reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzieńdoberek;-)
sdlphs.jpg

dziewczyny wstawajcie:-D
ja ledwo widze na oczy, bo wczoraj do późna buszowałam:-p...
Dominika szkoda , że tak wyszło ...:-(
Iza piękny ten Twój aniołek, fantastyczna sesja:szok::rolleyes::yes::biggrin2::happy2:.
Marta byłaś na seansiku , jak filmik , opłaca się go obejrzeć?

reklama
No qrcze co z wami?? Co tu tak pusto?? Wszystkie gdzies na długim weekendzie? Ja w domu, Patryk w szkole, pogoda do dupy... eeeehhh nic mi sie nie chce i jeszcze ciotka z ameryki do mnie przyjechała... grr
Meldowac sie laseczki :-)

Melduję się posłusznie :-D Żyjemy :tak:

Wiosenne porządki, przemeblowywanie, odkurzanie portfolio fotograficznego no i rodzinne integrowanie się zajmuje nam większą część dnia więc zaglądam, czytam ale nie piszę.

Ale i tak Was lubię :-p i na pewno wrócę jak wszystko się unormuje.

hello,hello Kobietki:tak:

my jeszcze u babci, nie wiem kiedy wracamy. póki co jesteśmy po ekstremalnych przeżyciach:-(
wczoraj Emuś uderzył o kant stołu, miał zagrzyzioną wargę, więc przez uderzenie ma rozbitego zęba i rozwaloną wargę na tyle, że ma nałożone 2 szwy:-(wygląda jakby z ringu zszedł... a wczoraj to normalnie makabra była, wszedzie pełno krwi, krzyk i płacz... a w łazience wyglądało jaky kogoś zarżneli. babcia się zdenerwowała, bo to pod jej okiem, mnie też nerwy nie ominęły, ale dałam radę zachować zimną krew. w pierwszej chwili myślałam, że dławił się czymś ostrym, bo krztusił się krwią... normalnie dopiero dziś ochłonęłam:-(teraz czekać, aż mu się to zagoi, bo póki co musi przez rurkę jeść, bo go wszystko boli...a za tydz zdjęcie szwów, mam nadzieję, że nie będzie już taki obolały:no:
a jak tam u Was??

minka: trzymam kciuki
iza:: piękne....foto...piękne:tak:

hej:happy:

Oj Cris współczuje przeżyc:-(, masakra ibiedny Emuś z tymi szwami, tyle , że ta akcja i tak nic nie nauczy:no:, Czarek wywalił sie rozciął warge popłakał i co dalej swoje :crazy:.
miłej niedzieli:-)dla wszystkich

cześć Kochane po łikendowo!

dziewczyny - ktoś nikczemnie podmienił mi męża! wyjazd był cudooooowny, S jak kelner wszystko robił, sprzątał, gotował nam obiady, Natalko może kawkę, może drinka, nosz normalnie jak nie on! byliśmy na wieży widokowej na górze Siemierzyckiej, obiad w Bytowwie, wycieczka do Szymbarku, spacery, mimo nienajlepszej pogody było rewelacyjnie a ja odpoczęłam jak nigdy, mała grzeczniutka, więc super extra!

Cris, współczuję przeżyć, musiało być groźnie...

reklama
natalia: dobrze, że odpoczęłaś:tak:

minka: i jak się miewasz?? mam nadzieję, że u Was już lepiej:tak:

no, Emuś nam zdrowieje, dziś cały dzień siostre dręczył, więc już się miewa dobrze:tak:

dziewczyny, proszę się meldować i nie chować po kątach:rofl2::cool2:WIIIIIIIDZEEEEEEEEEEEE WAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSS!!!!!:-p

moje Drogie mam do Was takie pyaanko;-)na początku sierpnia idziemy na wesele, i mam zamiar odziać się w taką sukienkę:

657002292

657002292_1

ale mam kilka pytań :-p

dla mnie osobiście takie kroje są ponadczasowe... ale czy się za bardoz nie wyłamię i czy to moze być na ślub??

jakie buty(czy czarne, ale w szpic mogą być?)

jaka biżuteria ?

no i oczywiście jaki makijaż:-p

chodzi o to, że chce taką sukienkę ubrać, ale zastanawiam sięczy na wesele pasuje. i nie mam zamiaru przebierać sie za chinkę:-ptroszkę się zsatanawiam, czy nie będę jakaś" niemodna":-p:eek::cool2::rofl2: chociaż tak naprawdę czym jest moda???:-p:-)

z góry dzięki za odp:tak:

Do góry