reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kobiety brylanty z Trójmiasta ; ))

Natalko- wel Dziuba
Życzę Ci , abyś odnalazła:
w ciszy swoje myśli i marzenia,
w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia,
w otaczającym świecie radość istnienia,
w kolorach, smakach i zapachach
wielkość natchnienia,
a w sobie miłość.

8tnnpkhlzn7.gif

taniec19.gif
taniec19.gif
taniec19.gif

reklama
Jola czy mały nadal cycuje? moja w nocy teraz 3-5razy:baffled:
iza co prawda dzis bede w Gdyni ale juz sie umówilam... no i na 13 kosmetyczka wiec powrot ;-)na razie szukam taxi co mi gosci z kosciola przewiezie do knajpy no takie 2 duze hihih a nie zwykle :-)

Jola czy mały nadal cycuje? moja w nocy teraz 3-5razy:baffled:
iza co prawda dzis bede w Gdyni ale juz sie umówilam... no i na 13 kosmetyczka wiec powrot ;-)na razie szukam taxi co mi gosci z kosciola przewiezie do knajpy no takie 2 duze hihih a nie zwykle :-)
Dominika w Gdyni są takie usługi co maja busy
601-62-00-12

hej Kochane Ciotki!!!

właaśnie czekam na męża, aż z pracy wróci...dzieci już po śniadanku, i zaraz śmigam podgarnąć mieszkanko... bo jest normalnie sodoma:baffled:

wczoraj popłudniu, mieliśmy wspólne zajęcia plastyczne, malowaliśmy farbkami... Emuś z uporem maniaka, usiłował zjeść większą część farbek, potem poszły w ruch dłonie, nos, kolana, stopy a zakończył malowanie, tym ,że w reszcie wziął do ręki pedzelek...:baffled:musiałam go do wanny wrzucić, zeby go doczyscić:sorry2:
Antoś własnie wlazł, mi pod komode... i krzyczy:-pbo nie może się wydostać.

nie wiem, co dziś będziemy, robić pewnie zaliczymy rodzinny spacerek:tak:obiadek a wieczorkiem będziemy oglądać, wersję reżyserską Władcy Pierścieni:tak::tak:

uciekam, dom na mnie czeka:dry:i woła mnie do siebie.... chodź i mnie posprzątaj:baffled:choooodź......

hi hi Antoś już pobierał lekcje od Emusia:-D, fajnie , że działasz z dzieciakami ,a le napewno cięzko okiełznac trójkę na raz i malowanki , żeby nie przeniosły się na ściane:-D, sama wiem jak Czarek dopada sie farbek:shocked2:.Ja też spacerek ....
milego dzionka dla wszystkich mamusiek:tak:

Witam wieczorową porą...

No obeszłyśmy z Martą pół Gdyni hihi, w dokładniej poszłyśmy sobie pieszo do Orłowa i z powrotem... Jak Oliwka po powrocie do domku Marta?

A potem mężuś szybciej wrócił do domku więc wrzuciłam łososia z mozarellą i sosem śmietanowym do piekarnika, zjedliśmy obiadek i potem "usiedliśmy" do Wii. Pokonał mnie w tenisa, bowling, baseball i w golfa ale nadal nie mam dość. Super zabawa - znów będę miała zakwasy w bicepsach hihi :-D.

A jak Wam minął dzień? Żyjecie?

Cris - domek się doprosił?

dziuba Wszystkiego najlepszego Dużooooooo zdrówka uśmiechu cierpliwości i spełnienia marzeń :)

mamo w boju fajny pomysł z tymi farbkami.Dzieci pewnie szczęśliwe.A co namalowały??
Ja już się nie mogę doczekać kiedy Oliwka będzie pełzać po domu :-)

iza żyjemy i jesteśmy szczęśliwe :-) Dobrze nam ten spacer zrobił.Jak weszłam do Lidla Oliwia się uspokoiła zaczęła podziwiać światełka na suficie :-) Po powrocie nakarmiłam małą,nasmarowałam dziąsła i poszłyśmy spać chociaż nie obyło się bez problemów,bo sąsiad zaczął jakoś dziwnie coś wiercić 10 sekund wiercił po czym przestawał i znowu wiercił...Oliwia się denerwowała i budziła z płaczem jak wiercił,ale lekko zasłoniłam jej uszy żeby tak słychać nie bylo i usnęła.Niby tyle przeszłyśmy,a ja posprzątałam w domu upiekłam chleb,który w końcu mi wyszedł tj nie spalił się :-) dałam małej zupkę,po raz pierwszy sama ją kąpałam :-) pobawiłam się z nią... w ogóle jakoś tak mi lepiej po spacerku :tak:

Zaraz ide robić coś do jedzenia,bo Grzesiek za 1,5 godzinki będzie :-)

Miłej nocki...

Natalko ja również Ci życze Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin, dużo zdrówka, szczęscia, pomyślności, spełnienia wszystkich marzeń i pociechy z mojej małej imienniczki :-) Buzka
To ja tak na słodko:
2102146_1205000700_d.jpg

No ja dzisiaj miałam ten ustny Polski, dostałam 14/20 pkt czyli 70%. Jestem z siebie dumna :-) hi hi Ogólnie to ostateczną wersje pracy napisałam dopiero wczoraj, a uczyłam się jej dzisiaj, bo maturke miałam na 16.30, he he. W sumie to jak tam weszłam zapomniałam wszystko i gadałam co wiem, czyli improwizowałam. Jeszcze tylko ustny angielski i koniec :-) Bede miala wiecej czasu dla swojego dziecka, bo ostatnie 3 dni to wyrzucałam moich facetów z domu do tesciow, zeby miec spokoj :-) hi hi

A jutro jak bedzie ładnie to wybierzemy sie na pewno na jakis rodzinny spacerek, mysle tez o zoo, ale to zalezy od pogody.
No nic chyba musze uciekac, bo mąz krzyczy o laptopa... ble ble
Buzka ciotki klotki.

reklama
Kochana Cristianko,
życzę Ci żebyś była zawsze szczęśliwa i uśmiechnięta
życzę żebyś zawsze nadążała za dziećmi i nigdy nie traciła sił
życzę żeby spełniły się wszystkie nawet najskrytsze marzenia
i życzę miłości, na której zawsze można polegać.
Sto lat Sto lat Kochana!!

*bukiet*.jpg

Do góry