reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Dzień dobry - melduję się dzisiaj :tak:pierwsza !
martynka - moja córka miała takie szmery na serduszku i rzeczywiście minęło jak ręką odjął; a swoją drogą zawsze się zastanawiam kto wymyślił matury i obrony w maju i czerwcu :baffled: toż to masakra.
mama w boju- chylę czoła, super organizacja i nadprzyrodzone siły :tak:.Na biszkopt chyba sama się skuszę, albo na ciasto z rabarbarem...mniam.
iza- pisałaś o zdjęciach - oglądałam Twoją galerię i zdjęcia są świetne :-):tak:, naprawdę nie ma powodu się dołowac;-)Piotruś jak go swędzi gryzie nas gdzie popadnie i trzeba wiac prze kłapiącą smoczą paszczą:szok::-D:-D
dziuba- wielkie gratki!!!Z pisaniem pracy jest trochę jak z rodzeniem :-p:-D.Najgorszy moment tuż przed finałem :-D. Dużo zdrowia dla malutkiej!
Zbieram się do pracy . Miłego dnia dla Wszystkich.

reklama
czesc :)
iza gdzie zaginelas chyba wychowawczyni DD cie nie porwała hehe

wczoraj był sądny dzień R z kolegami wyniósł fotel dentystyczny śp. teściówki po 10latach od jej śmierci...

Hej dziewczynki!

Jestem Minka, jestem, tylko mąż ma troszkę więcej wolnego czasu i się integrujemy :-D
Wywiadówka była typowo organizacyjna. A poza tym spacerki, spacerki, spacerki....

Cris - mój dentysta nie robi żelem, i twierdzi że będzie ciężko znaleźć bo tym można leczyć niewielkie ubytki tylko i dentyści wycofują się z tego typu usługi.
W necie znalazłam coś takiego, jest tam wzmianka o żelu, może to o ten chodzi?
Mroczkowska-Kuchta Eleonora Gabinet Stomatologiczny

Zajmujemy się bezbolesnym leczeniem dorosłych i dzieci; zachowawczo, protetycznie i chirurgicznie.
Branża: Lekarze - stomatolodzy, protetycy

• Gdańsk, ul. Kręta 41 a

Laser endodontyczny; leczenie żelem; abrazja; wybielanie; protezy; mosty; licówki, onlay; inlay; protetyka; stomatologia zachowawcza; stomatologia dziecięca.

I w Gdyni coś takiego:
Kompozyt Poradnia Stomatologiczna Renata Gensieniec-Lisowiec

• Gdynia, ul. Radtkego 51 /2

NOWOCZESNA STOMATOLOGIA BEZ WIERTŁA, ŻEL SZWEDZKI, PROTETYKA, ORTODONCJA, APARATY STAŁE I RUCHOME, CHIRURGIA, WYBIELANIE, RTG, IMPLANTOLOGIA

Słowa kluczowe firmy: stomatologia zachowawcza, protetyka, stomatologia dziecięca, ortodoncja, chirurgia, protetyka, skaling, endodoncja, rentgen

Mam nadzieję, że uda Ci sie coś znaleźć dla Ritki.

Ewa - ciasto z rabarbarem, zaraz wysyłam młodego po rabarbar do warzywniaka i jakieś kruche z kruszonką zrobię.... Już na samą myśl ślinka cieknie :-)

Martynka - ten Twój malutki rekinek nieźle goni z zębami nasze roczne pannice. Patkę już niedługo chyba przegoni :happy2:. Super że z serduszkiem wszystko gra!

DD wrócił, uciekam, buziaki, paaaa.

W końcu siadłam do komputera :-)

dziuba gratulujemy ukończenia pracy magisterskiej :-) Jak się czuje Martynka??

Martynka
dobrze,że u Rafałka wszystko jest ok,a jak tam Twoja nauka??

iza ciasto Ci wyszło?

My dzisiaj byliśmy na szczepieniu.mała znowu dzielna nawet nie zauważyła kiedy ją ukłuli w ogóle nam nie płakała :-) Waży 7700g mierzy 67cm.Pani dr powiedziała,że mam jej już podawać zupki więc dzisiaj dostała marchewkę hipp-a :-) Pierwsza minka była taka nie bardzo,ale później już ładnie jadła :-) Poza tym to mam lenia i nic mi się nie chce.Grzesiek jedzie jutro do Warszawy na konferencję i cały dzień będziemy same samiutkie samiusieńkie :-(żeby chociaż pogoda ładna była.
Wczoraj byłam w UP,ale było tyle ludzi,że szok.Co najmniej bym tam z 2 godziny czekała w kolejce,a chciałam z Panią z US pogadać,bo się nie znam na "cyferkach",a nie wiem jak się rozliczać.Będę musiała to doczytać i się zdecydować,bo chcę już firmę zarejestrować do końca maja/początek czerwca.

A co tam u Was??Jak dzieciaczki??

Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego!
Natalio, wszystkiego najlepszego!!!!

zdjecie_big.jpg

Natalio,
Z serca płyną te życzenia: w datę Twego urodzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz.
Wszystkiego dobrego !!!:-):-):-):tak:
3198.jpg

dziękuję Wam moje Kochane za życzonka, już takie poranne :-D

Cris, dziękuję Ci za troskę o małą, za smski :-D i za życzenia - widzę że Twoje maluchy też robią pobudki regu;larnie o 5 :wściekła/y:

dziś młoda ma już zupełnie inny humor, łazi biega, szczęśliwa bo dziadek przyjechal i od rana wariują. Zresztą wczoraj już było na tyle lepiej że wysłałam małą z S na te zajęcia muzyczne (S mówił że młoda wniebowzięta bo dużo dzieci i chociaż był prawie najmłodsza to wszystkie ćwiczenia ładnie robiła :-D). A ja sobie poszłam z przyjaciółką do teatru. To było baaaaardzo ryzykowne bo mężulo musiał sam wykąpać i uśpić małą, napisał mi że darła się straszliwie, ale w końcu usnęła mu na rękach - dzielny tatuś :-D i polecam Wam spektakl "Loretta" w teatrze Wybrzeże w Sopocie, rewelacyjna komedia!!

Ewa, ja też już nieram planowałam napisać gdzieś do Ministerstwa żeby przenieśli wszystkie egzaminy, sesje, obrony itp... na przykład na październik!!

Martyna - trzymam kciuki!!

Natalio - ja także przyłączam się do życzeń urodzinowych:

W dniu tak pięknym i wspaniałym,
Życzę Ci serduszkiem całym,
Dużo zdrowia, sto lat życia
Milion złotych do zdobycia
:-D

bo001-xl.jpg

Skoczyłam z rana z Patką do przychodni i udało nam się zarejestrować na szczepienie, ale UWAGA! są tylko 4 ostatnie szczepionki MMR a my mamy wizytę na 17:30 więc pewnie zrobimy sobie tylko spacerek i znowu będę musiała polować od nowa :dry:.
Kto dziś wybierze się z nami na spacerek z rana? Marta pisałaś, że jesteś cały dzień sama, może się skusisz? Minka masz czas czy przygotowania do komunii zajmują Ci całe dnie i noce? ;-)

Martynka - trzymam mocno kciuki - powodzenia!!!

qrlv8p.jpg

Niech Ci słońce pięknie gra, a Twój uśmiech długo trwa. Nie trać swej radosnej miny - dziś są Twoje urodziny.

reklama
Do góry