reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

reklama
Boże jaka tragedia:-:)-:)-(
[*]
[*] dla niej i maleństa:-:)-:)-(

a co się stało ?:eek:
dwa lata temu miala usuwanego tętniaka z mózgu, poźniej tylko było pinie i cudownie, a 2 misiace temu nawrót i nagle odeszla nie zdążyli pomóc...:-(

dziuba jak ja oprawiałam najtaniej było na peronie w Gdańsku Oliwie i na Polibudzie na wydziale OiO

minka: współczuje:-(

dziuba: spróbuj się dowiedzieć w gdańsku na dworcu głównym, przy kasach dalekobieżnych, tam taki jest punkt, chyba nazywa sięWaligóra. może tam bedzie taniej

ło boże Waligóra :szok::-D:-D:-D pracowałam tam:-p ale nie wiem czy jeszcze ten punkt tam jest:sorry: takie oprawianie jest jeszcze w ETC w drugim wejściu z tył albo we wrzeszczu między wiaduktem a operą w domku na dole:tak: a jakie ceny teraz to juz nie wiem:no:

o rany ...Dominika jaka tragedia ...biedne dzieciątko:-:)-:)-(współczuje....

Jola ...hi hi ty tam pracowałaś:confused2:...Dziuba ja tam drukowałam swoja pracę, ale to było 100 lat temu:-D...., mi sie wydaje , że przy dworcach jest drogo , poszukaj w takich punktach osiedlowych:tak:.Kiedy obrona???

Anja , Dominika , jak tam zdrówko???lepiej coś?

miłego dzionka laseczki ..kino w planie:confused2:

w ETC strasznie drogo jest, 25zł za oprawę + drukowanie, a ja mam 3egz. po 230str każdy :szok: zbankrutuje!! koleżanka drukowała na Hallera ale pobrudzili pracę i źle spasowali... może podejdę do Manhattanu i Jantaru, ale jak będzie cały dzień taka pogoda to kicha...

Ja na Mickiewicza kiedyś drukowałam, koło Telmoru, było w miarę tanio i tam naprzeciwko po drugiej stronie ulicy też coś było drukującego.
Jak coś znajdziesz to daj znać bo też chyba będę musiała gdzieś zadziałać. :-)
U nas teraz Maciek chory, ale chyba tylko na oko, bo gorączkę ma 38 "tylko" i wirusowe zapalenie spojówek. Po lekach juz lepiej, więc może znów się wytelepiemy na weekend gdzieś na zewnątrz. Na razie w domu ciągle przez gorączki i już dostaję powoli klaustrofobii :baffled:
A wy jak tam?

jeny Kasiu współczuję, jak nie jeden to drugi...
zdecydowałam się na Jantar - Kasiu 9,90 za oprawę, 12gr za wydruk strony, można przynieść już wydrukowane w domu, oprawiają na miejscu

reklama
My już w domku jesteśmy Dzisiaj tłok już był :-)

minka mojej mamie a raczej tacie bo mama była nieprzytomna,bo już miała wylew powiedzieli,że jak usuną jej tętniaka mózgu to nie może mieć więcej dzieci.Ma to kategorycznie zabronione i już więcej dzieci nie urodziła,a wylew miała mając 24 lata... To tragedia,że ludzie tak młodo umierają i te dzieciaczki
[*]

kasia zdrówka dla Maćka

dziuba to jesteś już prawie Pani mgr :-)

Ja właśnie napisałam reklamację do PAMPERSA bo kupiliśmy jakąś felerną paczkę i pieluchy nie nadają się do noszenia,a w sklepie nie chcą mi ich wymienić :-(

Idę obiad robić :-)

Do góry