reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dla każdego dzieciaczka :-)

Lubię Twoją słodką buzię,
Ty kochany mój łobuzie,
I serduszko Twe gorące,
Śle całusów Ci tysiące!

reklama
buuuuuuuu ale pogoda:-(

Jak Wam minął dzień dziecka?
My miałyśmy iść na spacerek,a musiałam jechać zawieźć kosiarkę na działkę :-( więcej zachodu niż pożytku.Za to wieczór bardzo udany :tak:

Oliwka dzisiaj obudziła się o 3 a później o 7 i dalej sobie śpi :-) Ja się nawet wyspałam

ivi jak tam fasolka i ostatnie przygotowania do ślubu?

Oj Marta macie pogode do niczego:-(....szkoda.
Fajne fotki na n-kl:-).
ja wczoraj bylam na plaży, dzień jak dzień, Czarek sobie skaleczył stópke , bo brzeg kamienisty i gdzieś tam sie zawieruszyło małe szkiełko, dzisiaj słonko świeci, ale opuszcze sobie plaże, wogole śmiechu warte , żeby byla tu taka plaża , maja tyle wody a wszystko takie zaniedbane , nie ma takiego miejsca jak w trómieście ...dziwi mnie to bardzo:szok:, skarpieciarze:angry:pod każdym względem:baffled:.
bedziemy musieli kupic specjalne butki do wody , bo widze , że norweskie dzieiciaczki tylko w takich tu się kręcą:laugh2:.
dzisiaj mój mężus pierwszy dzień w nowej pracy, więc na lunch nie wpadnie , bo to juz nie w tej samej miescowości co mieszkamy tylko 25 km na końcu wyspy , więc cały dzionek w samotności..no oczywiście z Czarusiem:-D.
a jakie macie dzisiaj plany?

Ostatnia edycja:
melduję posłusznie, że fasolka grzecznie rośnie :-Dwczoraj powtarzałam betę, ktore wyniosła 6298 :)) Jutro pierwsze USG !:)
Do ślubu jeszcze parę rzeczy nam zostało.... Ale coraz mniej ;) Nie mogę uwierzyć że to już w tą sobotę!!

miłego wtorku kochane :tak::tak:

ivi czas szybko leci w sobotę ślub a za 8 miesięcy pierwszy krzyk maleństwa :-)

ana ja też prawie cały dzień sama :confused2:

Oliwia nauczyła się wczoraj piszczeć i mi teraz piszczy :baffled: Zaraz się ubieramy i idziemy na spacer,bo słoneczko wyszło :tak:

Wybieracie się jutro do kina??

Czesc dziewczynki.
Ivi powodzenia na usg i daj znac co i jak :-) I bezstresowych ostatnich przygotowań do ślubu :-)

Ja dzisiaj tez sama z Rafałkiem, bo Patryk poszedł dzisiaj do nowej pracy na próbe. Wczoraj bylismy na zakupach, i na DD kupilismy małemu pare rzeczy: hustawke, nocnik, podgrzewany talerzyk, pampersy, pojemnik na zabawki, 2 czapeczki, spioszki, wiec same takie przydatne rzeczy a nie kolejna zabawke :-) Dominika kupiłam te pampki Tesco fioletowe na próbe i własnie przezyły ładnie wielką śmierdziuchę, wiec chyba beda ok :-) Tylko one wcale taniej praktycznie nie wychodza, bo one 30zł i 56 ich jest, a huggiesy premium 39zł i 72 w paczce :-) A od tesciow dostalismy 150zł na fotelik samochodowy, bo Rafałowi juz za mały praktycznie, wiec dołozymy troche i kupimy na dniach. Widziałam fajny 9-36kg za 235zł.
Marta ja mam zamiar sie wybrac jutro do kina bo mam 3 bilety do konca czerwca, 2 co wtedy kupilam i jeden jeszcze dostałam od mamy, wiec musze wykorzystac a i tak nie mam nic lepszego do roboty. Mam nadzieje ze Iza bedzie :-)

A Rafał ma dzisiaj zły dzien, od 8 nie spi wcale, a trze oczy, piszczy, zasypia prawie, ale jak go chce polozyc to wielki krzyk i zaczyna sie rzucac i w ogole, masakra. grrrrr. Teraz od dziwo lezy przez chwile w lozeczku i kopie w sciane...

A tak w ogole to byłam u tego ksiedza bo chce ten chrzest na niedziele 5 lipca, czyli w nasza 1 rocznice i ksiadz powiedział ze moze zrobic msze w naszej intencji, ale chrzest "po cichu" po mszy, a nie na niej. Co o tym myslicie?? Moze byc chrzest po mszy??

Ostatnia edycja:
oj widze ze nikt za mna nie tesknil...
ja wybieram sie jutro do kina ;-)
mam paskudne zapalenie pecherza taki ból jakbym znowu rodziła...

martynka i jak Rafałek??Usnął?

minka współczuję zapalenia.Ja raz miałam i po ścianach chodziłam :-(

mamo w boju jak dzieciaczki??

iza idziesz jutro do kina??

My byłyśmy na spacerku.Oliwia od rana piszczała w domu sklepie w wózku na rękach podczas jedzenia...po prostu wszędzie.Mam nadzieję,że jutro będzie lepiej bo mi uszy wysiądą :-p

A jak u Was dzień??

reklama
oj widze ze nikt za mna nie tesknil...
ja wybieram sie jutro do kina ;-)
mam paskudne zapalenie pecherza taki ból jakbym znowu rodziła...

ja tez mam zapalnie wlasnie, jutro ide po jakies lekarstw ,bo to co biore o kant d.... rozbic, jak sikam 3 kropelki to mi rozwala pecherz i jakos sie boje wychodzic na dluzsze spacery bo sie boje bym nie popuscila:crazy::eek:porazka:angry:

ale jutro mi sciagaja aparat:tak::tak::tak:hurra mam nadzieje,ze z radosci nie zskikam sie na fotel:sorry::szok:

Do góry