reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

witam:tak:

jestem i sięmelduję, u mnie jakoś tak ciężko z samopoczuciem, jakąś niespokojną noc miałami taka wymiętolona dziś jestem:-( jedyne co dziś zrobiłam, to wywlekliśmy sięna dwór z dziećmi, a tak to laba:confused2:
mężuś w pracy, więc mam chwilkę dla siebie... a raczej kompuer:laugh2:

marciag: dziekuje za pamięc:tak:dzieciaczki, już mają się dobrze:-)

iza: jak samopoczucie??mam nadzieję, że chociaż odrbinę lepiej!!!

martyna: my chrzest robimy 25 czerwca, jużzamówiłam szatkę na allegro:rofl2:i już świeczka, i ubranko, a za niedługo muszę zając sięresztą;-)

jak tam reszta kobietek?? gdzie Was wcięło??

reklama
Gratki dla Antosia na 7 miesiecy :-)

a dziękuje;-)

zapomiałam się pochwalić... w sobotę antoś zrobił parę kroczków wzdłużkanapy:tak:motywacja była silna, zabrać tacie brokuła!!:rofl2:

anja minka: nie zazdroszczę, pęcherzowych problemów:no:wracajcie szybciutko do zdrowia

dziuba: jak sie miewasz??

Ostatnia edycja:
Dzień doberek

Ja chcę słońce.To co za oknem to jakaś masakra.Dobrze,ze dzisiaj środa i jedziemy do kina,bo Oliwia znowu od rana piszczy i bym chyba oszalała.Do kina idzie też moja siostra :-)

U nas dzisiaj nocka super.Pobudka po 3 na jedzonko i Oliwka spała do 7 zjadła i spaliśmy do po 8 :-) Zaraz się ubieramy zjemy śniadanko i powoli zmykamy do kina

cris ale widoki...z miłą chęcią bym tam zamieszkała...

Miłego dnia może słoneczko się pokaże :-)

A moj Rafał przez ta pogode dopiero przed chwila wstał :-D hi hi
Taka pogoda ze az mi sie nie chce nosa z domu wystawiac, nawet sie nad tym kinem zastanawiam, no ale zaraz sie szykuje :-)

Witam,
w piekny słoneczny dzionek?? nie przeciez tak mialo być:baffled:
ja dół załapałam... zmarla 26letnia dziewczyna w ciąży, mama 3letniego Antosia
[*]dobra kolezanka mojej psiapsuły...

Dominisiu, wspólczuję
[*] co za tragedia, i Antoś... strach pomyśleć...

witajcie kobitki, ja ostatnio rozbiegana, nie miałam czasu do Was zajrzeć, w sumie u nas nic nowego, nawet za oknami nic się nie zmieniło, no może oprócz tego że dziś rano jak wyszłam z psem to połamało mi parasolkę :wściekła/y: a planowałam zrobić dziś maraton po Wrzeszczu i popytać gdzie najtaniej oprawiają i wydrukują mi magisterkę... może znacie takie miejsce gdzie tanio można to załatwić?

reklama
minka: współczuje:-(

dziuba: spróbuj się dowiedzieć w gdańsku na dworcu głównym, przy kasach dalekobieżnych, tam taki jest punkt, chyba nazywa sięWaligóra. może tam bedzie taniej

Do góry