reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Heh hej :-):-):-)
Jutro sobota - bedę to sobie powtarzac cały dzień :tak: Wreszcie spędzę z dzieckiem kilkanaście a nie zaledwie kilka godzin :szok::-D
iza i marta- jak fajnie, że możecie się tak pointegrowac trochę. Jak czytałam pospacerkowy pościk Marty to aż sobie westchnęłam...
Jeśli jakaś mamusia z Gdańska ma ochotę na spacerek w sobotę to zapraszam - może ogród w Oliwie? :tak::tak:
mama w boju- niesamowicie szybko rozwijają się Twoje dzieciaczki. Czy Emuś dużo mówi ? Mój synek bardzo póżno zaczął samodzielnie chodzic a teraz zaczyna się rozgadywac ( większosc wypowiedzi jednak w swoim języku :-D). My z mężem uwielbiamy ,,Władcę...'' Czasami oglądamy kilka razy tę samą częśc :-D i zawsze jeszcze cos znajdziemy:-p. A w tym roku na ostatnie 30-te urodziny :sorry2:;-) sprawiłam mężowi bilet na U2 - tak więc 6 sierpnia zapraszam Wszystkie chętne na kawę i ciacho, bo chatka będzie pusta :-):-):-):-p
martynka- dzielna Jesteś bardzo i teraz tojuż z górki !! Powodzenia!
Zwyczajowo się żegnam niestety i życzę słonecznego i spokojnego dnia :-)

reklama
Jejku ! Ale się sypnęło z urodzinkami :-)
Cris -Wszystko co było Twoim marzeniem... co jest i będzie w przyszłości, niech nie mija z cichym westchnieniem, lecz się spełni w całości. Wszystko, co piękne i upragnione, niech będzie w Twoim życiu spełnione!
922s.jpg

CRIS Wszystkiego czego pragniesz, czego szukasz oraz o czym marzysz. Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat. Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa co chwilę oraz szczęścia przez cały czas
9avgio.jpg

Witam cieplutko!

Zimna Zośka dzisiaj, ciekawe co pokaże :confused:;-)

Cris - najdzielniejsza z bojujących mamusiek! W dniu Twoich urodzin życzę Ci więcej sił i uporu niż ma Twoja trójeczka razem wzięta. I oby ta mała wielka trójca przynosiła Ci z każdym dniem więcej radości i szczęścia niż trosk i różnych dziwnych niespodzianek ;-):-D Duuużo dobrego!

bukiet_110.jpg

A nie wiem czy Wam wczoraj napisałam... jednak nie zaszczepiłam Patki - zadzwonili do mnie że skończyły się szczepionki i następna partia będzie dopiero pod koniec maja. Chociaż nie powiem, nie spieszy mi się specjalnie bo sporo złych rzeczy wyczytuję ostatnio o MMR :dry:.

Martynka - wiedziałam że dobrze Ci pójdzie, zdolna z Ciebie kobieta :tak:

Ewa - dzięki za zaproszenie, chętnie skorzystamy, a w międzyczasie może faktycznie któregoś dnia dojdzie do skutku ten nasz piknik co baby?

A dziś czekam aż o 12 wróci DD ze szkoły i może do lasu się rzucimy...? W każdym razie wszystkim życzę miłego dnia i udanych spacerków!

Ivi - a Ty sie nie tajniacz znowu tylko mi powiedz kiedy się spotkamy by szczegóły dogadać bo godzina "0" coraz bliżej ;)

Ostatnia edycja:
Cris - Mamo w boju
po 1- zdrowia dobrego,
po 2 -życia pięknego,
po 3 - smutków niewielu,
po 4 - dojścia do celu,
po 5 - przyjaciół licznych,
po 6 - samych dni ślicznych,
po 7 - uśmiechu na twarzy,
po 8 - dalekich wojaży,
po 9 - błogiego snu,
po 10 - lat życia STU.

fleur214age3.gif

taniec43.gif
taniec43.gif
taniec43.gif
taniec43.gif

Cris - Mamo w boju

po 1- zdrowia dobrego,
po 2 -życia pięknego,
po 3 - smutków niewielu,
po 4 - dojścia do celu,
po 5 - przyjaciół licznych,
po 6 - samych dni ślicznych,
po 7 - uśmiechu na twarzy,
po 8 - dalekich wojaży,
po 9 - błogiego snu,
po 10 - lat życia STU.
fleur214age3.gif

taniec43.gif
taniec43.gif
taniec43.gif
taniec43.gif
ja dziś lenia mam wiec papuguję! Cris dużo zdrówka!!!!

Cris!! W dniu Twoich urodzin, w dniu pełnym radości,
najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka,
zawsze uśmiechniętej buzi,
mnóstwa słodkich całusów,
i spełnienia wszystkich marzeń!!

Ale nam się urodzinki sypią :-) A ta zimna zocha niech lepiej dzisiaj nic nie pokazuje, bo ja czekam az moi chłopcy wstaną, jemy jakies sniadanko i w planach zoo, wiec ma byc ładnie :-) Jade swoje rodzenstwo odwiedzic w końcu hihi - małpy :-)
A co do spotkanka to ja oprocz przyszłej srody jestem juz wolna, wiec mozemy sie umawiac laseczki :-)
Ide troszke ogarnąc mieszkanko, ubrac sie i cos zjesc :-) Buzka

rety, Martyna, Twój syn o 9 jeszcze śpi? Minka, Martyna, jak ja Wam zazdroszczę takich śpiochów! moja wstaje regularnie najpóźniej o 6 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
rety, Martyna, Twój syn o 9 jeszcze śpi? Minka, Martyna, jak ja Wam zazdroszczę takich śpiochów! moja wstaje regularnie najpóźniej o 6 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a o której ja kładziesz??
moja zasypia ok.21 wstaje ok.9-10 a ok.12-13 znowy chrapie, nastepnie ok.16 znowu jakies 30min snu :tak:

Do góry