reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Abeja no proszę druga dziura :-) hi hi Gratulacje :-)

Dziuba a nie bedzie najtaniej w jakiejs uczelni ?? U nas jest chyba 7 gr na akademii, z tego co wiem na polibudzie tez :-)

Kasia zdróweczka dla dzieciaków :-)

Dzieki dziewczyny za miłe towarzystwo w kinie, juz wiadomo co za film za tydzien??

abeja gratuluję córeczki A macie już jakieś wstępne imiona wybrane?

Przed chwilą sprawdzałam i jeszcze nie wiadomo co będzie za tydzień...

My już po obiadku a raczej obiadokolacji :-)
Zaraz chwilę się pobawimy kąpu kąpu i spać :-)

A gdzie reszta ??

Ewciu gratuluję!!! ja też bym chciała w przyszłości drugą córcię :-D

Ania, jak Łukasz? dzielnie zniósł spotkanie z muzyką? wrócił z zajęć śpiewając? myśmy nie poszli... kurna, zapomniałam że mieliśmy szzepienie zapisane, w zeszłym miesiącu przepadło przez te biegunki więc dziś nam wypadło... a S jeszcze namówił kolegę na zajęcia z córką też miał iść i dupa. Ale skoro taki chętny to co tydzień będzie chodzić!! a my na kawę! a jak po zdjęciu aparatu?

Czesc dziewczynki :-)
Co dzisiaj porabiacie ?? Pewnie juz na spacerkach :-)??
Iza sniłas mi sie dzisiaj :-) Byłysmy z dzieczakami naszymi na spacerku gdzies na plazy, chyba w Gdańsku gdzies, hi hi :-)
Ja robie własnie małemu kaszke, a potem musze pomyslec o jakims obiadku, pranie zrobic i troszke ogarnac w domku :-) ehhh nie chce mi się :-/

cześc kochanniutkie :)
moje słoneczko poszło spać a ja zamiast sprzatać buszuje po necie... ale jestem szcześliwa bo już mam zaklepany urlop i wszystkie noclegi zarezerwowane :) plan wakacji dla wtajemniczonych na zamknętym ;-)

ivi ten dzień niebawem...
anja jak bez aparaciku??

Dzień doberek

My już po pierwszym spacerku.Byłam już zarejestrować firmę oczywiście musiałam zapomnieć swojego NIP-u,ale Pani w urzędzie była tak miła,że pozwoliła mi podać go telefonicznie.We wtorek idę odebrać nr REGON i te wszystkie papierzyska :-) Zaraz nakarmię Oliwkę i idziemy na pocztę bo dostałam odpowiedź z Pampers-a Mam im odesłać wadliwe pieluchy do badania a oni odeślą mi nowe + zwrócą koszty wysyłki :-)

minka super,że Ci się udało tak fajnie zaplanować urlop :-)

martynka ja wczoraj miałam takiego lenia za to dzisiaj jestem pełna energii :-)

ivi i jak po usg?Widziałaś fasolkę??Oliwka miała 9mm jak ją pierwszy raz widziałam :-)

Zmykam do małej i idziemy dalej w trase :-)

reklama
Ogólnie mam dwa foteliki tego typu (innych firm - chicco key2 i jakis zippy czy cos w ten desen) i z tego rozkładanego - drugiego typu mi Pepe - dwulatek - wyłazi (tam nie jest zablokowany pas, działa bezwładnościowo - niby lepiej podczas wypadku - ale niestety dlatego on jest w stanie wyleźć. W tym pierwszego typu przy zapięciu trzypunktowym masz zablokowany pas - nie działa bezwładnościowo, za to dziecko ci nie wyjdzie podczas jazdy. Także ja wolę ten pierwszy fotelik :)

Do góry