pojechała.... ale men mój wróci ok 15, potem obiadek i będę cisnęła by odpuścił sjestę haha :-D

Jutro sesja z bytowską Jennifer Lopez, ciekawe co z tego wyjdzie :cool2:

hej hej :)
my już swiadectwo jedno w ręku mamy :) jestesmy zadowoleni :tak: 3dyplomy i 2 ksiazki :tak: teraz czekamy na naszego ananasa :tak:

No my też właśnie wróciliśmy z zakończenia roku, nareszcie wakacje, jupiiii :-D Ja się bardziej z nich cieszę, niż DD haha ;-)
Młody same piątki, tylko z angielskiego czwóra bo miał za dużo wpisów typu "brak pracy domowej" ghrrr, wkurzyłam się o to bo z palcem w nosie mógłby mieć piątkę.... Ale ogólnie to się nieźle podciągnął, zasłużył sobie w pełni na wakacje :cool2:.

Minka - no to teraz sobie odpoczniemy, odetchniemy... :sorry2:

Iza i Dominika - gratuluję Wam takich zdolnych chłopaków! niech sobie odpoczną teraz, w końcu są wakacje!!

Cris, kolczyki meeeeeggaaa piękne!!

ja dla odstresowania zaliczyłam fryzjera, parę cm krócej i trochę zmajstrowana grzywka :-D i 100% lepszy humor!

czesc trojmiastki :))
my siedzimy w mikolajkach i nudzimy sie okrutnie ;) Znaczy się - odpoczywamy ;-)więcej napiszę jak wrócimy, po niedzieli! buziaki dla wszystkich! Nadrobie po powrocie :tak:

reklama
Cześć Dziewczyny

żyję żyję...

Ostatnio mam mało czasu,bo ciągle coś załatwiam w urzedach.Zarejestrowałam już firmę niby w jednym okienku a wszędzie trzeba latać do tego szkolenia.Najgorsze jest to,że jedno okienko spowodowało,że REGON otrzymuje się pocztą w ciągu 3 tygodni a nie tak jak kiedyś od razu po złożeniu papierów :zawstydzona/y: a bez regonu to ja nawet konta firmowego założyć nie mogę :wściekła/y:

minka iza zdolne macie dzieci...Kurcze jak się tak dobrze nie uczyłam :zawstydzona/y:

Cris śliczna biżuteria.Będziesz ślicznie wyglądała :-) Jak Emek się czuje?

gosiaczek spóźnione zyczenia urodzinowe Wszystkiego najjjjjjjjjjjlepszego :-)

dziuba niedługo przed imieniem i nazwiskiem będzie mgr a kiedy i o której masz obronę Będziemy trzymać kciuki :-)

ana kiedy do nas wracasz??Jak Czaruś?

Zmykam do męzusia bo juz usnął :-)

Do góry